Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
Новина от MobileBulgaria Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
Ама то е смешно бе - какъв е тоя дисплей - по-зле от Ноут 8 хахахах. И не ме убеждавайте, че Dynamic значи нещо, това е маркетинг :)
Re: Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
Само не разбрах кое му е по-лошото на дисплея?
Само не разбрах кое му е по-лошото на дисплея? Е как кое? Виж му резолюцията и после питай :) Може ли такъв дисплей да се слага на "върхов" модел?
Re: Samsung Galaxy Note10 и Note10+ с 200 лв. отстъпка при връщане на стар смартфон
В интерес на истината резолюцията на малкия Note е FHD+, каквато така и така си е по подразбиране, дори дисплея да е 2К и малко хора си я вдигат до WQHD+ по простата причина, че разлика всъщност не се усеща. Не че е лошо все пак да имаш тази възможност, но на никой няма да му направи впечатление по принцип. То и P30 Pro също е с такава резолюция, пък не съм чул някой да се оплаква от това. И цената му е по-ниска от тази на последните две Note поколения със 100 лева при премиерите последните 2 години. 1850 срещу 1950 за Note 8 и Note 9.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Бих взел Note 10+, но си изгърмях патроните вече, а и няма никой около мен за преподписване...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Спомням си бегло само, че имаше неща в Note3, които в Note 4 ги бяха махнали. Водеше се Note3, като най-добрият им бележник две поколения напред.
Ето например, сега в новия S10+ нямам отключване със сканиране на ретината, а в стария го имам.
Ето например, сега в новия S10+ нямам отключване със сканиране на ретината, а в стария го имам.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Както казах, Mate 20 Pro -> P30 ProLegolaself01 написа: ↑09 авг 2019, 10:04Някой може ли да ми каже модел или марка телефон, на който да му е намалена резолюцията на дисплея в следващ модел?
Същата история.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Това с резолюцията от една гледна точка е така, но от друга не точно - аз имам VR очила и обичам да гледам клипчета с тях. Разликата през лупите между FHD и 4К е потресаваща. Така че да, в общия случай, ако скролваш социалките само няма никакво значение, но в определни ситуации има