Работи се по нов регламент за движение и санкции за ел. тротинетки

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Работи се по нов регламент за движение и санкции за ел. тротинетки

Мнение от Spikul » 04 сеп 2019, 23:23

Legolaself01 написа:
04 сеп 2019, 23:17
Spikul написа:
04 сеп 2019, 23:09
AVKansazov написа:
04 сеп 2019, 23:06
Виж сега, първо карам влак, второ нямам шофьорска книжка и тротинетката ми струва 500 лева а ти не можеш да си използваш въображението адекватно.Даже и да лъжеш не те бива...
Казвам "в 3 часа" - значи съм пазач.Казвам "куфарите на пътеката" - значи карам по улицата... изобщо не те бива в мисленето, да знаеш :roll:
Нямаш книжка, но си тръгнал да даваш акъл - бухахахахахха
Караш влак, а казваш на хората да си махат куфарите. Не знам кой лъже, но ми се струва, че си обикновен кондуктор, а не машинист.
Хайде много ти здраве.
Човека е машинист на влак.
Електричката(влака) е на 100 години.
Кондуктор нещо срамно ли е?
Или пазач на село?

Прекаляваш вече! Спри се!
Съсиоваш всяка тема!
Вие двамата тук сте тези, които си позволяват да обиждат като каруцари всеки, който не е на тяхното мнение.
Единствените, които прекалявате сте вие, защото в 90% от постовете ви има само обиди като идиоти, задръстеняци, комплексари, тъпанари и т.н.
И не аз си позволявам да казвам кой какъв таралясник карал, пък в същото време да няма книжка и да се хвали с тротинетка за 500 лева.
Дори един друг се дразните, но нали сте от Пловдив, та трябва да се държите дори и в обидите:
Legolaself01 написа:
20 юли 2019, 00:55
AVKansazov написа:
19 юли 2019, 06:52
Legolaself01 написа:
18 юли 2019, 22:13
Правописът ми е перфектен...
Ако се научиш как се използва буквата "й"... може ;)
Да гледаш телевизия и да слушаш радио на часовник...? :|
Помисли пак. Май и ти си от не много грамотните!
Къде е грешката?
Или смяташ, че "шарении" трябва да се напише "шарений" :mrgreen:
Жалко, че си майна :roll:

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 04 сеп 2019, 23:36

Ами нямаш спиране бе, заклеймяваш всеки който се осмели да има мнение което е различно от твоето.
И какво значение има как си общуваме?Можем да спорим, да се защитаваме или плюем ама аз поне приемам чуждото мнение когато е адекватно обосновано а не лежащо върху шепа линкове които публикуваш като папагал навсякъде и на анатемосване на "миксерите" и всеки техен привърженик само защото не им е противник какво на теб ти се иска.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Spikul

Мнение от Spikul » 05 сеп 2019, 07:13

AVKansazov написа:
04 сеп 2019, 23:36
Ами нямаш спиране бе, заклеймяваш всеки който се осмели да има мнение което е различно от твоето.
И какво значение има как си общуваме?Можем да спорим, да се защитаваме или плюем ама аз поне приемам чуждото мнение когато е адекватно обосновано а не лежащо върху шепа линкове които публикуваш като папагал навсякъде и на анатемосване на "миксерите" и всеки техен привърженик само защото не им е противник какво на теб ти се иска.
Заклеймявам не всеки с различно мнение, а всеки каруцар, който си позволява да сипе обиди като вас двамата. И не аз, а ти не приемаш чуждо мнение, защото не ми пука дали караш тротинетка. Ти си този, който обижда хората, че били тъпи, задръстени, идиоти и т.н. и после ги обвиняваш, че са тънкообидни.
И всъщност, кой си ти, че да определяш кой линк е истински и кой не - явно си тук, за да празнодумстваш само. Та ти нямаш книжка дори и подскачаш до небето заради това, че държавата е решила да спре свободното ти движение по пътищата от републиканската пътна мрежа. Няма какво повече да се коментира персоната ти!

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 05 сеп 2019, 09:39

Ти си болен мозък, освен това като виждам колко се засягаш на "таралясника" и първо ми се зъбиш за "скъпата" тротинетка после ми се подиграваш че била евтина ми е ясно защо толкова мразиш и се страхуваш от въвеждането на електрическите превозни средства.Съжалявам, след 15-20 години такива като теб ще са жалка отживелица като ония които при пускането на първият влак са искали да го забранят защото били убедени че човешкият мозък не можел да издържи на скорости над 80 км.
И освен това ако изобщо не си усетил се отнасям към теб точно така както ти се отнасяш към останалите с тази разлика че не се правя на културен(и това забравяш като си изпуснеш нервите). ;)

Spikul

Мнение от Spikul » 05 сеп 2019, 10:00

AVKansazov написа:
05 сеп 2019, 09:39
Ти си болен мозък,
С това се изчерпа всичко. Заслужаваш единствено да ти тегля една, защото за пореден път си позволяваш обиди. Та спокойно мога да ти кажа в твой стил, че си дебил и дори не знаеш, че електрички е имало половин век преди ДВГ.

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 05 сеп 2019, 11:27

Ти в момента пишеш ли или просто целиш темата да завършва винаги с твой пост?

vilimir
Регистриран: 08 юни 2012, 04:22

Мнение от vilimir » 05 сеп 2019, 13:03

Ванката написа:Много добре, нека започнат с глобите, за да се научат тези “индивиди”, че пътя не е техен! Опасни са както за пешехдците, така и за останалите МПС. Като ги гледам как се движат хаотично се чудя дали няма вече и смъртни случаи.
Нека се създадат първо правила ,че чак тогава да изискват нещо

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

frank zappa
Регистриран: 30 окт 2008, 10:29

Работи се по нов регламент за движение и санкции за ел. тротинетки

Мнение от frank zappa » 07 сеп 2019, 08:35

Не е нормално в парка да има пешеходци и покрай тях да профичават електрически скутери. Да не говорим за електрически задвижваните велосипеди, те са още по-бързи и опасни за останалите. И тъй като опростачването на повечето хора е в напреднала степен на никой не му пука за останалите и си кара както намери за добре тоест както плиткият му замъглем мозък може.

Отговори