iPhone 12 не поддържа 5G в двусимов режим
Новина от MobileBulgaria iPhone 12 не поддържа 5G в двусимов режим
Apple просто намалява, като не ни дава зарядно устройство. Ако искаха да спасят околната среда, защо да не ни дадат талон в кутията за зарядно устройство, което да вземем в магазина за ябълки? Те могат да бъдат изпратени на едро до магазина с минимални опаковки, които не би трябвало да изглеждат изискани, и да бъдат раздавани на клиенти без кутия. Не ме интересува, че зарядното не е включено, просто мразя да ме лъжат, а след това да ми казват, че е за някаква голяма алтруистична кауза, когато наистина те спестяват само един долар.
и последно дизайна е на 5ес от преди години и беше нормално да се разминат с една ръбата рамка от 5-цата но тогава другите телефонни компании нямаха с какво да се конкурират с айфона но през 2020година това е не е така а дори точно обратното разбирате ли че вече ейпъл взе за мезе клиентите си ако не го разбирате жалко!
и последно дизайна е на 5ес от преди години и беше нормално да се разминат с една ръбата рамка от 5-цата но тогава другите телефонни компании нямаха с какво да се конкурират с айфона но през 2020година това е не е така а дори точно обратното разбирате ли че вече ейпъл взе за мезе клиентите си ако не го разбирате жалко!