Най-добрите камерафони за 2019
Новина от MobileBulgaria Най-добрите камерафони за 2019
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Хора, в коя година живеете? Сравнявате телефоните на 2019-та, а ползвате DXOmark като мерило?! Не сме 2004-та година. Ако поне малко се интересувахте от мобилна фотография през годините, щяхте да разберете, че това е много компрометиран източник и най-вече неверен! Още в далечната 2008-ма дори не бяха включили телефони като Nokia 808, просто от Нокиа не са си платили тогава. Както и сега. Дори леко смехотворният сайт на phonearena признава за 2019-та iPhone 11 Pro Max като най-добрия камера/смартфон. Blind-тестове има десетки, които са със сходни резултати. Вие сложихте Хуямиразвей на второ място, дето никъде не го зачитат, само в DXOmark, a Pixel изобщо къде е според вас, м? Наемете си кадърни, завършили висшисти на добри заплати, а не провинциални тройкаджии за по 800лв да се излагате.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Най-добрите камерафони за 2019
Никъде не сме казали кой е първи, кой е втори, а само изброяваме най-успешните камерафони за годината. За съжаление голяма част от устройствата все още не са минали за тест през нас и не можем да дадем наше мнение, за това използваме единственото налично общоприето в индустрията изследване и сравнение на мобилните камери.
И без да влизам в излишни спорове, но използването нa определението "провинциални тройкаджии" е за оценка под 3!
И без да влизам в излишни спорове, но използването нa определението "провинциални тройкаджии" е за оценка под 3!
Плюнки или не, за 90% от хората това е основния фотоапарат. И малко или много с всяка изминала година стават все по-способни. А колкото и недостатъци да имат, никой не може да отрече удобството им.Legolaself01 написа: ↑14 яну 2020, 18:14Един колега тук, много добре им казваше "плюнки" на мобилните камери.
Като цяло не мога да не се съглася. Който има DLSR веднага ще ме разбере.
DSLR-ите остават за професионалисти и ентусиасти в сферата на фотографията.
Няма какво друго да се очаква от сайт, който е буквално рекламна трибуна на Хубавей.
Как се излъгахте да сложите само два от пет общо. Трябваше да са 4 модела на Хубавейците и iPhone на последно място някъде там споменат с малки буквички - тогава щеше да прилича повече на mobilebulgaria статия. :D
Как се излъгахте да сложите само два от пет общо. Трябваше да са 4 модела на Хубавейците и iPhone на последно място някъде там споменат с малки буквички - тогава щеше да прилича повече на mobilebulgaria статия. :D
Това превъзнасяне по ХуяВей почва да става дразнещо. Може ли да сте поне малко обективни или всичко е пари
-
И кое от всичките неща в статията е необективно?
Pixel 4 прави невероятни снимки, дори бих казал, че измества Хуавей при нощните.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Да, не съм имал достъп до Pixel 4, но четох доста противоречиви мнения и за това не съм го включил.
Ето и примери:
https://www.phonearena.com/news/The-Goo ... 9_id119705
https://www.zdnet.com/article/undoing-m ... to-google/
А за P30 Pro напълно седя зад думите си. Това не е платена статия, няма нищо общо с който и да е производител но въпреки това съм на мнение, че това е един от най-добрите телефони за годината. Има доста екстри и в момента като цена/качество предлага доста повече от другите флагмани. А и да не говорим, че бяха от първите, които получиха Android 10, поддържат Volte, Vowifi и като цяло са доста бързи с ъпдейтите и софтуерните екстри. В момента съм с Mate 20 Pro, купен от оператор и съм предоволен, не бих го сменил още доста време. Future proof са си за поне 2 или 3 години
Ето и примери:
https://www.phonearena.com/news/The-Goo ... 9_id119705
https://www.zdnet.com/article/undoing-m ... to-google/
А за P30 Pro напълно седя зад думите си. Това не е платена статия, няма нищо общо с който и да е производител но въпреки това съм на мнение, че това е един от най-добрите телефони за годината. Има доста екстри и в момента като цена/качество предлага доста повече от другите флагмани. А и да не говорим, че бяха от първите, които получиха Android 10, поддържат Volte, Vowifi и като цяло са доста бързи с ъпдейтите и софтуерните екстри. В момента съм с Mate 20 Pro, купен от оператор и съм предоволен, не бих го сменил още доста време. Future proof са си за поне 2 или 3 години
Да, аз пиша от това което съм виждал със собствените си очи. P30 Pro преекспонира цветовете, нищо общо с реалността. Да не говоря, че лицата на хората изкарва като восъчни. Малко по-добре излизат на S10+, но поне лично за мен най-реално снимат iPhone 11/11 Pro и Pixel 4. Това разбира се си е само лично моя преценка.Да, не съм имал достъп до Pixel 4, но четох доста противоречиви мнения и за това не съм го включил.
Samsung GALAXY S22 Ultra