Ето колко струват телефоните от серията Samsung Galaxy S21 при операторите
Новина от MobileBulgaria Ето колко струват телефоните от серията Samsung Galaxy S21 при операторите
При фирмите нали даваха някакви отстъпки нещо от сорта на 10 устройства към бг оператор получаваш някакви 200 300лв отсъпка от цената на телефона например от този телефон койт ое 2000лв+ и като го вземеш на изплащане каква ще бъде цената на месец + тази отсъпка от 300лв или няма как да знаем ?
Re: Ето колко струват телефоните от серията Samsung Galaxy S21 при операторите
Сега гледам цените при А1 и ултрата е около цената на iphone 12 pro max 128 gb. A цената на s21 + e около цената на iphone 12 128 gb.
При това положение аз не бих си купил гнусмас, които след 2-3 години ще ми кажат, че телефонът вече не се поддържа и няма ъпдейти.
При това положение аз не бих си купил гнусмас, които след 2-3 години ще ми кажат, че телефонът вече не се поддържа и няма ъпдейти.
И, колко трябва да струва според теб, като и двата телефона са в един клас, само където доколкото разбрах ултрата е с 512ГБ памет. В най-лошия случай е с 256ГБ, което е двойно повече.Сега гледам цените при А1 и ултрата е около цената на iphone 12 pro max 128
Защото след 3 години няма да си го сменил вече с актуален модел? И стига вече с тая поддръжка, след като андроида вече ще се обновява 3 години, а и имаш още 2 години секюрити ъпдейти. Едва ли ще си ползваш телефона 5 години...При това положение аз не бих си купил гнусмас, които след 2-3 години ще ми кажат, че телефонът вече не се поддържа и няма ъпдейти.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Iphone и самсунг са в един клас. Правилно ли разбирам? Ако е така това е най-смешното нещо което съм чувал.
Samsung вече обеща 3 години основни ъпдейти на своите флагмани, така че ще има поддръжка.
-
Последна промяна от npet на 17 яну 2021, 19:01, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 06 юни 2011, 15:11
Не знам в кой свят живеете, но от както съм с Galaxy s20 Ultra, ВСЕКИ месец си получавам актуализациите, а тези с по-големи промени като UI 3 и андроид 11 до две седмици след като ги пуснат за Европа. Така, че тези, които живеят още преди 10 години да вземат да си махнат конските капаци и да спрат с тези глупости.
За да няма неща от сорта, че съм фен на марката - преди не съм ползвал Самсунг, а на Ограничената Ябълка шанс няма да дам. Я да кажат тези с такава още ли ви трябва компютър за да си пуснете телефона след като го вземете от магазина?
Признавам, че ябълката може да е по-стабилна и да не изисква голям хардуер, но свободата на андроида и глезотиите на самсунга мисля, че надделяват.
За да няма неща от сорта, че съм фен на марката - преди не съм ползвал Самсунг, а на Ограничената Ябълка шанс няма да дам. Я да кажат тези с такава още ли ви трябва компютър за да си пуснете телефона след като го вземете от магазина?
Признавам, че ябълката може да е по-стабилна и да не изисква голям хардуер, но свободата на андроида и глезотиите на самсунга мисля, че надделяват.
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
аз пък,с iOS,iPadOS,macOS, tvOS , watchOS ги получавам същият ден като навсякъде!Не е нужно да чакам 2 седмици след другите.... ))))
Неа начин да избера това пред iPhone 12, ако ще и с 2 зарядни да беше.