Бивш инженер от НАСА се бори по технологичен начин с крадците на пратки

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Бивш инженер от НАСА се бори по технологичен начин с крадците на пратки

Мнение от feuer34 » 19 дек 2018, 02:40

Аз вече съм губил 2 пакета по този начин. Един път дори станах свидетел как един получовек с мазни очички тип близък изток взе пакет оставен от DHL доставчик секунди след него. Поогледа се Моамет и отпраши в посока далеч от сградата. Доставчиците нормално отбелязват пакета като "доставен ориг." Първия път пакета беше застрахован на 50000 евро, хвърлих време, нерви и пари и не успях да се преборя с DHL. Има стотици оплаквания по форумите, но това продължава. Просто западна Европа се промени много с всичката тая пап*ач която влиза, но такива системи работят все още по старому, незнаейки сякаш че вече има "хора" които по цял ден само се чудят как да откраднат нещо или да прекарат някой. Подобни схеми има и с ПейПал в момента, ама там все още може да ги усетиш по неграмотното писане за мъж и жена в един род и липсата на дателен падеж. Може и преди да е имало подобни измамници, но сега са в пъти повече, подобни случаи нарастват с всеки изминал ден.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Бивш инженер от НАСА се бори по технологичен начин с крадците на пратки

Мнение от tzincbg » 19 дек 2018, 06:12

Как успяха да не ти признаят застраховката на пакета?

feuer34

Re: Re: Бивш инженер от НАСА се бори по технологичен начин с крадците на пратки

Мнение от feuer34 » 19 дек 2018, 14:13

Ами така както написах. От доставчика пакета е маркиран като "доставен ориг." Естествено моя подпис го няма върху скенера вместо това има обикновена отметка или драсканица като в моя случай. Това практически не доказвало че не съм получил пакета. В доста случаи на сайта за проследяване е отбелязано и като Мюлер например което за Германия е като Петров в България. Доставчиците имат норма от доставени пакети с които трябва да се справят, оттам и проблемите. Съвсем друга е и работата че работниците са от източна европа и са свикнали на калпазанска работа.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Мнение от Blue Sky » 19 дек 2018, 17:42

[Quote]получовек с мазни очички тип близък изток[/Quote]

Докога модерацията ще позволява такива [B]антисемитски[/B] изказвания?

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 19 дек 2018, 18:12

Теб пък кой те натиска да звъниш?

Като не ти харесва сайта на гоите намери си такъв на иврит.
Много чувствителни тези представители на този богоизбран народ, бе - за най-малкото реват.

Щом има семитизъм е нормално да има антисемитизъм.
Без семитизма не може да има антисемитизъм. За това спри да ревеш.

Двустепенна проверка е точният превод на български.
Какви са тези верификации, чоджум?

TrEnIoRa
Регистриран: 18 окт 2005, 23:02

Мнение от TrEnIoRa » 19 дек 2018, 18:58

Ми не, не е. Обаче дава отговор на въпроса защо е "Бивш инженер от НАСА". ;)
Чакам с нетърпение системата за социален рейтинг от Китайците, скоро и по нашите земи, а след това и по всички земи.

mobili
Регистриран: 24 май 2015, 16:13

Мнение от mobili » 19 дек 2018, 19:04

В долните две изречения се съдържа и проблема, и решението:
[Quote] Доставчиците имат [B]норма[/B] от доставени пакети с които трябва да се справят, оттам и проблемите. Съвсем друга е и работата че работниците са от източна европа и са свикнали на [B]калпазанска работа[/B].[/Quote]
А чорбаджията- целият в бяло.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 19 дек 2018, 21:27

Много си прав - няма по-мързеливи от европейците. Именно те са калпазаните, а не ние.
Колко ли англичанина берат малините полунаведени по цял ден(примерно)?

feuer34

Мнение от feuer34 » 20 дек 2018, 01:45

получовек е за мен защото краде, а не защото е арабела. А особенния мазен блясък в очите ви е всеизвестен, особено когато искате да бъдете съжалени, независимо дали сте убили 50 човека с камион на коледен пазар и изразявате разбиране на грешката ви в съда след станалото или просто сте изнасилили старец. Аз трябва да се извиня ако съм обидил някой, но това са факти. Единствено трябва да ми благодариш че редактирах мнението ми веднага след като го написах и то от уважение към форума, иначе щеше да те досрами да ми отговориш повярвай ми. В европейски форум е лесно да се правиш на обиден и да искаш намеса от модератор, сигурен съм че редовно го правиш и във форумите на арабски където обсъждат неправоверниците и отново си толкова солидарен.

Отговори