Revolut получи европейски банков лиценз
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Revolut получи европейски банков лиценз
Имате ли Револют?
Доста е удобно и предлагат конкурентни цени на банките в Бъглария.. Само че още нямат възможност за операции с лева и трябва да минават през евро, което в извънработно време ви таксува 0.5%
Доста е удобно и предлагат конкурентни цени на банките в Бъглария.. Само че още нямат възможност за операции с лева и трябва да минават през евро, което в извънработно време ви таксува 0.5%
Re: Revolut получи европейски банков лиценз
Ползвам icard българско и върши добра работа
Много добра новина! От години имам Revolut и ще отбележа, че за разлика от българските банки, нямат 2 лв. такса всеки месец за поддръжка на банковата сметка!
Препоръчвам на всеки да има една такава карта в портфейла, поръчката и доставката са безплатни: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.revolut.revolut
Приложението им е много добро и на светлинни години пред това на банка ДСК например! От 01-ви януари спирам една от българските ми карти, а в перспектива и останалите!
Влезте в произволен Бг сайт за пътешествия и пътеписи- всеки се е снабдил с такава карта, преводите и плащания в чужбина излизат най-изгодно с тях!!!
Препоръчвам на всеки да има една такава карта в портфейла, поръчката и доставката са безплатни: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.revolut.revolut
Приложението им е много добро и на светлинни години пред това на банка ДСК например! От 01-ви януари спирам една от българските ми карти, а в перспектива и останалите!
Влезте в произволен Бг сайт за пътешествия и пътеписи- всеки се е снабдил с такава карта, преводите и плащания в чужбина излизат най-изгодно с тях!!!
Re: Re: Revolut получи европейски банков лиценз
-
Последна промяна от npet на 21 юли 2020, 10:30, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Revolut получи европейски банков лиценз
Периодично имат промоции с безплатни карти и в момента също има такава - безплатна първа карта до Коледа.
https://blog.revolut.com/order-your-first-revolut-card-for-free-until-christmas/
https://blog.revolut.com/order-your-first-revolut-card-for-free-until-christmas/
Колегата имаше предвид вероятно възможността да се тегли в брой безплатно, което особено за екзотични валути си е голям плюс
Безплатният лимит за обикновен потребител е:
ATM Withdrawals up to £200 / ?200 / 200USD / 200CHF / 800PLN / 1,500DKK / 2,000SEK / 2,000NOK / 800RON / 4,500CZK or currency equivalent per month are free. Anything over the above limits is charged at 2% of value of ATM Withdrawal.
За платените потребители е по-висок лимита.
Безплатният лимит за обикновен потребител е:
ATM Withdrawals up to £200 / ?200 / 200USD / 200CHF / 800PLN / 1,500DKK / 2,000SEK / 2,000NOK / 800RON / 4,500CZK or currency equivalent per month are free. Anything over the above limits is charged at 2% of value of ATM Withdrawal.
За платените потребители е по-висок лимита.
Съветвам Ви да си прегледате извлеченията от последния месец на картите си. И аз, и други приятели (други банки) се оплакаха, че за плащания през интернет (международни) са им начислили някакви малки такси. Сега покрай черните петъци беше сериозно пазаруване…
Аз специално ползвам ПИБ, и поне за плащане с Кредитна карта беше безплатно. Имаше по едно време и с Виза дебитна беше безплатно. Сега на всички карти (дебитни/кредитни) им начисляват 0,25%.
Аз специално ползвам ПИБ, и поне за плащане с Кредитна карта беше безплатно. Имаше по едно време и с Виза дебитна беше безплатно. Сега на всички карти (дебитни/кредитни) им начисляват 0,25%.
Крайно време е да има виртуални банки с РС и гарантиран влог от 100К евро. Няма смисъл да им плащаме наемите за офиси, обзавеждане и заплати на невежи служители, които не са запознати с услугите, които предлагат.
При плащанията е по-изгодно от стандартна банкова карта заради курсовете при превалутиране, защото Rеvolut ползва междубанковите.
Re: Re: Revolut получи европейски банков лиценз
Прокредит банк станаха почти виртуална банка - затвориха повечето клонове, направиха добра онлайн платформа и предлагат преводи през SEPA