Вие двамата тук сте тези, които си позволяват да обиждат като каруцари всеки, който не е на тяхното мнение.Legolaself01 написа: ↑04 сеп 2019, 23:17Човека е машинист на влак.Spikul написа: ↑04 сеп 2019, 23:09Нямаш книжка, но си тръгнал да даваш акъл - бухахахахаххаAVKansazov написа: ↑04 сеп 2019, 23:06Виж сега, първо карам влак, второ нямам шофьорска книжка и тротинетката ми струва 500 лева а ти не можеш да си използваш въображението адекватно.Даже и да лъжеш не те бива...
Казвам "в 3 часа" - значи съм пазач.Казвам "куфарите на пътеката" - значи карам по улицата... изобщо не те бива в мисленето, да знаеш
Караш влак, а казваш на хората да си махат куфарите. Не знам кой лъже, но ми се струва, че си обикновен кондуктор, а не машинист.
Хайде много ти здраве.
Електричката(влака) е на 100 години.
Кондуктор нещо срамно ли е?
Или пазач на село?
Прекаляваш вече! Спри се!
Съсиоваш всяка тема!
Единствените, които прекалявате сте вие, защото в 90% от постовете ви има само обиди като идиоти, задръстеняци, комплексари, тъпанари и т.н.
И не аз си позволявам да казвам кой какъв таралясник карал, пък в същото време да няма книжка и да се хвали с тротинетка за 500 лева.
Дори един друг се дразните, но нали сте от Пловдив, та трябва да се държите дори и в обидите:
Legolaself01 написа: ↑20 юли 2019, 00:55Помисли пак. Май и ти си от не много грамотните!AVKansazov написа: ↑19 юли 2019, 06:52Ако се научиш как се използва буквата "й"... може
Да гледаш телевизия и да слушаш радио на часовник...?
Къде е грешката?
Или смяташ, че "шарении" трябва да се напише "шарений"
Жалко, че си майна