Безплатна телевизия от Булсатком
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Като толкова държиш сметка на другите, обърни внимание най-напред на езиковата си култура и най-вече на имплицитния си пост, който е написан без грам граматика и пунктуация поне за мен.(no)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Приложението си беше добро. Аз лично бих ползвам пак но няма възможнст в момента. Нямам булсатком вкъщи и не мога да имам защото имам договор с друг кабелен оператор който ми предлага услуги от които съм доволен . Ако може пак да го гледаме фрии ок ако ли не здраве...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
https://www.facebook.com/notes/hbo-bulgaria/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B2%D0%BE-%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%BC/10153193668848919
[Quote]Със съжаление съобщаваме, че поради системно неспазване на задължението на Булсатком за заплащане на лицензионната такса по договора с НВО, сме принудени да прекратим подаването на всички НВО и Синемакс услуги към оператора.
Надяваме се ситуацията да се разреши своевременно, но разговорите между НВО България и Булсатком към този момент са преустановени.[/Quote]
И реакцията на Булсатком:
[Quote]"Приемането на техните условия би означавало драстично поскъпване на пакета за нашите клиенти и ние защитихме техния интерес включително и с риск за собствената си репутация”.[/Quote]
http://novini.dir.bg/news.php?id=19677126
[Quote]Със съжаление съобщаваме, че поради системно неспазване на задължението на Булсатком за заплащане на лицензионната такса по договора с НВО, сме принудени да прекратим подаването на всички НВО и Синемакс услуги към оператора.
Надяваме се ситуацията да се разреши своевременно, но разговорите между НВО България и Булсатком към този момент са преустановени.[/Quote]
И реакцията на Булсатком:
[Quote]"Приемането на техните условия би означавало драстично поскъпване на пакета за нашите клиенти и ние защитихме техния интерес включително и с риск за собствената си репутация”.[/Quote]
http://novini.dir.bg/news.php?id=19677126
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Кофти се е получило но темата с телевизионната доставка е много сложна, тя крие рискове за клиентите и за операторите(разпространители) на една или друга програма.
И двете страни имат вина защото явно по договорите има слаби места позволяващи предоговаряне или прекратяване на доствката на тв сигнал.
Искам да уточня че този проблем не касае само Булсатком но ако се върнем малко назад във времето имаше подобен казус с БТВ, последва същия проблем за Близу и обединените кабелни оператори и се оказа че проблема не е в разпространителите.
Хубаво е разпространителите да се обединят и да натиснат студиата защото без обединение могат да извиват ръцете на всеки един от тях и да му продават на различна цена. Ако зависи от мен нито БТВ нито HBO ще видят повече достъп до сателитната платформа на Булсат.
И двете страни имат вина защото явно по договорите има слаби места позволяващи предоговаряне или прекратяване на доствката на тв сигнал.
Искам да уточня че този проблем не касае само Булсатком но ако се върнем малко назад във времето имаше подобен казус с БТВ, последва същия проблем за Близу и обединените кабелни оператори и се оказа че проблема не е в разпространителите.
Хубаво е разпространителите да се обединят и да натиснат студиата защото без обединение могат да извиват ръцете на всеки един от тях и да му продават на различна цена. Ако зависи от мен нито БТВ нито HBO ще видят повече достъп до сателитната платформа на Булсат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
[Quote]то за тези, които не са им абонати. Инсталирате приложението и гледате наистина безплатна телевизия.
линк[/Quote]
Пич, благодаря за инфото! Работи на 6, дори през dolphin браузера, не ми иска да го инсталирам - тръгва си директно на телефона:)
Мисля, че ще е добре да публикуваш инфото в отделна тема, за да не се контрираме излишно с почитателите на Булсат-а тук ;)(yes)
линк[/Quote]
Пич, благодаря за инфото! Работи на 6, дори през dolphin браузера, не ми иска да го инсталирам - тръгва си директно на телефона:)
Мисля, че ще е добре да публикуваш инфото в отделна тема, за да не се контрираме излишно с почитателите на Булсат-а тук ;)(yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
от тази сутрин не работи акаунта.
някакви идеи?
някакви идеи?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Здравейте,от днес 19.11.2015 год.този акаунд вече не работи.Знаете ли нещо по въпроса?Благодаря.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
този акаунт отдавна не работи, беше само за тестове в началото. Трябва да си техен абонат, за да гледаш телевизия онлайн като се регистрираш на сайта им.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Безплатна телевизия от Булсатком
Благодаря ти,до вчера гледах телевизия от [email protected].