Да, не може да се сравнява S2 с 12 Pro Max, просто отбелязах, че досега съм ползвал само Андроид телефони и това е първия ми Айфон... Кусури има на всякъде и във всичко, стига да ги търси човек, ще ги намери! Демек няма нищо идеално, де... )) А желанието ми беше да имам точно Note 20 Ultra... Но ми подариха 12 Pro Max... ))))Spikul написа: ↑02 дек 2020, 20:52Интересно мнение, но да се сравнява S2 и P10+ с iPhone 12 Pro Max е все едно да сравнявам моя Note 20 Ultra с iPhone 3 или iPhone 5.Hotspur написа: ↑02 дек 2020, 19:00Честно казано, от 10 и кусур години ползвах Андроид платформа, Samsung S2 до Huawei P10 Plus, от около седмица съм с IPhone 12 Pro Max... Бях много скептичен, но телефона е уникален! Няма по-бърз телефон, който съм ползвал до момента! А не са били малко от 2010-та досега... А относно батерията, държи два дни на моя стил на ползване, не е имало досега Андроид телефон, който да е държал повече от ден на същия режим! За камера и дисплей няма да говоря, перфектни... Наистина правят устройства от Епъл.... другото е хейт!
Съвсем нормално е това да е най-бързия телефон, който си имал, та нали за това се купуват новите модели.
Определено не е хейт това, че за някой като мен, айфона не е с най-добрата камера и най-добрия дисплей - просто възпрос на гледна точна. Това в никакъв случай не го прави лош телефон, но си има своите кусури.
Неприятен проблем с някои бройки Apple iPhone 12
Re: Неприятен проблем с някои бройки Apple iPhone 12
Неприятен проблем с някои бройки Apple iPhone 12
Чеснж казано, ти си поредния зомби айфон фен, който ни убеждава в простотиите си.
Няма по рэбест, остарял във всичко в него айфон пускан досега от 12. Дори с батерията се изложиха, по малка от на 11.
Сега за бързината на работа на айфон12 и топ моделите на Андроид. С парцалите го изяват прехваления ти айфон 12 . Пълно е с клипове в YouTube. Малко се ограмотяване преди да пишеш замбиранште си простотии.
Сега очаквам огромния скандал с проблема с обхвата, съвсем да ги срине по продажби и да имат огромни загуби тия мошенници от Купертино.
Fenche1 преди 3 часа
Ти освен да хейтиш, друго можеш ли?! А дори и не четеш какво се пише. Имам телефона от две седмици, как пък прецени че съм "зомби" на тема Айфон..?! :))))) Имам предостатъчно опит с Андроид телефони, от S2 -S20 на Samsung + Huawei P10 Plus... Дори желанието ми беше да имамк
Няма по рэбест, остарял във всичко в него айфон пускан досега от 12. Дори с батерията се изложиха, по малка от на 11.
Сега за бързината на работа на айфон12 и топ моделите на Андроид. С парцалите го изяват прехваления ти айфон 12 . Пълно е с клипове в YouTube. Малко се ограмотяване преди да пишеш замбиранште си простотии.
Сега очаквам огромния скандал с проблема с обхвата, съвсем да ги срине по продажби и да имат огромни загуби тия мошенници от Купертино.
Fenche1 преди 3 часа
Ти освен да хейтиш, друго можеш ли?! А дори и не четеш какво се пише. Имам телефона от две седмици, как пък прецени че съм "зомби" на тема Айфон..?! :))))) Имам предостатъчно опит с Андроид телефони, от S2 -S20 на Samsung + Huawei P10 Plus... Дори желанието ми беше да имамк
Проблемите са при смяна на клетка, а не при смяна от 5g на 4g папагал
Аз лично подобни проблеми не съм имал - доста попътувах с телефона, сигнал не е дропил..
Явно е неразбирателство в конкретни бройки с конкретни настройки и конкретен оператор - не е масово т.к. били само 500 докладваните случаи.
Имал съм “прескачания” от 5G към LTE, но ме им обръщам внимание.
Iphone 15 Pro Max
Конкретният проблем, който описват е, че при преминаване от една клетка на друга губи сигнал и повече не се появява докато не включиш и изключиш самолетния режим.
Ако не прави това - нямаш въпросния проблем.
Честно казано, аз от Apple не съм видял нищо лошо, даже винаги съм впечатлен от техните магазини, поддръжка и обслужване на клиенти!
Прост пример:
Преди две години си купих XR директно от един техен магазин. След месец установих, че горният ляв ъгъл не е достатъчно активен за едно приложение което ползвах доста по това време, и те ми смениха дисплея на момента, само за това че не бях доволен.
Следващият месец, пак бях в същият магазин със същото оплакване, и познай какво?
Смениха ми телефона без излишни въпроси и размотавания!?
Тази година имах два пъти инцидент със счупен дисплей, и при двата пъти нещата бяха “ток и жици”. Първият път беше при “първата вълна на Covid 19” и беше малко по “тегаво” /една седмица чакане/, вторият път беше преди 2-3 месеца, чакането беше 1-2 часа на паркинга пред мола.
Така че, ниКви проблеми с Apple!
/ Всичко посочено по-горе е в Северно Ню Джърси, САЩ/
Прост пример:
Преди две години си купих XR директно от един техен магазин. След месец установих, че горният ляв ъгъл не е достатъчно активен за едно приложение което ползвах доста по това време, и те ми смениха дисплея на момента, само за това че не бях доволен.
Следващият месец, пак бях в същият магазин със същото оплакване, и познай какво?
Смениха ми телефона без излишни въпроси и размотавания!?
Тази година имах два пъти инцидент със счупен дисплей, и при двата пъти нещата бяха “ток и жици”. Първият път беше при “първата вълна на Covid 19” и беше малко по “тегаво” /една седмица чакане/, вторият път беше преди 2-3 месеца, чакането беше 1-2 часа на паркинга пред мола.
Така че, ниКви проблеми с Apple!
/ Всичко посочено по-горе е в Северно Ню Джърси, САЩ/
Iphone 15 Pro Max