Vbox7 и Nova Play влизат в трафик пакетите на плановете Тотал+
Новина от MobileBulgaria Vbox7 и Nova Play влизат в трафик пакетите на плановете Тотал+
вебокса умря отдавна
Re: Vbox7 и Nova Play влизат в трафик пакетите на плановете Тотал+
да пуснат ютуб, какво ми качват този вибокс
-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 16:27, променено общо 1 път.
-
vbox7 беше хубав сайт преди да го купят Нет инфо.
Абе и преди беше бозав, ама сега много е тежък и не превключва автоматично от 1080 на 720 или на SD при лоша връзка.
Единственото по използвано от тея добавените е NOVA Play останалите са безполезни глупости. Чат пакета е невъзможно тея 10ГБ да се изхабят освен ако не прави човек всеки ден конферентни видео разговори със дълготраен период. По скоро да обединият Чат пакета и Социални мрежи пакета във един и дори да са общо 15ГБ за тях пак ще е по добре от сега. То ако добавят и YouTube във видео пакета то ще са почти безполезни другите ГБ дето ги дава отделно извън пакетите. Ето при моя план как са няма http://prntscr.com/picm4w Общо 45Гб за България обаче както са ги разделили нямам шанс да ги изразходия. Музикалния пакет само Deezer поне и Spotifly да бяха добавили там за кво ми е тъпата ябълкова услуга. Са един вид ме принуждават да мина на Deezer тва си е чиста реклама явно имат подписан договор с тях. Преди бях на 20ГБ общи за всички вместо да беха прайли тея отделни пакети да бяха пуснали 30ГБ общи при тея условия по добре щеше да е