Какви са отношенията между Apple и операторите?
Re: Какви са отношенията между Apple и операторите?
Лично за мен пример за истински монополист са Топлофикация София. Не можеш да се откажеш напълно от услугите им и дори ги унаследяваш, като истински феотдали. Ама това е друга тема...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Никой не може да ме накара на сила да си купя продукт на Apple, освен ако Аз не желая. Ако Аз реша да не си купя устройство на Apple, това означава че Apple губят освен от непродаденото устройство и от непродадените софтуерни продукти, тъй като има алтернативи на всички техни продукти. Те това го знаят много добре и в последните две години го усещат по продажбите си, така че ще се коригират или ...... Nokia.
А Ванката ти даде точен пример с монопол.
А Ванката ти даде точен пример с монопол.
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Какви са отношенията между Apple и операторите?
Моля Ви, не сравнявайте Apple с Porsche. По-доброто сравнение е с VW или в по-лошия случай с Tesla. Ама Apple нито са най-добрите в качеството, нито в нищо друго камо ли софтуер-но. Започнаха да си плащат собствените си магарии от ограничаващата им политика спрямо клиента. Всичко е до време. Не са това, което искаха но не успяха да бъдат-НОМЕР ЕДНО!
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
-
Последна промяна от npet на 19 юли 2020, 18:03, променено общо 1 път.
-
Преди да дрънкаш глупости, първо се образовай поне малко и не пиши за неща, за които очевидно не разбираш. Едонствено самочувствието ти е голямо, иначе мозъчния ти капацитет е кръгла 0(зеро)AVKansazov написа: ↑17 юли 2019, 21:02Моля фена който го изритаха от ментел да не се обажда!И без това вече не може да си позволи да си плаща фенщината