Услугата Apple TV+ ще заработи на 1 ноември
Новина от MobileBulgaria Услугата Apple TV+ ще заработи на 1 ноември
Ако за 5 долара 6 потребителя могат да гледат ще разбие всички останали подобни платформи.....
Ще разберем на 1ви ноември.
Ще разберем на 1ви ноември.
Re: Услугата Apple TV+ ще заработи на 1 ноември
Това зависи от съдържанието, което ще се предлага. Конкуренцията е голяма Netflix, Amazon, HBO.
Ще може ли съдържанието да се гледа в България? Ще имат ли предаванията български субтитри?
Ако не се лъжа не предлагат българско меню с айфоните, пък ще предлагат български субтитри на филмите, мечти...
Иначе ми е интересно дали ще може да се гледа услугата на не-Епъл устройства?
Както на Netflix някои от филмите/сериалите имат БГ субтитри, така и на Apple TV в момента имат. Предполагам, че и на Apple TV+ ще е така
От близо година вече не ползвам iPhone, но още тогава в iTunes 90% от съдържанието имаше и български субтитри. Това че няма българско меню е едно, но явно съвсем добре знаят за съществуването на нашата страна, за да предлагат почти всичко и с БГ субтитри. За менюто и аз нямам обяснение, може да си мислят, че английския ни е втори майчин език
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
За мен лично съдържанието на двете услуги е насочено към различен тип потребители и се допълват едни други, а не си пречат.
В съдържанието на Apple TV има много, много нови филми, което в HBO Go липсва и трябва да мине определено време, преди да се пускат що-годе нови филми.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!