Ако с iOS 14 батерията на телефона ви пада бързо, може да се наложи да го ресетнете

boyko67
Регистриран: 10 апр 2010, 10:54

Ако с iOS 14 батерията на телефона ви пада бързо, може да се наложи да го ресетнете

Мнение от boyko67 » 05 окт 2020, 09:09

ебаси педерастията на великата фирма

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Ако с iOS 14 батерията на телефона ви пада бързо, може да се наложи да го ресетнете

Мнение от Spikul » 05 окт 2020, 09:39

А така. Нали уж само на Ултрите им падаха бързо батериите и тук се плюеше по тях заради това?
А накрая единственото "голямо" предимство на айфоните - по-дългия живот на батерията, се оказа, че е мит :lol:
Е, всъщност и резет ставало, но това упражнение не беше ли за будалите с Андроиди :mrgreen:
Не, че злобея, но тази новина иде да покаже, че няма идеална ОС и за това лично аз предпочитам по-добър хардуер, отколкото да вярвам, че iOS е идеална.

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Re: Ако с iOS 14 батерията на телефона ви пада бързо, може да се наложи да го ресетнете

Мнение от NSWDG » 05 окт 2020, 10:13

Честно казано не виждам разлика между 13 и 14 като живот на натерията. И двете версии са противно енергоемки, въпреки че всичко ми е оптимизирано. Никога не ми се налагало да ходя с външна батерия, когато ползвах LineageOS na OnePlus.
==================
MPXV3RX/A

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 05 окт 2020, 12:57

Spikul написа:
05 окт 2020, 09:39
А така. Нали уж само на Ултрите им падаха бързо батериите и тук се плюеше по тях заради това?
А накрая единственото "голямо" предимство на айфоните - по-дългия живот на батерията, се оказа, че е мит :lol:
Е, всъщност и резет ставало, но това упражнение не беше ли за будалите с Андроиди :mrgreen:
Не, че злобея, но тази новина иде да покаже, че няма идеална ОС и за това лично аз предпочитам по-добър хардуер, отколкото да вярвам, че iOS е идеална.
Ами да ти кажа честно изобщо не е мит по-дългия живот на батерията особено в сравнение със флагманите на Самсунг и това го твърдя от личен опит. И не само на Ултрата му пада бързо батерияга, и на другата част на S20 серията положението не е по-различно. Не намирам никаква разлика в живота на батерията ми,със 13,или със 14 версия на iOS,държи си все така доволно на 11 Pro Max. Що се отнася до iOS идеална операционна система няма(нямало е,и няма и да има)просто Андроид залага повече на хардуера с оглед на безпроблемното използване,докато Apple на софтуер предимно,въпреки че последните години и там се забелязва тенденция към "натежаването" на iOS и нуждата от по-мощен хардуер като цяло.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 05 окт 2020, 13:20

Аз пък виждам точно обратното при iOS - с всяка следваща версия по-старите устройства, които са при майки, лели и т.н. вървят все по-добре.
Наблядавам го от личен опит защото съм дал на близки всички предишни айфони и имам наблюдения от iPhone 3GS, 4S, 5S, 6S, 7 и 8.

Иначе до iOS 14-ката - никаква разлика в батерията с 13. Може би падаше малко по-бързо на бетите, но имаха неща за доизкусуряване (примерно уиджетите), но сега нямам ядове с официалната.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 05 окт 2020, 16:37

radko89 написа:
05 окт 2020, 13:20
Аз пък виждам точно обратното при iOS - с всяка следваща версия по-старите устройства, които са при майки, лели и т.н. вървят все по-добре.
Наблядавам го от личен опит защото съм дал на близки всички предишни айфони и имам наблюдения от iPhone 3GS, 4S, 5S, 6S, 7 и 8.

Иначе до iOS 14-ката - никаква разлика в батерията с 13. Може би падаше малко по-бързо на бетите, но имаха неща за доизкусуряване (примерно уиджетите), но сега нямам ядове с официалната.
По-новите устройства лека-полека взеха да дигат летвата особено на рамта . Що се касае до старите имам чувство че сякаш тия нови версии ги правят за тях специално! Вървят доста добре... Разбира се,в сравнение с Андроид и това че там 12GB рам ги лепят като "стой та гледай" ябълките са много назад :)
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Отговори