Онлайн зареждане на предплатена карта
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Защо работят без комисионна не знам, но всички сметки си плащам през Epay и не ми взимат комисионна. А ваучер, който да ползваш след време можеш да си купиш от много места - или стандартното картонче с размерите на банкова карта, или като касов бон. Имат срок на годност няколко години и пак е без комисионна. Така че историята с този сайт според мен е кауза пердута.(no)
Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Спасе, теб не те ли арестуваха вчера? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Paypal не е 100% гаранция. Някои мошеници бързо опразват акаунта и слагат все нови и нови, към които се плаща и като се оплачеш, Paypal няма от къде да ти върне парите.
Така че имате 3 огромни проблем:
1. Не сте известни
2. Другите сайтове не взимат по лев и петдесет от потребителя, печелят по друг начин.
3. Как ще спечелите доверие.
Така че имате 3 огромни проблем:
1. Не сте известни
2. Другите сайтове не взимат по лев и петдесет от потребителя, печелят по друг начин.
3. Как ще спечелите доверие.
-
- Регистриран: 06 ное 2007, 14:26
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
На Теленор може да се зарежда освен през E Pay, easy pay и през дебитна или кредитна карта и комисионната е за сметка на търговеца. Само съвсем заблудени могат да ти бъдат клиенти даже и за 0,5лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Разни хора, разни идеали.. Едни предпочитат да търкат скреч-карти, други считат някакви хора за заблудени, а в това време някакви други желаят да получат това, което искат - веднага и без излишни кандърми. Всичко е въпрос на гледна точка.
Не бих искал да се повтарям, вече казах каквото мисля. Нямам за цел да убеждавам някого в каквото и да било.
Е, искаше ми се да чуя нещо положително, но явно съм динозавър, който живее в някакъв свой идеал:)
Не бих искал да се повтарям, вече казах каквото мисля. Нямам за цел да убеждавам някого в каквото и да било.
Е, искаше ми се да чуя нещо положително, но явно съм динозавър, който живее в някакъв свой идеал:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
[Quote]Е, искаше ми се да чуя нещо положително, но явно съм динозавър, който живее в някакъв свой идеал[/Quote]Не, не си "динозавър", не го изживявай тежко - просто си попаднал на неподходящото място за своята реклама. Тук във форума нямаш потенциални клиенти, повечето тук са "стари кучета", врели и кипели в областта на мобилните технологии и няма как да се хванат на твоите "джедайски" фокуси. Търси клиенти в по-обикновените социални мрежи, неспециализирани в областта на мобилните комуникации, току виж там може някой и да се хване (по новините чух, пенсионер от София хвърлил през терасата 100 000 лева на телефонни измамници, така че има надежда).
Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Много голяма част от ползващите ваучери са възрастни хора и деца, на които други хора им зареждат ваучери директно от сметката си за телефон или при плащане на каса, останалата част най-вероятно не използва PC и няма основни познания, за да си поръча услугата.
Това много свива кръга от потенциални клиенти, бих казал толкова, че обезмисля самото начинание.
Това много свива кръга от потенциални клиенти, бих казал толкова, че обезмисля самото начинание.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Не са обречени нещата, просто комисионната трябва да я търсиш не от клиента, а от оператора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Аз реклама бих потърсил от гугъл, а пък клиентите определено не са тук в тоя форум. Исках да получа отзиви, а вместо това получавам типично български упреци gangsta stile и предложения абее $%№.. Това, което е направено е нещо, което аз самия бих ползвал при определени условия. Освен това не разчитам на малък брой клиенти, които са наясно с мобилните технологии, а на друг много по-многоброен сегмент.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта
Комисионната е неизбежна. В крайна сметка, ако човек посети n брой магазини, ще види толкова и различни цени на една и съща стока/услуга.. Защо никой не забелязва преимуществата, ами само минусите?
Има много и всякакви подобни услуги прицелващи се в други държави (всичките с комисионни btw), а Български няма нито една.. сигурно има защо:)
Има сериозен дисбаланс в предплатените услуги, в България и това наистина е смущаващо, в контекст на цената и всички следствия от нея, но това е единствено поради безкрайната алчност на нашите оператори.
Вече не разполагам с български телефон точно поради тази причина...
Има много и всякакви подобни услуги прицелващи се в други държави (всичките с комисионни btw), а Български няма нито една.. сигурно има защо:)
Има сериозен дисбаланс в предплатените услуги, в България и това наистина е смущаващо, в контекст на цената и всички следствия от нея, но това е единствено поради безкрайната алчност на нашите оператори.
Вече не разполагам с български телефон точно поради тази причина...