5GB бонус за абонатите на VIVACOM през уикендите до края на годината

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: 5GB бонус за абонатите на VIVACOM през уикендите до края на годината

Мнение от tzincbg » 30 ное 2019, 11:07

defierofodds написа:
30 ное 2019, 10:49
Ванката написа:
30 ное 2019, 10:34
Никога не е имало конкуренция. Скритите планове се пуснаха от всички оператори в един момент, за да накарат тия с предплатените да минат на договор, макар и на някаква смешна такса 12-15 лева. Ако помните номерата с подписване на стандартен план за месец-два на най-ниска такса с уговорката после да се мине на скрит план. От там нататък остава само да се преподписват на близки или по-високи такси/условия. След това скапаха предплатените до такава степен, че дори и малкото останали такива абонати, да се замислят за аб.план, ако не броим шепата ентусиасти, които се подлагат на страшни гимнастики, за да спестят двата лева. :D
Точно така. Важни винаги са били стандартните условия, а точно те се пренебрегват открай врме от хората, после и от операторите.

Предплатените не са ги скапали още и парадоксалното е, че примерно с дейта картите получаваш повече на предплатена, поне при А1. Но не се съмнявам че тепърва ще скапват условията и на предплатените. И на плановете за "лоялни" абонати - ето,че вече се оплакват и от това в съседната тема.

Трябва да се наказват до дупка с планове на минимална цена и когато предложат нещо, което наистина да си струва човек, тогава да подписва на по-висока такса, и то веднъж, а не на всеки 2 години и да се надяваш нещо да ти спуснат.
Да ги скапват. Имам wifi, имам хакнат uc browser, който с един клик сваля клиповете от тубата върху 512 гб самсунг микро сд карта(че Адата са ги скапали нещо, като чета Amazon), Spotify offline за музика, ще има да почакат.

tzincbg

Мнение от tzincbg » 30 ное 2019, 11:14

Ей, много ви е омразно, че казах на хората как да си спестят таксата и го изтрихте - ето пак - през wifi slider.kz или Spotify offline за музика, uc browser mod от 4pda мигновено сваля клиповете от повечето сайтове с един клик и няма нужда от много трафик. Цената за разговори могат да скапят, но не повече от цените на voip услугите, а имаме и вайбър вече почти всички, даже възрастни.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 30 ное 2019, 11:30

Мнението ти се дублираше и изтрих излишното. Никой не се опитва да те ощети.
Samsung GALAXY S22 Ultra

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 30 ное 2019, 11:35

tzincbg написа:
30 ное 2019, 11:14
Ей, много ви е омразно, че казах на хората как да си спестят таксата и го изтрихте - ето пак - през wifi slider.kz или Spotify offline за музика, uc browser mod от 4pda мигновено сваля клиповете от повечето сайтове с един клик и няма нужда от много трафик. Цената за разговори могат да скапят, но не повече от цените на voip услугите, а имаме и вайбър вече почти всички, даже възрастни.
UC е ужасен за постоянно ползване, може само в специфични ситуации - аз бих препоръчал Opera или Yandex

tzincbg

Мнение от tzincbg » 30 ное 2019, 11:35

Ванката написа:
30 ное 2019, 11:30
Мнението ти се дублираше и изтрих излишното. Никой не се опитва да те ощети.
Извинявай, тогава. Но аз и сега не го виждам. Освен това се появи друг проблем. На мобилен като цитирам мнение и ме кара да се логвам отново и отново. Като само отговарям на темата не.

tzincbg

Мнение от tzincbg » 30 ное 2019, 11:37

defierofodds написа:
30 ное 2019, 11:35
tzincbg написа:
30 ное 2019, 11:14
UC е ужасен за постоянно ползване, може само в специфични ситуации - аз бих препоръчал Opera или Yandex
UC беше странен и много сайтове не работеха. Но вече си е базиран на хром и на 90% от сайтовете работи нормално. Много е хубаво, че YouTube не насичат дори при лош Интернет, докато официалното приложение си иска идеален нет и повечко.

GHI
Регистриран: 02 ное 2006, 09:07

5GB бонус за абонатите на VIVACOM през уикендите до края на годината

Мнение от GHI » 06 дек 2019, 13:15

Миналият път като предлагаха не се появяваше бутон за активация, звънях им, ходих до МОЛ София и все тая. Казват ми че няма проблем и така не се появу такъв бутон. Така, че не мисля да се занимавам с Виваком. Ако ми активират без д а правя нищо ще ползвам. Имам карта и на Теленор, при тях няма проблем,вчера ми дадоха 3000 мб.,няма звънкане, няма обиколки по Молове.

Отговори