некоректни търговци
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Re: некоректни търговци
Само искам да поздравя автора на темата и този, който я постави да стои отпред! Ето това е пример, как може да сме си полезни.
Аз имах подобен проблем през 2006г. с телефон който тогава беше наистина добър и за съйаление скъп Сони W800i закупен от Handy партньори на М-Тел. Че на втората седмица телефона просто започна да блокирва когато му напълних 512 МБ карта стана още по-мъчително. Казах им, че проблема е хардуерен понеже се занимавам с ИТ техника те ми отговориха ще го оправим. 2 седмици чаках накрая ми връщат телефона със сменен софтуер който имаше БГ меню и работеше по-зле от преди. Пак го върнах и след 1 месец ми върнаха НОВ телефон със старата батерия на която лакмусувата лента беше червеникава. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ HANDY за гаранционен сервиз.
Според мен зависи от начина по който ти се представят нещата.Има магазини където ще ти направят ремонт за 3 или 14 дни.Има такива които ще ти сменят телефона с нов-което действие според мен е коректно, но наистина размотаването е кофти.По-голям проблем е ако те отсвирят и не ти ремонтират или сменят телефона.Ако някой е попадал на такъв случай да казва.Иначе варианта с мотането го има при всички и е трудно да се каже, че това е критерий поне според мен.
Некоретност мисля ще е когато - се крият, не ти извършват ремонт /по закон е до 30дни/, откажат да ти сменят телефона ако се налага, намират всички варианти на оправдание да те убедят, че си виновен-мокрен или изпускан телефон и т.н
Некоретност мисля ще е когато - се крият, не ти извършват ремонт /по закон е до 30дни/, откажат да ти сменят телефона ако се налага, намират всички варианти на оправдание да те убедят, че си виновен-мокрен или изпускан телефон и т.н
-
- Регистриран: 15 ное 2004, 05:36
Колегата dimi_man със скайп dimi_man и телефони 0878656578 0895656555 ме измами по най-тъпия начин. Продаде ми Шарп GX-25 чиято батерия караше 3 минути! Незнам как не ми се изключи в ръцете докато го пробвах. Същата батерия се зарежда за 5 минути! Трябваше ми супер спешно апарат с нормална батерия и му казах - "човек телефона ми харесва, ако нещо не му кара батярията кажи ми да си купя нова" А той - небе батерията кара поне 3-4 дни няма проблеми и т.н. Така че пазете се от този мошенник, само наберете 0895656566 в гугъл и ще ви излязат 8 страници с обяви!
Тоя "dimi_man" го знам. На мен ми продаде една тъпа нокия, но тя сега е "на системи" и още работи :) Иначе, ако искаш, дай да му направим капанче, да го побием малко :)
Sega може да се спретне организация и да се побие малко търговеца ;-)
Ще му подейства освежаващо :-D
Ще му подейства освежаващо :-D
това е доста лесно.продава по всички сайтове телефони и часовници ментаци на известни марки.обявите му са с имейли dimi_man или laky_man(ебаси неграмотника)телефон дава 0895656555.акоискате напишете в гугъл едно от тези неща и ще ви излезнат обявите му.направете си среща в софия с него и готово.обикновен мазен дебелак с чехли е.аз отдавна се мъча да си го хвана..
а какво ще кажете за O-connect?