А ти какво искаш ? Какво си очаквал ? Да ти подаряват безплатно телефони ?
А1 се бори с коронавируса като подарява телевизия и мобилен интернет
Re: А1 се бори с коронавируса като подарява телевизия и мобилен интернет
Аз лично дори не ги искам тези мегабайти и минути, които раздават, защото и за мен са безсмислени. Повечето хора са си по къщите и ползват домашен интернет. Почти всички абонати са с неограничени минути към всички мрежи в България. По-смислено за мен, ще е да направят и другите като А1 и дарят апарати за обдишване или кувьози за бебета. Защо не сложат банер за дарения? Цъкаш си банера и въвеждаш сумата, която искаш да дариш и после плащаш с месечната такса. 5 апарата за обдишване струват 220000 лева. 5млн.абоната, ако дарят по 5 лева с месечната си такса са 25млн.лева, или 500 апарата за обдишване!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Подарявали... ама не се отказват от мошеническата им природа.Днес върнах техен договор за телевизия и домашен интернет, по телефона операторката много разпалено ме убеждаваше - премиум пакета за 32 лева с включен втори приемник + 4 лева ако искам мобилната им и се навих (досега на 35 с втория а от мобилната ме отрязаха като смениха приложението).Днес ме викнаха в спиди, дадоха ми договор обсипан с ненужна информация само че вече не съм дебил който само подписва без да чете.Офертата всъщност се оказа 42 лева + 3 за втория приемник а до мобилната даже не стигнах.Айде обратно... можеше и да се съглася ако не се бяха опитали ПАК и отново да ме лъжат
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Вместо да ми подряват нищо , по добре да не ми събират пари за Диема Спорт
A1 BG #STAYHOME
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
А1 си прави изключително НЕ-морална реклама.
1. Не добавя автоматично нет-а
2. Принуждава хората да си инсталират приложението - както знаем, това обикновено е доста скъпа кампания, тук замаскирана като "борба с коронавирус-а".
3. Веднъж инсталирал приложението, потребителят "случайно" трябва да влезе в секцията с платените добавки, за да го активира. Което също е много скъпо, по-принцип.
2. Принуждава хората да си инсталират приложението - както знаем, това обикновено е доста скъпа кампания, тук замаскирана като "борба с коронавирус-а".
3. Веднъж инсталирал приложението, потребителят "случайно" трябва да влезе в секцията с платените добавки, за да го активира. Което също е много скъпо, по-принцип.
Така е, прав си. Много е неморално, че трите оператора подаряват по 10 000 МБ и повече канали. Не им остана морал на тези оператори, пък и трябва да влезеш в приложението и да ги добавиш ръчно. Тц тц....Mapuok написа: ↑21 мар 2020, 18:45А1 си прави изключително НЕ-морална реклама.
Не искам нито минути нито мегабайт,имам си достатъчно.
Искам да дават на тези които нямат,примерно абонатите с фиксирани номера,домашните телефони.
А то теб очаквах да не пишеш глупости
И аз не очаквах толкова негативно отношение... Ако не дават защо не дават, ако дават защо пък точно това дават... Винаги недоволни !
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
А1 се правят че абонатите им от БОБ не съществуват. Тях кучета ги яли.