Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Па тя моята s9тка плюс си е с 10 кратно приближанаве
Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
И ти специално се регистрира тази сутрин за да ни споделиш тази мъдрост. Интересно.
А после като зумнеш снимката с пръсти, вече имаш 100 кратно увеличение ;)
По темата, с интерес очаквам да видя какво ще покажат Huawei, определено полагат усиля да покажат нови неща при камерите, да видим как ще им се получи.
А после като зумнеш снимката с пръсти, вече имаш 100 кратно увеличение ;)
По темата, с интерес очаквам да видя какво ще покажат Huawei, определено полагат усиля да покажат нови неща при камерите, да видим как ще им се получи.
Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Тук става въпрос за 10х оптично приближение, а не цифрово.
Samsung Galaxy S9 plus има 2х оптично приближение.
Samsung Galaxy S9 plus има 2х оптично приближение.
Re: Re: Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Някой просто не разбират, че софтуера играе най-важната роля. Почти всички телефони имат един и същи сензор - гледах Пиксел 3 какво ги прави. Най-добрата камера в телефон, с качество направо на ДСЛР... И това което тези дни добавиха за нощно снимане, направо разбиха конкуренцията.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
[Quote]с качество направо на ДСЛР[/Quote]
Направо средноформатен Hasselblad. :D
Направо средноформатен Hasselblad. :D
Re: Re: Re: Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Оптичното приближаване и широкия ъгъл със софтуер не можеш да ги добавиш!
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Pixel 3 със сигуност снима по-добре от XS. Apple тази година в желанието си да обхванат най-широк диапазон от свелината всъщност предлагат изключитлно "равни" снимки.
Освен това, силата на Pixel-ите идва от Visual Core-а, което означава, че няма как да видиш реални резултати просто от едно инсталирано приложение на различен телефон. Ако наистина мислиш, че iPhone X или Note 8 правят по-хубави снимки, добре дошъл си да споделиш твои кадри и да кажеш какво ти харесва повече, защото във всяко едно сравнение между тези модели, което излиза онлайн, за мен Pixel-ите оставят всеки друг флагман много назад.
Освен това, силата на Pixel-ите идва от Visual Core-а, което означава, че няма как да видиш реални резултати просто от едно инсталирано приложение на различен телефон. Ако наистина мислиш, че iPhone X или Note 8 правят по-хубави снимки, добре дошъл си да споделиш твои кадри и да кажеш какво ти харесва повече, защото във всяко едно сравнение между тези модели, което излиза онлайн, за мен Pixel-ите оставят всеки друг флагман много назад.
Re: Re: Re: Re: Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
Тука си в голяма грешка. Където и да видиш ревю - видео, статия - Пиксела няма равен. Дори в Ютюб да отвориш което и да е видео за сравнение, трябва наистина да имаш зрителен проблем да не го видиш.
Айфона е по-зле от Пиксела и от Ноте 9 - светло или тъмно, доста е назад.
Пиксела си е краля при камерите, колкото и да не ми се иска телефон на Гугъл точно да е, но това е истината.
А за моднатите приложения, и да се напъва не може да докара точно обработката която ползва Гугъл, хардуера също играе важна роля. Но съм гледал клипове модната камера от пиксел на Покофона - има голяма разлика, много голяма. Снимките излизат много по-чисти и изглездат значително по-добре.
Гледах много ревюта и на Huawei и честно казано дори не е близко до тези 3 изброени по горе камери, пък колкото и на брой камери да му слагат.
А за тъмното снимане, вярно аз едва ли бих снимал повече от 2 пъти годишно на по-тъмно, но самия начин как са измислели да го направят, на пълна тъмнина, с минимална светлина да изкарат такива снимки си е голямо постижение. The Verge имат такова видео тествайки тоя мод - специално снимките на Влад Славов там разбиват.
Айфона е по-зле от Пиксела и от Ноте 9 - светло или тъмно, доста е назад.
Пиксела си е краля при камерите, колкото и да не ми се иска телефон на Гугъл точно да е, но това е истината.
А за моднатите приложения, и да се напъва не може да докара точно обработката която ползва Гугъл, хардуера също играе важна роля. Но съм гледал клипове модната камера от пиксел на Покофона - има голяма разлика, много голяма. Снимките излизат много по-чисти и изглездат значително по-добре.
Гледах много ревюта и на Huawei и честно казано дори не е близко до тези 3 изброени по горе камери, пък колкото и на брой камери да му слагат.
А за тъмното снимане, вярно аз едва ли бих снимал повече от 2 пъти годишно на по-тъмно, но самия начин как са измислели да го направят, на пълна тъмнина, с минимална светлина да изкарат такива снимки си е голямо постижение. The Verge имат такова видео тествайки тоя мод - специално снимките на Влад Славов там разбиват.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huawei подготвя телефони с четворна камера и десеткратно приближение
За мен лично една от най - добрите камери камери е на Xperia XZ2 Premium, но ми е много интересно защо го няма в Dx0Mark примерно.
Инсталирах файла.
Блокира. Екрана стана тъмен.
Същото стана и с вградената камера.
Може да е защото имам двойна камера. Mate 9.
Блокира. Екрана стана тъмен.
Същото стана и с вградената камера.
Може да е защото имам двойна камера. Mate 9.