Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID
Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID
На мен ми се случи това още преди година... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID
Това е просто отвратителна политика на Apple - сваляш уж безплатно без да четеш дребния шрифт, после ти режат главата. Това е единствената причина да има приложения за $999 и повече, които не правят НИЩО.
На Андроид веднага те предупреждава - сигурен ли си, че ще инсталираш - от еди коя си дата ще ти взима по еди колко си и трябва да потвърдиш. Много ясно е разграфено веднъж инсталираш ли - къде да кликнеш, за да спреш автоматичното подновяване.
На Андроид веднага те предупреждава - сигурен ли си, че ще инсталираш - от еди коя си дата ще ти взима по еди колко си и трябва да потвърдиш. Много ясно е разграфено веднъж инсталираш ли - къде да кликнеш, за да спреш автоматичното подновяване.
Къде го чете?
Не виждам логика, как безплатно, а после ще те таксуват?
Да не говориш за някоя услуга като Спотифай или Нетфликс с Абонамент? :)
Не виждам логика, как безплатно, а после ще те таксуват?
Да не говориш за някоя услуга като Спотифай или Нетфликс с Абонамент? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID
Нетфликс така ми отлраднаха пари от картата, пуснах си трайл период и как съм си дал данните за PayPal незнам и след месец смс че съм олекнал с 20 долара, та пращах жалба към Пейпал и ми върнаха за 1 час парите а онея наглите от нетфликс ми се извиняват и ми давали още един месец безплатно. Веднага си блокирах акаунта да ходят да си го ....(angry)(angry)
Re: Re: Re: Re: Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID
Като дадеш плащане с paypal после задължително в настройките на paypal спри разрешението за автоматично плащане. Аз така горях със спотифай.
Re: Потребители се оплакват от заключени акаунти Apple ID
Ако някой се е опитвал да ми влиза в профила от друго устройство моментално ще получа имейл и нотификация на телефона, така че едва ли това е проблемът.
Колкото до другото, абсолютно за всяко приложение в Епъл Ап Стор, което ти се предлага в "пробен период" ясно е упоменато, че след изтичането на пробния период започва да се плаща по едиколко си на месец и че това става автоматично. Абсолютно на всяко. Обикновено има опции за годишно плащане, което е доста по-изгодно.
И няма ситен шрифт - шрифтът е еднакъв :) Да, в повечето случаи не е написано на български, но не е извинение, че потребителят не чете и че не разбира как действа "пробният период".
Колкото до другото, абсолютно за всяко приложение в Епъл Ап Стор, което ти се предлага в "пробен период" ясно е упоменато, че след изтичането на пробния период започва да се плаща по едиколко си на месец и че това става автоматично. Абсолютно на всяко. Обикновено има опции за годишно плащане, което е доста по-изгодно.
И няма ситен шрифт - шрифтът е еднакъв :) Да, в повечето случаи не е написано на български, но не е извинение, че потребителят не чете и че не разбира как действа "пробният период".
Малко са хората, които четат какво теглят. Нека не се лъжем.
Обикновенно се влиза в сайта и директно на "инстал".
Колко ли човека четат коментарите на приложението, условието(до какво му даваш достъп) и т.н. Обикновенно всеки гледа "безплатно" тегли, а някъде в условията, които не се четат и допълнено може да е записано "безплатно за 30 дена"(триал) или както там се води. И на 90-тия ден проблем - приложието ми е дърпало пари.
Според мен за огромна част от оплакванията това е истината, не толкова Епъл, Самсунг или който и да е.
Обикновенно се влиза в сайта и директно на "инстал".
Колко ли човека четат коментарите на приложението, условието(до какво му даваш достъп) и т.н. Обикновенно всеки гледа "безплатно" тегли, а някъде в условията, които не се четат и допълнено може да е записано "безплатно за 30 дена"(триал) или както там се води. И на 90-тия ден проблем - приложието ми е дърпало пари.
Според мен за огромна част от оплакванията това е истината, не толкова Епъл, Самсунг или който и да е.