Samsung Galaxy S21 Ultra разкрива какво може да видим в iPhone 13
Новина от MobileBulgaria Samsung Galaxy S21 Ultra разкрива какво може да видим в iPhone 13
Да си постоянно догонващ конкуренцията, докъде е докараха уж най- богатата компания Епъла.
А 120 херца вече 2 години от S20 го има това.
Това за сензор с отпечататъци при Samsung, го има поне от 4 години.
А 120 херца вече 2 години от S20 го има това.
Това за сензор с отпечататъци при Samsung, го има поне от 4 години.
Последна промяна от Fenche1 на 02 фев 2021, 10:27, променено общо 1 път.
Не ги защитавам (ползвам самсунг аз), обаче те не догонват, тяхната концепция е да изчакат една технология малко да стане по зряла и тогава да я ползват. Помня когато излязоха пръстовите отпечатаци първо поколение при първите телевони в дисплея беше ужас, много бавно, и не беше точно и предпочитах да не ги ползвам, тогава леко подобриха второ поколение, и т.н. така е и с 120 херца дисплея в началото ползваха много батерия, изключително много, и лека полека сега сме второ или трето вече им изпуснаах бройката там.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Samsung Galaxy S21 Ultra разкрива какво може да видим в iPhone 13
Ходи да обясняваш “догонване на конкуренцията” и прочие простотии...Явно някои хора никога няма да разберат какво означава да имаш друг подход! Както вече казах,по-добре да пуснеш дадена функция на пазара тогава когато си готов напълно с нея,и тя работи добре-отколкото да използваш клиентите си за “бета тестери” и след това(най-често следващата година)да пускаш същото нещо,ама вече оправено!
Още по-забавно е когато пък пускаш подигравателни реклами за нещо което например липсва при конкуренцията,а след това(когато същото нещо се случи и при теб)тихомълком премахваш рекламите!
Малко ми приличат нещата на “невръстеник” който се закача с по-големия си “батко” като последния не му обръща никакво внимание! Те това е цялата работа между Apple и Samsung...
Още по-забавно е когато пък пускаш подигравателни реклами за нещо което например липсва при конкуренцията,а след това(когато същото нещо се случи и при теб)тихомълком премахваш рекламите!
Малко ми приличат нещата на “невръстеник” който се закача с по-големия си “батко” като последния не му обръща никакво внимание! Те това е цялата работа между Apple и Samsung...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Аааа тика лиии хаха Епъла не пускала не изпипани нововъведения, а чака конкурентите да ги доразвият, и тогава видиш ли, ги пускала.
Виж ти, аз да не знам, каква предвидлива и умна компания сме имали. И особено как умно ни наля мозък неин фен хахах
Май забравихте много бързо как първото им лицево разпознаване на 10 , се отключваше от майка и син и дори с маска .
Сега вече имат 3 то поколение подобрено разпознаване на лице, което чак сега стана, по читаво за използване. Samsung още с първия сензор за пръстови отпечатъци при S10 си работи супер точно и без проблем. Но нямат грозната вежда на епъла.
Проблема на апъла, че много зор не си дават и то благодарение на зомбите, които каквото и да пуснат пак ще го купуват.
Защо да си дават зор? Има ли логика? И когато вече изостанат тотално го въвеждат, така е и с 5G и тн.
Няма никаква политика, че ако нещо не работи както трябва , те не го въвеждат.
Просто са една мързелива компания благодарение на зомбифеновете си.
Та такива ми ти работи, там парите и печалбите са най- важни. Затова и махнаха зарядното и тн. И тн.
Виж ти, аз да не знам, каква предвидлива и умна компания сме имали. И особено как умно ни наля мозък неин фен хахах
Май забравихте много бързо как първото им лицево разпознаване на 10 , се отключваше от майка и син и дори с маска .
Сега вече имат 3 то поколение подобрено разпознаване на лице, което чак сега стана, по читаво за използване. Samsung още с първия сензор за пръстови отпечатъци при S10 си работи супер точно и без проблем. Но нямат грозната вежда на епъла.
Проблема на апъла, че много зор не си дават и то благодарение на зомбите, които каквото и да пуснат пак ще го купуват.
Защо да си дават зор? Има ли логика? И когато вече изостанат тотално го въвеждат, така е и с 5G и тн.
Просто са една мързелива компания благодарение на зомбифеновете си.
Та такива ми ти работи, там парите и печалбите са най- важни. Затова и махнаха зарядното и тн. И тн.
Последна промяна от Fenche1 на 03 фев 2021, 02:02, променено общо 1 път.
Какво изчакват само не разбрах?
Това, че някой иска животът на батерията да е по-добър, няма отношение към това как изглежда дисплея при НАИСТИНА 120Hz.
Ама те сигурно в айфона ще са по-специални техните 120 Hz като се появяват веднъж годишно.
Това, че някой иска животът на батерията да е по-добър, няма отношение към това как изглежда дисплея при НАИСТИНА 120Hz.
Ама те сигурно в айфона ще са по-специални техните 120 Hz като се появяват веднъж годишно.
Тъй като не говориш от опит ще споделя, че никой не е успявал да отключи iPhone X, предишният ми телефон, който купих от ден едно! Както работеше при него face id, така работи и на сегашния.Fenche1 написа: ↑02 фев 2021, 12:32Аааа тика лиии хаха Епъла не пускала не изпипани нововъведения, а чака конкурентите да е развият. Виж ти, аз да не знам, каква предвидена и умна компания сме имали.
Май забравихте много бързо как първото им лицево разпознаване на 10 , се отключване от майка и син и вори с маска . Сега вече имат 3 то поколение подобрено разпознаване на лице, което чак сига стана читаво за използване. Samsung още с първия сензор за пръстови отпечатъци при S10 си работи супер точно и без проблем. Но нямат грозната вежда на епъла.
Просто са една мързелива компания благодарение на зомбифеновете.
Та такива ми ти работи, там парите и печалбите са най- важни. Затова и махнаха зарядното и тн.
Самсунг са компанията, която пуска най-много мършяви функции, за да види какво ще хване и какво не и после една по една ги затриват... разбирам, че си фен на марката, ама на черното бяло не виждам как можеш да кажеш.
Относно на спик коментара - какво имаш предвид с това, че батерията няма общо с това как изглежда дисплея на 120хз? Да, и с LTPO и без ще изглежда добре, но без регулирането ще я яде - очевидно това се избягва от ябълките - всичко е в оптимизацията.
Точно ти помня как след като ти казах, че ябълките ще сложат 120хз досплей само ако има читаво LTPO ми обясняваше, че това е орязване на дисплея, и че трябвало без него да се докара животът на батерия до приемливи стойности. Още тогава ти казах, че това е бъдещето, но ти твърдеше обратното. Както виждаш към това се стремят компаниите, не защото е компромис между едното и другото а защото е комбинация от най-доброто от двете - дълъг живот на батерията и хубав дисплей когато трябва!
Остави ги ти тези работи.
Дори и на Ноута с това LTPO не са истински 120 Hz.
Това е смешен маркетингов трик. Пък бъдещето къде било, то е ясно, че е в лъжата.
Какви 120 Hz са като ти работи на 24 например?
И аз се ядосвам, че на Ноута нямам възможност само на 120 Hz, но това е положението.
Ти се опитваш да омаловажиш най-голямото предимство на 120 Hz дисплей - по-малкото натоварване на очите.
Това е смешен маркетингов трик. Пък бъдещето къде било, то е ясно, че е в лъжата.
И аз се ядосвам, че на Ноута нямам възможност само на 120 Hz, но това е положението.
Ти се опитваш да омаловажиш най-голямото предимство на 120 Hz дисплей - по-малкото натоварване на очите.
Не мога да говоря от личен опит - хващал съм 120 Hz телефон за има няма половин час макс и не мога да кажа дали натоварва по-малко или много очите.Spikul написа: ↑02 фев 2021, 14:51Остави ги ти тези работи.
Лично при мен не съм усещал натоварване на очите, но пък и не съм падал по 4 часа screen on на ден от може би 3 години, та може и просто да не усещам натоварването.
Няма какво да се забелязва, има си изследвания на офталмолози, че по-високата честота натоварва по-малко очите:
https://ochnozdrave.com/computer-vision ... cdf5a3c01f
https://ochnozdrave.com/computer-vision ... cdf5a3c01f