Онлайн зареждане на предплатена карта

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от Luke_Netwalker » 14 окт 2017, 12:05

Защо работят без комисионна не знам, но всички сметки си плащам през Epay и не ми взимат комисионна. А ваучер, който да ползваш след време можеш да си купиш от много места - или стандартното картонче с размерите на банкова карта, или като касов бон. Имат срок на годност няколко години и пак е без комисионна. Така че историята с този сайт според мен е кауза пердута.(no)

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от Воден-дух » 14 окт 2017, 12:07

Спасе, теб не те ли арестуваха вчера? :D

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от tzincbg » 14 окт 2017, 12:41

Paypal не е 100% гаранция. Някои мошеници бързо опразват акаунта и слагат все нови и нови, към които се плаща и като се оплачеш, Paypal няма от къде да ти върне парите.
Така че имате 3 огромни проблем:
1. Не сте известни
2. Другите сайтове не взимат по лев и петдесет от потребителя, печелят по друг начин.
3. Как ще спечелите доверие.

pharaon611
Регистриран: 06 ное 2007, 14:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от pharaon611 » 14 окт 2017, 20:52

На Теленор може да се зарежда освен през E Pay, easy pay и през дебитна или кредитна карта и комисионната е за сметка на търговеца. Само съвсем заблудени могат да ти бъдат клиенти даже и за 0,5лв

Jacksons7
Регистриран: 13 окт 2017, 19:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от Jacksons7 » 15 окт 2017, 01:00

Разни хора, разни идеали.. Едни предпочитат да търкат скреч-карти, други считат някакви хора за заблудени, а в това време някакви други желаят да получат това, което искат - веднага и без излишни кандърми. Всичко е въпрос на гледна точка.

Не бих искал да се повтарям, вече казах каквото мисля. Нямам за цел да убеждавам някого в каквото и да било.

Е, искаше ми се да чуя нещо положително, но явно съм динозавър, който живее в някакъв свой идеал:)

Nik_21
Регистриран: 02 фев 2017, 14:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от Nik_21 » 15 окт 2017, 22:35

[Quote]Е, искаше ми се да чуя нещо положително, но явно съм динозавър, който живее в някакъв свой идеал[/Quote]Не, не си "динозавър", не го изживявай тежко - просто си попаднал на неподходящото място за своята реклама. Тук във форума нямаш потенциални клиенти, повечето тук са "стари кучета", врели и кипели в областта на мобилните технологии и няма как да се хванат на твоите "джедайски" фокуси. Търси клиенти в по-обикновените социални мрежи, неспециализирани в областта на мобилните комуникации, току виж там може някой и да се хване (по новините чух, пенсионер от София хвърлил през терасата 100 000 лева на телефонни измамници, така че има надежда).

solo5
Регистриран: 02 май 2017, 19:34

Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от solo5 » 15 окт 2017, 22:44

Много голяма част от ползващите ваучери са възрастни хора и деца, на които други хора им зареждат ваучери директно от сметката си за телефон или при плащане на каса, останалата част най-вероятно не използва PC и няма основни познания, за да си поръча услугата.
Това много свива кръга от потенциални клиенти, бих казал толкова, че обезмисля самото начинание.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от tzincbg » 15 окт 2017, 23:57

Не са обречени нещата, просто комисионната трябва да я търсиш не от клиента, а от оператора.

Jacksons7

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от Jacksons7 » 16 окт 2017, 00:24

Аз реклама бих потърсил от гугъл, а пък клиентите определено не са тук в тоя форум. Исках да получа отзиви, а вместо това получавам типично български упреци gangsta stile и предложения абее $%№.. Това, което е направено е нещо, което аз самия бих ползвал при определени условия. Освен това не разчитам на малък брой клиенти, които са наясно с мобилните технологии, а на друг много по-многоброен сегмент.

Jacksons7

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Онлайн зареждане на предплатена карта

Мнение от Jacksons7 » 16 окт 2017, 00:39

Комисионната е неизбежна. В крайна сметка, ако човек посети n брой магазини, ще види толкова и различни цени на една и съща стока/услуга.. Защо никой не забелязва преимуществата, ами само минусите?

Има много и всякакви подобни услуги прицелващи се в други държави (всичките с комисионни btw), а Български няма нито една.. сигурно има защо:)

Има сериозен дисбаланс в предплатените услуги, в България и това наистина е смущаващо, в контекст на цената и всички следствия от нея, но това е единствено поради безкрайната алчност на нашите оператори.

Вече не разполагам с български телефон точно поради тази причина...

Отговори