Е стига сега, отива човека на организирано събитие на стрелбище, обясняват му какво да прави и стреля няколко пъти. Как това е опасно? Не е взел произволно оръжие и да стреля в гората, Още повече, че в случая Лоджитек е организира на това опасно събитие. Трябва да ги е срам.mishobehar написа: ↑08 авг 2019, 11:13Снощи отделих около 2 часа да гледам негови видеа и категорично заявявам, че има някои, които представляват интерес, но има някои, които са опасни. Пример: "Пробвам истинска пушка помпа по мишена".
Еми ако бяха отишли 10000 човека, нямаше да могат да се качат с лифта и щяха нещастни да си останат долу. А ако 10 си изкълчат глезените, щеше да има достатъчно много други хора, които да им помогнат да слязат. Преекспонира се драмата, още повече, че съм почти сигурен, че и в момента бройката на отишли хора заради него е силно завишена.mishobehar написа: ↑08 авг 2019, 11:13А това че са отишли на Мусала - ОК.. Трябваше да го съгласува с властите. Утре ако отидат 10000 човека, лифта има само 1200/час капацитет. Ако 10 си навехнат глезена, защото не са с правилните обувки там горе какво правим?
Както попитах и преди, ако аз ви призова във форума да изкачим заедно Черни връх и се качат много хора... трябва ли да бъда глобен , че съм ви организирал?
П.С.Най-абсурдното в случая е, че покрай негативната статия за Слави, аз разбрах за съществуването му. Изгледах вече сигурно 10 негови видеа. Сутринта си говорихме и с колегите за него.... А по принцип, грам не ме интересува и никога не би попаднал в полезрението ми.
Та добре му се получават нещата с рекламата. А имам чувство, че тази глоба пък е най-хубавото нещо което му се е случвало.