Xiaomi ще вдигне цените на своите продукти
Новина от MobileBulgaria Xiaomi ще вдигне цените на своите продукти
Това значи ,че пак минавам на Самсунг или айфон.
Тази новина ми звучи, като да си направиш публично харакири. А иначе те за това отделиха редми от ми, за да вдигат цената на ми марката
Re: Xiaomi ще вдигне цените на своите продукти
Сигурно са си спечелили и верни фенове, които ще им останат клиенти независимо от цените, но май за сега основното им предимство бяха ниските цени. Предстои да видим дали са си направили добре сметката.
Ами ако върнем няколко години назад ще се сетим, че и Huawei бяха с ниски цини. Сега обаче не е така, но са втори в света вече. Аз поне не бих избрал флагман на Xiaomi пред Huawei при еднаква цена.
Кофти работа.. Алчността е голяма сила.
Качествени телефони, на ниска цена с много добър интерфейс (предпочитам го в пъти пред този на Huawei). Но май е време да си взема премиум Samsung или Huawei и поне 2-3 години да забравя за драми..
Жалко...
Качествени телефони, на ниска цена с много добър интерфейс (предпочитам го в пъти пред този на Huawei). Но май е време да си взема премиум Samsung или Huawei и поне 2-3 години да забравя за драми..
Жалко...
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 15:58
За мен, няма значение, те си толерират Индия и Азия в общ план, а европейските клиенти кучета ги яли. За Европейския Съюз, MIUI е като демо версия!
Споко, има и други гладни китайци - Meizu, Blackview, Blueboo, Doogee и т.н. Все ще има някой, който поне временно да се налага с ниски цени и добро качество. А и доколкото разбрах Redmi ще си останат бюджетни.