Ти да видиш. Значи като те питах конкретно какво не харесваш е Ултрата и станах фен на Самсунг, нищо че сега пиша от P20 pro. Всичко хейтъри сте еднакви.
Слаб старт на продажбите на новата серия Samsung Galaxy S20?
Re: Слаб старт на продажбите на новата серия Samsung Galaxy S20?
Ти да видиш. Значи като те питах какво конкретно не харесваш в Ултрата, веднага ме изкара фен на Самсунг, нищо че пиша от P20 pro. Всички хейтъри сте еднакви празнодумци.
Ама разбира се - ако е айфон може да е 2500, но Самсунг не може да е 2600. Страшна логика.
От твоите постове виждам само безсмислено плюене по телефоните на Самсунг. Без никакви аргументи. Отиди в някой магазин, като ги отворят и тествай ултрата сам с твоите ръце и се абстрахирай от това какво ти пускат ютубърите. Между другото ползвам в момента и продукти на епъл паралелно със Самсунг. Фен съм на качеството, а не на името!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Айде сега и фен на iPhone ... ...
Естествено, че е абсурдно да струва толкова.
Но докато има кой да ги дава ... Догодина очаквам да са по 3500.
"Фен съм на качеството, а не на името! " - напълно съм съгласен . Аз затова съм с Huawei ... .
Естествено, че е абсурдно да струва толкова.
Но докато има кой да ги дава ... Догодина очаквам да са по 3500.
"Фен съм на качеството, а не на името! " - напълно съм съгласен . Аз затова съм с Huawei ... .
Бъди свободен
Ясно, фен на китайска марка цапа темите на Самсунг.
Samsung GALAXY S22 Ultra
В тоя ред на мисли и Huawei P40 Pro ще бъде на цена около 2200-2300 лв. И да, той ще е качествен, въпреки, че ще е без услугите на Google. Но пак се вижда, че когато наблъскаш в един телефон всичко най-най- към момента, няма как да струва 1000 лв. Самата му себестойност е доста над 1000 лв. без включени всякакви други разходи по него.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 13 мар 2020, 17:06
Проблема за повечето хора е, че преди обвиняваха Епъл, че телефоните им са много по-скъпи от другите, а сега всички взеха пример от тях и пуснаха топ моделите си на високи цени. Визирам по-специално Самсунг и Huawei. Личното ми мнение е, че това не е толкова ненормално. Хубавите неща струват скъпо, а в случая някой трябва да плати и сериозната развойна дейност. Явно на втория и третия по продажби във високия клас им писна да седят на ненормално ниски надценки и последваха лидера.
За мен също е нормално когато слагаш топ хардуер цената да е топ.
Това, което на мен лично не ми харесва е, че когато епъл го направиха всички оплакваха високата цена, но когато другите ги последваха тези, които оплакваха започнаха да защитават цената - иначе и на ултрата и на айфона и на хуавея цените са си ок - който не му харесва да прескача и да спестява
Това, което на мен лично не ми харесва е, че когато епъл го направиха всички оплакваха високата цена, но когато другите ги последваха тези, които оплакваха започнаха да защитават цената - иначе и на ултрата и на айфона и на хуавея цените са си ок - който не му харесва да прескача и да спестява
Цените не са окей и това няма да продължи дълго. Защо примерно не струват по 10 хиляди и на който не му харесва да не купува? Допълнително exynos версията е по-бавна , по- прегряваща и дори снимките са с влошено качество.radko89 написа: ↑19 мар 2020, 15:44За мен също е нормално когато слагаш топ хардуер цената да е топ.
-
- Регистриран: 13 мар 2020, 17:06
radko89 написа: ↑19 мар 2020, 15:44За мен също е нормално когато слагаш топ хардуер цената да е топ.