И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Новина от MobileBulgaria И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Браво! И най-важното няма ограничение в скоростта! Иначе плана е малко копие на Тотал+ с тези трафик пакети.
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Подписах. От довечера ще мога да го ползвам. Лиших се от роуминг в Турция за сметка на всичко останало. Дано си струва.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
От няколко дни хващам 5G на А1 почти във всички градове, които съм посещавал, включително Враца, Ботевград, Козлодуй - много интересно как толкова бързо направиха нещата.
Защото единствени те имат 5Г оборудване. За това и Виваком ги хвана яд и нарочно направиха така да се забави разпределението на честотите.
Аз забелязах нещо странно с 5Gто им във Варна. На места сложиха 5G антени, които не са ги активирали. Картата им на покритие не ги отразява като активни (и знам това защото в непосредствена близост до тях излизат дупки в покритието). До тези телефонът просто ме свърза със съседни 5G антени и това се вижда по коренно различния PCI на LTE и 5G и значително по-слабия сигнал на 5G. Тъпото в ситуацията става от това, че те не са конфигурирали мрежата да ползва и трите 4G честоти, ако има 5G, а само anchor честотата (другите стоят свързани, но неактивни). Това води до места (малко на брой), в които на 4G+ има по-високи скорости от на 5G. (Реално на 5G се получава LTE 1800 + n78 или LTE 2600 + n78.) Надявам се това се оправи в бъдещето, тъй като покритието им не е много плътно още.
Предполагам, че на тези места, където не са пуснали 5G антените, не са искали да се занимават да ги пренастройват, ако не са на същите честоти след търга.
Внимателно изчетох всичко за плана,но не открих за какъв период са т.н. селект( HBO,DIEMA и др),видях,че са 4 свободни позиции но за колко време?
Значи трябва малко по-внимателно.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
От какво зависи дали безплатния промо период ще е 12 или 24 месеца?
От това какъв план си избрал. Конкретно на този неограничения сроковете са по 24 мевеца
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A