Тим Кук обеща зашеметяващи продукти от Apple
Новина от MobileBulgaria Тим Кук обеща зашеметяващи продукти от Apple
Той да вземе да се концентрира в подобряване на това което има че перфектната на думи ОС която наследи не е мръднала с години в страшно много отношения. Може би се страхува от промяната, но изглежда нелепо в 2019 връзката на устройствата им с други такива да изисква нечовешки мъки, персонализирането да е толкова ограничено и комплицирано. На някои места е толкова семпло всичко че направо се изнервяш... като ти да липсва навигиране в интернет по диагонал или в посока различна нагоре и надолу. Трябва първо да чакаш да отидеш наляво и после надясно. Много съм разочарован последните седмици от топ флагмана им, спомням си преди време като взех айфон 5 и по-късно 6 бяха на светлинни години от конкуренцията, сега скороста на работа се размива с всеки ден а те губят едно по едно предимствата си, като скоро самата система ще започне да има вид на недовършена и не напълно функционираща. Паднаха ми в очите, палец надолу.
Re: Тим Кук обеща зашеметяващи продукти от Apple
Това го знам още от айпад 2. А знаете ли, че можете да указвате пълноценен натиск върху тъча и с плод, като...ябълка?Иначе в Сафари открих нещо, което никой не знае и не беше чувал. Освен наляво-надясно и нагоре-надолу, може да скролваш по диагонал или накъдето искаш ако.....си докоснал дисплея с два пръста ....
Samsung GALAXY S22 Ultra
Значи с един пръст може да навигираш наляво или надясно, но за по диагонал трябва да използваш 2. Е извинявам се че подобна изгъзица не ми е ясна вече с толкова модела които съм сменил. Дотолкова със интуитивния телефон.
Последна промяна от feuer34 на 06 мар 2019, 11:37, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Тим Кук обеща зашеметяващи продукти от Apple
Няма никакъв проблем с навигирането по диагонал. Заключването на жеста към стриктно вертикален/хоризонтален скрол е само, когато скролването е в една от тези две посоки, с идеята, че потребителят иска да скролне вертикално/хоризонтално, без изместване по диагонал, дори, когато жестът не е съвсем точен. Скролването по диагонал и всякаква друга посока става, като се скролне...диагонално (какъв шок!). Разбирам, че е модерно да се плюе по тази компания, но нека поне не се минава под санитарното ниво...