Безплатна телевизия от Булсатком

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком

Мнение от KOBRETI » 07 яну 2015, 23:45

бТВ ако ги махнат от пакета, ще съм най-доволен... Такава сволоч най-добре никой да не я гледа

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Безплатна телевизия от Булсатком

Мнение от zazabg » 08 яну 2015, 02:27

Да в момента има ТВ+, вчера го нямаше :-) и си работи.

С бТВ са сключили явно добър договор, защото всичките им канали ги има в приложението за разлика от НОВА ТВ. Там имат само нова, няма диеми, няма нова спорт, кино нова...

zazabg

Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком

Мнение от zazabg » 08 яну 2015, 09:28

Смених си приложението, изкара ми го без име и парола. Опитах се да въведа тези

User : [email protected]
password : 1111

но нещо не ми дава да натисна логин, и да ги променям пак не мога да го натисна :-( някой да е срещал такъв проблем?

bugmenot
Регистриран: 07 юли 2006, 14:44

Мнението е изтрито.

Мнение от bugmenot » 08 яну 2015, 13:17

[b]Модератор: [/b]Правописна грешка.

AAvramov
Регистриран: 12 май 2014, 20:48

Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком

Мнение от AAvramov » 08 яну 2015, 13:34

User : [email protected]
password : 1111 . Само БНТ ХД излиза, не мога да превключа на други, и то ми забива след 10 минути !? SG Mega 6.3

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Мнение от labaling » 08 яну 2015, 13:41

bugmenot, като си такъв спец, може ли направо да извадиш URL-тата на различните ТВ канали и да приключваме.. :D Не вярвам, особено като гледам първоначалния вид на приложението, Булсатком да са въвели ограничение по сесия ;)

AAvramov
Регистриран: 12 май 2014, 20:48

Мнение от AAvramov » 08 яну 2015, 15:13

Всичко е наред с тази парола,в мен е бил проблема.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 яну 2015, 15:20

На моя P7 не му се изключва екрана докато върви тв-то.
За останалото е вярно, каналите са с нисък битрейт и на видеото и на аудиото. Субтитрите не вървят, EPG няма. Има още доста работа.

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Мнение от teou » 08 яну 2015, 15:28

[Quote]може ли направо да извадиш URL-тата на различните ТВ канали[/Quote]
Какво те кара да си мислиш, че няма хора, които не са се сетили да го направят (аз примерно). (Надявам се не си мислиш, може да се достъпят урл-тата без паролата, щото не може - има ограничения по парола, пас, устройство, времеви интервал и прочие).

За жалост не е чак толкова просто. Основният проблем е, че няма подходящ плеър за този епълски бълвоч, който периодически да си подава и автентикационните данни, и да редиректва, и да събира файлчетата, и да си нацели резолюцията - VLC работи малко и спира. Реално единствената смислена програма за компютър, която изнамирам, е livestreamer, но или аз нещо не се оправям с дифолтните функционалности, или по-скоро трябва да се напише плугин за програмата (ако има питон програмист с желание за това - да ми се обади да му кажа какво долу горе се иска, просто аз от Питон не разбирам).

Честно казано за мен това е откровена тъпотия - такава голяма и от национален мащаб фирма би трябвало сама да мисли как да си улесни клиентите и да пусне подходящ плеър за Уиндоус, а не да се чудим какви виртуални машини и глупости да подкарваме и как да "хакваме" приложението.

zazabg

Мнение от zazabg » 08 яну 2015, 15:46

На мен също не ми заспива екрана. Въпреки че искам :-D Аз телевизията много често не я гледам, а я слушам и така ще ми пести доста от батерията, но това приложение не го поддържа. Примерно на нова май поддържа и още 1-2 от безплатните български.

Това, че е само ландскейп не е проблем, проблем е, че не върти екрана. Т.е. едната страна на екрана е долна и толкова ако завъртя телефона на обратно - всичко е надолу с главата :-)

Битрейта е малък - нормално за телефон. Предполагам това е и идеята. Това че се гъзарим с хубави телефони с добра резолюция е друг въпрос. На практика само с нет на Макс Телеком може да се гледа мобилно с това приложение. Всякакви останали варианти за нет са издухани за 1-2 дни :-) Дори си мисля, че още могат да намалят битрейта, за да свалят трафика.

Отговори