Xiaomi Mi Mix Alpha има дисплей върху 180% от корпуса
Новина от MobileBulgaria Xiaomi Mi Mix Alpha има дисплей върху 180% от корпуса
It's launching in December with a $2,800 price tag
Мръсните лъжливи китайци... защо сега това е така направено, как ще се ползва, къде ще се носи, няма ли да се драска, кому е нужно, камерата е измама. Момчета, спестих ви писането на критики наведнъж, хайде сега гледайте спокойно и се наслаждавайте на бъдещето :)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Xiaomi Mi Mix Alpha има дисплей върху 180% от корпуса
За мен такъв телефон е безсмислен. За какво ще ти е дисплей от всички страни и ще трябва да го пазиш като очите си, да го носиш като в кутия за бижута с възглавнички и да го пипаш само с бели ръкавици.
Комбинирането на много пиксели в един не е измама, а чудесна техника за повишаване на чувствителността на сензора. Но наистина с тоя екран е само за PR и кликбейт реклама без пари, евентуално за селфи с хубавата камера, но иначе само главоболия.
Re: Xiaomi Mi Mix Alpha има дисплей върху 180% от корпуса
Мишо, предполагам, както Fold и това не е за хора като мен и теб, а за тези дето шофьор ги вози в S Class-ата и телефона им седи във вътрешния джоб на сакото. От наша гледна точка пък, това е стъпка напред в еволюцията и всеки, който иска да участва в пазара занапред е длъжен да иновира по някакъв начин Ще видим накъде отива всичко едва когато дойде. За мен този телефон е революционен и беше немислим само допреди... да се появи ))
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 15:58
Xiaomi Mi Mix Alpha има дисплей върху 180% от корпуса и 108MР камера
Има грешка! Екрана е на 180,6°, а не процента!