Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10
Новина от MobileBulgaria Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10
С Galaxy S10+, 12 GB RAM съм. Вчера качих актуализацията. Засега не забелязвам нищо от изброеното да ми се случва. Не че не може, но засега няма. Ако имате повече данни за бъга с новата актуализация, пишете пак.
Re: Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10
Вчера обнових s10e. Това е някакъв кошмар - не спира да се рестартира! Няколко пъти възстановяване фабрични настройки и пак същото. Ще търся начин да върна стар софтуер като се прибера от почивка. 1450 лв и да остана без телефон в Турция. Пълно разочарование от първият ми телефон Самсунг
Re: Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10
Лош късмет
При мен само Twitter замръзва от време на време, но не е голяма болка. Може да се върнеш без проблем на стара версия, но ти трябва компютър за тази работа. А щом си на почивка, значи предполагам нямаш такъв под ръка.
При мен само Twitter замръзва от време на време, но не е голяма болка. Може да се върнеш без проблем на стара версия, но ти трябва компютър за тази работа. А щом си на почивка, значи предполагам нямаш такъв под ръка.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Да, използвам ш*** безопасен режим. Не съм връщал софтуер назад от години, надявам се да се справя. Предполагам фърмуера го има официално от самсунг?
Елементарна процедура е, но щом си на почивка, по-скоро се надявай на бърз фикс ъпдейт, докато си там, да не чакаш чак когато се върнеш да го оправяш.
Е аз чета оплаквания след всеки ъпдейт. Ама за последните години съм имал 2 пъти S6, 3 x Note 4, 3 x S7, 2 x S8, S9, Note 8, S10e... около мен също доста хора със Самсунг. Е как не ми се случи да ги видя поне един път тия омазвания. Хора, разберете, Самсунг продават милиони телефони. Случват се дефекти, като си продал 10 милиона и 1 % да са ти дефектни, това са 100 хил бр. И се почва едно реване по форумите. Самсунг имат най малко дефекти като процент. Просто имат огромни продажби и малкия процент се мултиплицира в голям.
Случва се и цяла Note серия да изтеглиш от пазара. Случва се и най-рекламираният сгъваем телефон, за който слушахме от години, да се окаже дефектен, ама не 1%. Както каза просто се случва. Няма виновни за това.
Нова актуализация с фикс на бъговете от последната вече се разпространява в Швейцария, съвсем скоро ще я пуснат и за всички останали.