През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
iphone 7 колко пари е във виваком, с някой по-нормален план - L или L+ ?
Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Мислех, че вече си заслужил коледен бонус - двете устройства безплатно + 50% намаление от плана Смарт Ю. Твоята рекламна кампания е по-силна от тази по телевизията. Заслужаваш да получиш хубав подарък от Виваком. :)
Re: Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Виваком масово отказват гаранции на устройствата си. Иначе казано лъжат. МАСОВО
Re: Re: Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Моя Г4 си го ремонтираха няколко пъти без проблем.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
как им се връзвате на тия измамници незнам ,че кой шешав човек ше подпише на 50 лв такса
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Този който има необходимост от неограничен 4Г нет и няма проблем с парите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Нали знаете, че за всеки влак си има пътници? Ако за вас 50 лева са 10% от заплатата, за други хора 50 лв са 1%. За това замисляли ли сте се? Спрете да мислите на дребно и да съдите останалите. Ако нямаше хора, които да подписват на този план от 50 лв, то щеше ли изобщо да има такъв план?
[Quote]как им се връзвате на тия измамници незнам ,че кой шешав човек ше подпише на 50 лв такса[/Quote]
Ами примерно хора като мен, на които не им стигат вече 50 ГБ на месец. Ползвам гласова и дата услуги от Виваком и Теленор с обща сметка 49 лв. Защо пък като ми изтече след някой месец договорът към Теленор, да не пренасоча тези 17-18 лева към Смарт Ю и да не се занимавам повече? Не пуша, не употребявам алкохол, а това са си едни 5-600 лева спестени. Защо да не дам 50 лева за услуга, която да си го кажем честно си е направо за без пари за това което предлага. Не си мислете, че аз не си правя сметката и съм някакъв прахосник. Далече съм от този тип хора. Цепя стотинката на две и знам кое изглежда скъпо, а накрая излиза евтино и гледам в перспектива. Както казах и преди - всеки човек си има определени нужди и финансови възможности и не е коректно едните да се поставят пред другите. Важи и за двата полюса. (yes)
Ами примерно хора като мен, на които не им стигат вече 50 ГБ на месец. Ползвам гласова и дата услуги от Виваком и Теленор с обща сметка 49 лв. Защо пък като ми изтече след някой месец договорът към Теленор, да не пренасоча тези 17-18 лева към Смарт Ю и да не се занимавам повече? Не пуша, не употребявам алкохол, а това са си едни 5-600 лева спестени. Защо да не дам 50 лева за услуга, която да си го кажем честно си е направо за без пари за това което предлага. Не си мислете, че аз не си правя сметката и съм някакъв прахосник. Далече съм от този тип хора. Цепя стотинката на две и знам кое изглежда скъпо, а накрая излиза евтино и гледам в перспектива. Както казах и преди - всеки човек си има определени нужди и финансови възможности и не е коректно едните да се поставят пред другите. Важи и за двата полюса. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Защото отиваш да преподписваш договор за интернет и вместо да ти го преподпишат ти пускат още един да си имаш. След 1 месец разбираш, че депозита ти от 40лв вече го няма. Стария договор е минал на стандартна месечна такса. И си плащаш и двата и свиркаш.
Re: Re: Re: През декември VIVACOM предлага смартфони с до 200 лева отстъпка
Това какво правят някои служители и това дали 50 лв са много/малко са две различни неща.