Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
И в крайна сметка знаете ли какво се оказа? Ами най-долното възможно деяние на прогнилите ябълки - слагат стари батерии на новите иФони и затова има заведено дело в САЩ от DiCello Levitt & Casey. Да дойдат пак самозваните защитници да оправдаят и тази простотия. Ето за това след една година използване батерията е скапана и не може нормално да се използва иФона и трябва софтуерно да му "скопяват" скоростта.
Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Не мисля, че е така колега и ще се позова на собствени наблюдения:
Имал съм повече от 7-8 флагмана на Самсунг а преди това на вече безизвестните HTC. Никой от тях, не изкарвал колкото текущия ми 7 Плюс а именно повече от 5 дни с 1 заряд. Това говоря когато беше нов с нова батерия. Няма как стара батерия да издържи толкова време. Не съм защитник на Епъл. Това ми е първият техен телефон. Само обективни сравнения.
Сега 7цата ми е на година и нещо и кара при мойта употреба около 3 до макс 4 дни.
Имал съм повече от 7-8 флагмана на Самсунг а преди това на вече безизвестните HTC. Никой от тях, не изкарвал колкото текущия ми 7 Плюс а именно повече от 5 дни с 1 заряд. Това говоря когато беше нов с нова батерия. Няма как стара батерия да издържи толкова време. Не съм защитник на Епъл. Това ми е първият техен телефон. Само обективни сравнения.
Сега 7цата ми е на година и нещо и кара при мойта употреба около 3 до макс 4 дни.
Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Ти и останалите можете да продължавате да си заравяте главата в пясъка (както щраусите), но реалността е съвсем друга:
[Quote]DiCello Levitt & Casey wants to force Apple to suspend the battery recycling program, keeping all the old batteries swapped to date …
In an email to us, the law firm said that Apple was discarding batteries removed through the program, and it wanted to see these retained as evidence.[/Quote]
[Quote]DiCello Levitt & Casey wants to force Apple to suspend the battery recycling program, keeping all the old batteries swapped to date …
In an email to us, the law firm said that Apple was discarding batteries removed through the program, and it wanted to see these retained as evidence.[/Quote]
-
- Регистриран: 08 мар 2006, 16:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
На мой колега, вчера му смениха батерията БЕЗПЛАТНО.
Това е за 6 и 6S. Имало партида, която страдала от внезапно изключване и програмата е за нея. Проверява се телефона по сериен номер и така ... Комуникацията му беше по ел. поща. Успех!
Това е за 6 и 6S. Имало партида, която страдала от внезапно изключване и програмата е за нея. Проверява се телефона по сериен номер и така ... Комуникацията му беше по ел. поща. Успех!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
[Quote]БЕЗПЛАТНО[/Quote]
Така и трябва да бъде! С всеки ден излизат и ще излазат още по-големи л@йна (с извинение) който са дробили, време е да си сърбат попарата.
Така и трябва да бъде! С всеки ден излизат и ще излазат още по-големи л@йна (с извинение) който са дробили, време е да си сърбат попарата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Това е само за iPhone 6s, които са изработени между септември и октомври 2015 - https://www.apple.com/bg/support/iphone6s-unexpectedshutdown/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Тестова партида за "утилизиране" на многото батерии втора употреба, съответно неуспешен/провален експеримент, подобрен в следващите партиди за което е заведено и делото? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Купона продължава с пълна сила - http://www.cand.uscourts.gov/newcasefeed?type=all&p=2
Виж и прикачената снимка.
Виж и прикачената снимка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
Росене ти си като гъба бе, от всякъде никнеш. Ника сменен, за жалост "индивида" зад него същия индивид. Ти и на тоя купон не си поканен, какво се радваш не разбирам :D
Иначе евала. Нека ги съдят. Имаше ефект, добавят опрция да се изключва забавянето в следващия ъпдейт. Да вземат да съдят и Андроида, че и той е една пумия... Ама къде... Като знаят, че от там пари не могат да вземат, на никой не му се занимава. :)
Иначе евала. Нека ги съдят. Имаше ефект, добавят опрция да се изключва забавянето в следващия ъпдейт. Да вземат да съдят и Андроида, че и той е една пумия... Ама къде... Като знаят, че от там пари не могат да вземат, на никой не му се занимава. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подмяната на батерията на iPhone 6 и по-новите модели в България струва 89 лв.
[Quote]Имаше ефект, добавят опрция да се изключва забавянето в следващия ъпдейт.[/Quote]
И като ти я турнат тая опция, ще ти се рестартира шитавото тамагочи, щото е с батерия амнайста употреба, ама това ЗА заслепените фенове не е проблем, те са ЛАРЖ, колкото и дебел и четвъртит да им го набиват! Както вече казах - тази есен 2000$ и 95% осакатяване софтуерно на всички найФони минали ЕДНА година на употреба! (woo)
п.п. Ето и поредната им простотия/алчност:
$300 за да си добавиш Apple CarPlay и $80 на година за да им ползваш "услугите", малко е, забравили са по една-две-три нули да добавят към цената! (woo)
И като ти я турнат тая опция, ще ти се рестартира шитавото тамагочи, щото е с батерия амнайста употреба, ама това ЗА заслепените фенове не е проблем, те са ЛАРЖ, колкото и дебел и четвъртит да им го набиват! Както вече казах - тази есен 2000$ и 95% осакатяване софтуерно на всички найФони минали ЕДНА година на употреба! (woo)
п.п. Ето и поредната им простотия/алчност:
$300 за да си добавиш Apple CarPlay и $80 на година за да им ползваш "услугите", малко е, забравили са по една-две-три нули да добавят към цената! (woo)