Появи се рендър на Samsung Galaxy S20 Fan Edition
Новина от MobileBulgaria Появи се рендър на Samsung Galaxy S20 Fan Edition
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Павлинеее, Павлине...такова РЕНДЕ си ти, провинциално, тройкаджийско, че не знам от къде ви намират, бе! Какво е това РЕНДЪР бе, байно?! Колко си имал ти по български? Как са те пуснал в София изобщо да работиш?? На български се казва ИЗОБРАЖЕНИЕ! Седни си, слаб 2.
Re: Появи се рендър на Samsung Galaxy S20 Fan Edition
А ти колко имаш по Интернет култура ? Отрицателна оценка
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0 ... 0%BD%D0%B3
Не виждам какъв е проблемът.
Чуждиците са станали всекидневие в българския език и е напълно еднозначно така написано заглавието.
Целта на статията е информативна и точно и ясно се разбира за какво става въпрос..
Не виждам какъв е проблемът.
Чуждиците са станали всекидневие в българския език и е напълно еднозначно така написано заглавието.
Целта на статията е информативна и точно и ясно се разбира за какво става въпрос..
Остави го, той изпълзява на две-три седмици, оплюва тотално, особено Китайчетата и... след това пак се покрива !
Явно си сляп, глух и не особено умен продажник... Проблем не само има, а е направо ОГРОМЕН - явно за закърнелите ви мозъчета е твърде сложно да видят общата картинка. "Рендър" е едно простичко изображение- сложно ли е да се използва НОРМАЛНА БЪЛГАРСКА ДУМА?
Наложили се били разни чуждици- нищо подобно, НАСИЛА ви ги налагат ама вие и това не можете да схванете. И понеже успешно успяват да ви загладят и без друго мизерните мозъчета после ревете колко е зле всичко и как нямате пари- ами то това е и целта, да сте гнусни мизерници и да бачкате за мизерни заплати дето ви стигат колкото да не умрете от глад.
От 5-6г. като наемам служители практикувам нещо просто- искам в няколко реда да ми опишат деня си, на момента, на лист и с химикал. Тип "станах в 6:30, пих кафе, взех душ и т.н. до идването на интервюто"- не искам шедьовър, а елементарно описание на прости ежедневни дейности... Бедна ти е фантазията каква неграмотност се шири сред хората под 30г. и това се дължи основно на твоето отношение "Не виждам какъв е проблемът"
Вие същия език ли държите на подчинените си ? Вие пък нямате елементарни познания какво е Интернет култура ! С такъв език дори да давате 10000 $ няма да работя при Вас ! Просто малко по-културно, дори мнението на другия да е грешно ! Разбираш ли ? Пиша ти го на български език ! И не бих желал във Вашия евентуален отговор да чета грубости !
msgg написа: ↑04 авг 2020, 17:09Явно си сляп, глух и не особено умен продажник... Проблем не само има, а е направо ОГРОМЕН - явно за закърнелите ви мозъчета е твърде сложно да видят общата картинка. "Рендър" е едно простичко изображение- сложно ли е да се използва НОРМАЛНА БЪЛГАРСКА ДУМА?
Наложили се били разни чуждици- нищо подобно, НАСИЛА ви ги налагат ама вие и това не можете да схванете. И понеже успешно успяват да ви загладят и без друго мизерните мозъчета после ревете колко е зле всичко и как нямате пари- ами то това е и целта, да сте гнусни мизерници и да бачкате за мизерни заплати дето ви стигат колкото да не умрете от глад.
От 5-6г. като наемам служители практикувам нещо просто- искам в няколко реда да ми опишат деня си, на момента, на лист и с химикал. Тип "станах в 6:30, пих кафе, взех душ и т.н. до идването на интервюто"- не искам шедьовър, а елементарно описание на прости ежедневни дейности... Бедна ти е фантазията каква неграмотност се шири сред хората под 30г. и това се дължи основно на твоето отношение "Не виждам какъв е проблемът"
Не съм сляп, нито глух, като не се имам за глупав или продажник.
Единственото, което виждам в поста ти е, как за теб това е огромен проблем.
В какво обаче се състои проблемът не е ясно.. нито си обяснил нещо, нито си дал някакви препратки за доказателства..
Рендър също така не е едно простичко изображение - рендър точно означава изображение, което е било фотореалистично визуализирано от компютър.
Ако бяха написали изображение вече новината става двузначна - може да е изображение направено на компютър, а може да е и снимка..
Никой не налага нищо на никого! Ползва се това, което е удобно за ползване. Да не говорим как има един куп англииски думи, които нямат аналог на български и трябва да се описват с изречения.
Също така не съм видял някой да реве, че няма пари, че да вмяташ подобни изказвания.
А ти щом наемаш от 5-6 години служители - просто ми е жал за тях..
Такава липса на култура скоро не бях виждал..
Хората отиват на интервю с определени знания и умения, той тръгнал да ги подбира по това кога са пили кафе.
Аз бих казал, че затова сме на това дередже. Не се гледа кой какво може.. Гледа се дали този ме дразни щото пие нескафе вместо якобс.. смешна работа!
Аз също от 5-6 години наемам хора, но критерият, по който ги избирам е колко са добри в това, което са избрали като професия. Не ме вълнува дали може да напише изречение правилно ако може да направи със затворени очи динамичен анализ за шприцване на пластмасов компонент примерно!
Светът се отваря, глобализира - с това "назадничаво" мислене се затриват народи - виж за пример Северна Корея - сигурен съм, че те не ползват нито една чуждица.
Даааа, затова държавата е в това положение- щото недоклатени смешници като теб се имат за разбирачи... Аз си залагам и двете глави + €200 000, че кой да е от шофьорите ми на камиони (проста работа, за уж прости хора) е значително по-интелигентен от теб и кой да е твой служител- давай да уредим един групов тест, а?
Набий си го у празната глава- умения се придобиват и от шимпанзе и ти явно наемаш такива. Аз наемам хора които могат да мислят и да се справят без надзор в 99% от времето + разбира се някакви умения за длъжността. "Някакви" значи да имат представа какво правят, а не да са супер разбирачи- такива разбирачи ги оставям за теб...
Бас хващам, че никога не си изпращал прост снабдител (такъв дето обикаля из града с баничарката по задачки) да учи висше в Германия на разноски на фирмата- няма и да ти се случи, щото ти искаш готови и научени маймуни да ти работят за стотинки, а аз наемам интелигентни хора с перспективи. Бас хващам, че имаш и не малко текучество на персонал- аз нямам и 1 напуснал служител за 14г., ти къде беше преди 14г.? Аааа, сещам се- мечтаел си да видиш гола жена и да пипнеш цица...
msgg, понеже претендираш за грамотност, ще те светна нещо. След цифрата или числото, трябва да оставяш интервал, а не да пишеш 14г. или 30г.