некоректни търговци
Re: некоректни търговци
още една фирма "Netshop" или така наречения "Jeff".Направите ли поръчка бадете сигурни че 2дена ще станат 2 седмици и накрач почва едно обвиняване на куриери , складачий и т.н. В краен случай ще ви кажат ''ами съжаляваме ама ...го нямаме артикула /тел или аксесоар/ ''а то е минало вече 2,5 седмици
още една фирма от която да се пазите форумци-FREE MOBILE!купих от тях телефон се к770!плащам като за нов,води се за нов с малката подробност че на мястото отредено за надписа cyber-shot в долния край на телефона се мъдри vodafone,съответно софт бутоните му са със различни функции от производствените за този модел!и с още по незначителната подробност че на кутията на телефона пише че е бил окомплектован със сим-карта-естествено в предишната си дестинация,предполагам германия защото на кутията всичко е на немски!аз ли нещо съм в заблуда?все си мисля че, като си купуваш определен,избран от теб модел телефон и съответно си плащаш за него,съответно трябва да получиш това което си поръчал-да ама не!чувствам се меко казано преебаното овчарче!да не ви занимавам с мои проблеми,но аз съм инвалид и не работя,за нова година дадоха някой и друг лев към пенсията и се зарадвах че ще си купя отдавна мечтания телефон!но.....много хубаво не е на хубаво!дано поне не ми прави проблеми!СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ FREE MOBILE!
Не бива да се отчайваш.Опитай се да използваш всички възможности в правото си на клиент.Обърни се първо с добро към някой подходящ от фирмата,с който евентуално да решите проблема.Ако не стане анулираш покупката въз основа на конкретни и доказуеми причини,изискваш да ти възстановят платената сума и т.н.Можеш да се свържеш и с Комисията за защита на потребителя.И също - правиш си подпис с кратък текст-антиреклама за всеки форум,в който имаш регистрация.
форумци,получи се едно неприятно недуразомение,заради недоглеждане и заблуда от моя страна!обвиних Free mobile в некоректност,а всъщност вината е вдруга фирма!разбира се поднасям и тук извиненията си към тях и им желая да са коректни с клиентите си!това обаче не променя факта че,аз съм си със същия телефон-все едо сте си платилти кола с нормален волан,а сте получили кола с десен волан!фирмата която наистина прояви некоректност,този път проверено и достоверно се казва BULMobile.
със съдействието на г-н Бехар,на когото съм безкрайно блегодарен,ми върнаха парите!сега нали знаете-парен каша духа :) ще си поръчвам друг,звъня в самия магазин да питам за телефона инфо и тогава да реша дали да го поръчам.оказва се форумци,че онлайн пазара е залят с телефони с водафонско или т-мобайлско меню.или поне за сони ерикссон к770и е така!единствено с нормално меню го намерих в АстралМобил.та се обръщам към вас с молба да ми кажете някой поръчвал ли е при тях,ползвал ли е техните услуги-коректни ли са?
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Поръчвал съм 3 телефона и никакви проблеми.
благодаря ти,сигурно от тях ще поръчам!
стига да не се появят и негативни мнения за тяхЯ
Астрал Мобиле са читава фирма.Поне когато съм купувал от там телефони не съм имал никакви проблеми.Едниствения такъв е, че не са от София и трябва с куриер.Въпроса е, че аз по принцип не съм привърженик да купувам нещо и да чакам или взимам веднага или не взимам.
Въпроса е, че аз по принцип не съм привърженик да купувам нещо и да чакам или взимам веднага или не взимам.Взимал съм от тях на място в Казанлък.По въпроса за Водафон то аз съм с така брандирана Нокия е65 но след голямо търсене тя бе единствената произведена във Финландия а не от Нокия.Брандираните телефони според мене не са лоши просто в някои модели има наистина разлики.За мене ако е на Т-мобайл или Водафон поне го прави по-истинтски от другите не рядко произведени неизвесно къде.