Кой е този клип?D0N4T3LL0 написа: ↑29 яну 2021, 16:15От а1 ме изненадаха, още днес ми го доставиха, което ме навежда на мисълта, че не са си го поръчали много хора, защото ми бяха казали, че доставките зависят от това кога си се записал.
Иначе ако бях видял видето на jerry как мъчи телефона, щях да си поръчам черен, сега и аз взех сребърния.
Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Re: Серията Samsung Galaxy S21 е по-бърза, поддържа 5G и има подобрени камери
Доста добро ревю.
Боби, доволен ли си от S21 Ultra? Сигурно още по яко работи с новия процесор и рам ? Казах ти взимай смело да си в джаза.
Това е телефона, който винаги мачка поне няколко години Айшитнята.
Боби, доволен ли си от S21 Ultra? Сигурно още по яко работи с новия процесор и рам ? Казах ти взимай смело да си в джаза.
Това е телефона, който винаги мачка поне няколко години Айшитнята.
Това като си купиш телефон говно как да си доволен и мачка айфона само в твойте болни сънища може да смачка нокия 3310 само ти си ебаси лудия папагал
Дани, замисли се, има.ли.нещо по което новата айшитня 12 да го достига новия S21 Ultra? Ъъъъ Еми това е , няма.
Апле винаги догонват. от 2 години има 120 hz дисплей при Samsung, при апле още няма ...
И не е само това , много неща са. Хайде със здраве и не си го слагай толкова много , като обиждаш.
Апле винаги догонват. от 2 години има 120 hz дисплей при Samsung, при апле още няма ...
И не е само това , много неща са. Хайде със здраве и не си го слагай толкова много , като обиждаш.
Както казах, съм впечатлен от батерията. Поне аз никога не съм притежавал телефон, който да ми е правил двуцифрено число часове на включен екран. Наистина в сучая съм го ползвал изцяло на закрито с не много висока яркост на екрана и сравнително лека употреба - браузър, ютуб, малко игрички... но все пак при макс резолюция и адаптивна честота, както и през цялото време е бил свързан часовника ми, а за няколко часа и блутут слушали.
Връщам си думите назад, лично аз не вярвах, че толкова много ще издържа батерията.board написа: ↑30 яну 2021, 10:09Както казах, съм впечатлен от батерията. Поне аз никога не съм притежавал телефон, който да ми е правил двуцифрено число часове на включен екран. Наистина в сучая съм го ползвал изцяло на закрито с не много висока яркост на екрана и сравнително лека употреба - браузър, ютуб, малко игрички... но все пак при макс резолюция и адаптивна честота, както и през цялото време е бил свързан часовника ми, а за няколко часа и блутут слушали.
Браво.
При ябълката миналата седмица имах над 10 часа и половина (общо ползване) и ми бяха останали над 20% батерия.
Заблудата, в която се връзват всички с mAh батерия при iPhone и при Android е коренно различно и се получава така, че iPhone 3xxx mAh батерия може да работи еднакво (че и отгоре) спрямо Android с 5xxx mAh батерия.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
board,добре е написал за батерията,мога да потвърдя подобни числа,с телефона съм от 5 дни,без да съм го товарил много.Но в един друг форум от дни пропищяха от прекомерно греене/!!/,подкрепено с тестове,а и съобщават за такова от външни форуми!!Тук обаче подобно от ползватели няма,освен несъществени дърления..
Айшитнята ако сложи 120hz дисплей не трябва да има други телефони с такъв, че и пак няма да стигнат. Точно така продават повече от всички взети заедно.Fenche1 написа: ↑30 яну 2021, 05:55Дани, замисли се, има.ли.нещо по което новата айшитня 12 да го достига новия S21 Ultra? Ъъъъ Еми това е , няма.
Това, че самсунг ще продаде я има я няма 5 милиона... кажи как да стане?
А ако си мислиш, че ще сложат без LTPO както самсунг направиха миналата година - няма как да се случи - ще се компроментира батерията.
Просто с мащаба трудно се постигат тези неща, това е.
Иначе очаквах подобни резултати от S21 - по-голяма батерия и супер дисплей няма как да не дават добри реултати.
Заблудата идва, че сравняваш айфона с Ултрата.centur написа: ↑30 яну 2021, 10:29При ябълката миналата седмица имах над 10 часа и половина (общо ползване) и ми бяха останали над 20% батерия.
Заблудата, в която се връзват всички с mAh батерия при iPhone и при Android е коренно различно и се получава така, че iPhone 3xxx mAh батерия може да работи еднакво (че и отгоре) спрямо Android с 5xxx mAh батерия.
Случайно да си се замислял, че говорим за по-голям 120Hz дисплей?
Случайно да си се замислял, че дисплея на Самсунга е с 20% по-ярък и има дигитайзер за стилуси?
А двойното повече RAM от въздуха ли се захранва?
Всичко изброено си харчи ток, така че паралелът с айфон е абсолютно неуместен.