Аз и големите си ги ползвам с една ръка.board написа: ↑02 мар 2021, 15:19Че можеш да ги ползваш с една ръка.defierofodds написа: ↑02 мар 2021, 12:06А какво предимство имат малките? Че може да си го носиш в задния джоб
Анкета: Какво най-много искате да видите в тазгодишните смартфони?
Re: Анкета: Какво най-много искате да видите в тазгодишните смартфони?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Фитнес маняците и големите батки сте в друга категория
Не съм от тези категории
Както Радко каза, ти си батка, ти не се броиш
Анкета: Какво най-много искате да видите в тазгодишните смартфони?
За мен винаги на първо място е дизайна! За съжаление при смартфоните няма големи възможности за по-нестандартен дизайн, не е като по времето на GSM-апаратите! Но за мен, лично, по-четвъртитите форми, стъклото отпред и отзад, метал тук-там, са добро попадение, но не винаги влизат в дизайна на повечето нови модели! Стърчащите камери на Самсунг, например, определено са вид анти дизайн!
-
- Регистриран: 01 май 2015, 08:08
На мен също ми липсват компактни телефони в средния клас
....тия, които харесват големи дисплей, защо се обаждат въобще...за тях изборът е безкраен...
....тия, които харесват големи дисплей, защо се обаждат въобще...за тях изборът е безкраен...
Защо пак Самсунг да е с анти дизайн заради стърчащите камери? Че първия такъв телефон беше Nokia Lumia 1020 и мен лично много ми харесваше.bibo35 написа: ↑02 мар 2021, 20:17За мен винаги на първо място е дизайна! За съжаление при смартфоните няма големи възможности за по-нестандартен дизайн, не е като по времето на GSM-апаратите! Но за мен, лично, по-четвъртитите форми, стъклото отпред и отзад, метал тук-там, са добро попадение, но не винаги влизат в дизайна на повечето нови модели! Стърчащите камери на Самсунг, например, определено са вид анти дизайн!
А такива стърчаши камери имат всички телефони с големи сензори - от Хуауей, Шаоми, та чак до айфон.
Защото анкетата не е за само за вас и имаме право да одобряваме тенденцията за големи дисплеи. Който иска малък дисплей, е сбъркал времето. И телефони с шайба одобряват някои, но никой няма да седне да ги произвежда заради тях.milanelo_bg написа: ↑02 мар 2021, 20:22На мен също ми липсват компактни телефони в средния клас
Аз искам да видя повече Фолд предложения и от другите производители, та да има разнообразие и да им паднат малко цените.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 01 май 2015, 08:08
Анкетата е: Анкета: Какво най-много искате да видите в тазгодишните смартфони?Spikul написа: ↑02 мар 2021, 20:42Защо пак Самсунг да е с анти дизайн заради стърчащите камери? Че първия такъв телефон беше Nokia Lumia 1020 и мен лично много ми харесваше.bibo35 написа: ↑02 мар 2021, 20:17За мен винаги на първо място е дизайна! За съжаление при смартфоните няма големи възможности за по-нестандартен дизайн, не е като по времето на GSM-апаратите! Но за мен, лично, по-четвъртитите форми, стъклото отпред и отзад, метал тук-там, са добро попадение, но не винаги влизат в дизайна на повечето нови модели! Стърчащите камери на Самсунг, например, определено са вид анти дизайн!
А такива стърчаши камери имат всички телефони с големи сензори - от Хуауей, Шаоми, та чак до айфон.Защото анкетата не е за само за вас и имаме право да одобряваме тенденцията за големи дисплеи. Който иска малък дисплей, е сбъркал времето. И телефони с шайба одобряват някои, но никой няма да седне да ги произвежда заради тях.milanelo_bg написа: ↑02 мар 2021, 20:22На мен също ми липсват компактни телефони в средния клас
Големите дисплей си ги виждахте и в миналогодишните и в тазгодишните ще си ги виждате, ако искаш такъв, просто трябва да слезеш до магазина Не трябва ли пазара да предлага за всеки по нещо, феновете на малки телефони не са чак толкова малко...почти цяла Европа
Но наистина, сега всичко се прави за Китай, малки п...и, големи телефони