Знаковите телефони на 2010 година
Новина от MobileBulgaria Знаковите телефони на 2010 година
MobileBulgaria, питайте си програмистите, като са правили анкетата за томболата, дали са я тествали на мобилен телефон, че се излагате нещо ...
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Знаковите телефони на 2010 година
Здравейте,
Формата е готово решение Typeform и нямаме много контрол над него.. Във Фейсбук страницата ни също имаше оплаквания, но аз тествам вече няколко пъти и не мога да намеря проблем. С какво устройство се опитвате да гласувате?
Поздрави!
Формата е готово решение Typeform и нямаме много контрол над него.. Във Фейсбук страницата ни също имаше оплаквания, но аз тествам вече няколко пъти и не мога да намеря проблем. С какво устройство се опитвате да гласувате?
Поздрави!
Htc Hd7 никога не е имал стерео колонки. Имаше само една моно. Имах 3 такива апарата и знам от опит. Оправете си грешката.
Nokia N8... Много здрав. Три години почти изкарах с него до появата на 808. Това ми беше и първият тъч телефон, до последно се инатих и си джитках с N95 8GB, но освен с камера N8 ме привлече с дизайн, за разлика от дръвцето 5800.
Началото на края на Nokia, такава каквато я познавахме преди HMD Global
OnePlus 11
Не, след 808 почна сриването.
През 2010-та бях много доволен от iPhone 4. Тогава App Storе-a беше в апогея си, а Андроид още много назад. Но от друга страна това беше и последния ми айфон.... преди да сменя лагера.
Аз също имам проблем с попълването на анкетата и регистрацията в томболата през мобилен телефон.