Xiaomi Mi 11 идва в Европа за 749 евро

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Xiaomi Mi 11 идва в Европа за 749 евро

Мнение от Spikul » 09 фев 2021, 19:04

Huaweimatexs написа:
09 фев 2021, 16:32
Spikul написа:
09 фев 2021, 13:45
Ти май си скаран с числата?
Аз ти давам реални стойности, ти пак плямпаш празни приказки.
Скачаш без да си обмислил и разбрал какво ти пиша, а и обиждаш. Невъзпитано е. Моля те преведи това изречение и обмисли какво значи и защо са го написали. “The Xiaomi Mi 11 sets or matches 13 Smartphone Display Performance Records”
Ще ме умориш от смях :lol: :lol: :lol:
Аз ти давам данни от същия този сайт, ти пак ми разправяш как бил нещо си, вадейки някакво изречение от контекста.
Иначе долния ти коментар е идеален за теб, защото пишеш без даже да вникнеш какво ти е писал Борд :lol:
Той пише, че не би рискувал да мокри телефон за1500 лева, а ти си мислиш, че пише за Ултрата :lol: Само където Ултрата е 2500 лева и има сертификат, ама кой да чете.
Huaweimatexs написа:
09 фев 2021, 16:50
board написа:
09 фев 2021, 16:29
Е понеже пък милионче е много за телефон, който смяташ да продаваш в милиони броя....
Знам ли, аз примерно не бих влязъл в басейн с телефон без сертификат. С чистата вяра, че производителя е спестил някакви центове за сертификация, обаче е похарчил няколко долара, за да постигне добра водна защита....

Все пак говорим за телефон за 1500лв, не за бюжетен модел, колко да натежи сертификата в сметката.
Правилно ще направиш. Факт е обаче, че при сериозната разлика в цената (спрямо Самсунг) много хора, които не робуват на марки биха си взели китаеца и биха прежалили сертификата. За по-малко пари ще получат разкошен дисплей, много способна камера, супер бърз процесор и т.н.

Huaweimatexs
Регистриран: 15 авг 2020, 17:01

Мнение от Huaweimatexs » 09 фев 2021, 20:37

Спикул, пак те моля да преведеш това изречение и да опиташ да вникнеш какво точно казва. “The Xiaomi Mi 11 sets or matches 13 Smartphone Display Performance Records for:
· Highest Peak Display Brightness (1,771 nits for Low APL)...........................................................“
Борд пише, че не би влязъл в басейн с телефон за 1500 лева ако няма сертификат и е напълно прав. Много хора обаче биха предпочели да спестят 1000 лева и да не плуват с телефона си. Mi 11 е страхотен телефон на невероятна цена. Определено ако трябваше да избирам между Note 20 ултра и Mi 11 бих взел китаеца. П.П. Въобще няма да е лошо да обърнеш внимание на коментарите на board, Радко, Ванката и др. Хората се стараят да са полезни и пишат културно без обидни епитети

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 09 фев 2021, 22:32

Huaweimatexs написа:
09 фев 2021, 20:37
Спикул, пак те моля да преведеш това изречение и да опиташ да вникнеш какво точно казва. “The Xiaomi Mi 11 sets or matches 13 Smartphone Display Performance Records for:
· Highest Peak Display Brightness (1,771 nits for Low APL)...........................................................“
Борд пише, че не би влязъл в басейн с телефон за 1500 лева ако няма сертификат и е напълно прав. Много хора обаче биха предпочели да спестят 1000 лева и да не плуват с телефона си. Mi 11 е страхотен телефон на невероятна цена. Определено ако трябваше да избирам между Note 20 ултра и Mi 11 бих взел китаеца. П.П. Въобще няма да е лошо да обърнеш внимание на коментарите на board, Радко, Ванката и др. Хората се стараят да са полезни и пишат културно без обидни епитети
Та ти сам се обиждаш като пишеш навсякъде за великолепния ти дисплей :mrgreen:
Аз само те питах дали си настинал, че пак пропускаш една дузина неща в ползва на Ноута и не четеш какви цифри съм дал.
И хайде да не ми излизаш с номерцата да съм гледал дригите, защото на никой не му се занимава с твоя дисплей, колата ти 600 к.с., яхтите и телвизорите ти за 20 бона, както и със смешното ти самочувствие колко си по-богат от нас, защото видиш ли, си забогатял от патенти.
Сещам се за още един, който си сменяше така ника, г-н Димчо ;)

Huaweimatexs
Регистриран: 15 авг 2020, 17:01

Мнение от Huaweimatexs » 09 фев 2021, 22:43

Пак не можа да осмислиш, а е само едно изречение. Жалко.

edman
Регистриран: 21 ное 2005, 12:51

Мнение от edman » 10 фев 2021, 09:41

Изпратено от моят SM-N9750 с помощта на Tapatalk

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 10 фев 2021, 10:23

Всеки модел на Сиаоми в последните 3-4 години издържа потапяне в аквариум или миене на чешма. Да, вероятно специално сертифицираните модели на Самсунг (благодарим ви Сони!) са по-пригодени за няколкодневно ползване под вода, щом това са ти нуждите, но действително сертификатът не е центове, а е скъп. Но идеята на Сиаоми е, че повечето хора просто допускат грешки, а не живеят под вода, и едно изпускане в басейн, тоалетна или чешма не бива да е проблем. Пък за половин цена на устройствата, не знам какво толкова обсъждаме.

А и още нещо - херметизирането на устройствата добавя допълнителни усложнения при ремонт - затова и ремонтите на Самсунг, Айфон или Сони струват много повече отколкото при Сиаоми. И така могат да си позволят да ти гарантират една безплатна смяна на дисплея следп окупка, например.

https://www.youtube.com/watch?v=gyfC06sDCLg

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 фев 2021, 10:31

Доста неадекватно видео... базирано на някакви неактуални слухове... и май като единствено предимство за S21U показаха SD картата.... пусто то пък всъщност няма SD карта, значи никакви предимства не останатах. ;)

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 10 фев 2021, 10:55

arakchiev написа:
10 фев 2021, 10:23
Всеки модел на Сиаоми в последните 3-4 години издържа потапяне в аквариум или миене на чешма. Да, вероятно специално сертифицираните модели на Самсунг (благодарим ви Сони!) са по-пригодени за няколкодневно ползване под вода, щом това са ти нуждите, но действително сертификатът не е центове, а е скъп. Но идеята на Сиаоми е, че повечето хора просто допускат грешки, а не живеят под вода, и едно изпускане в басейн, тоалетна или чешма не бива да е проблем. Пък за половин цена на устройствата, не знам какво толкова обсъждаме.
Моята идея се свежда до това примерно да не мисля телефона когато го плoзвам във вана, когато лятото кибича в бансейна на вилата, по принци с компания стават супер весели подводни снимки... такива разни. Хубаво е, че Шаомитата може и да издържат на това, ама може и да не издържат и тогава няма на кой да се сърдиш.

Цената определено им е добра, макар че не знам спрямо какво устройство визираш, че цената е на половина.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 10 фев 2021, 11:11

board написа:
10 фев 2021, 10:55
arakchiev написа:
10 фев 2021, 10:23
Моята идея се свежда до това примерно да не мисля телефона когато го плoзвам във вана, когато лятото кибича в бансейна на вилата, по принци с компания стават супер весели подводни снимки... такива разни. Хубаво е, че Шаомитата може и да издържат на това, ама може и да не издържат и тогава няма на кой да се сърдиш.

Цената определено им е добра, макар че не знам спрямо какво устройство визираш, че цената е на половина.
А ако е сертифициран на кого ще се сърдиш? Не е като да покрива с гаранция този сертификат..

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 10 фев 2021, 11:40

radko89 написа:
10 фев 2021, 11:11
А ако е сертифициран на кого ще се сърдиш? Не е като да покрива с гаранция този сертификат..
Този сертификат гаранира, че защитата е направена както трябва. Липсата му не ти гарантира нищо. Нещо ми се губи на къде биеш.

Отговори