И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Браво, A1 се включиха активно.
Дано само да махнат договорното увеличение на таксите след първите 24 месеца и условностите по допълнителните пакети.
Или поне, за 24 месеца, да няма промени в структурата на пакета
Дано само да махнат договорното увеличение на таксите след първите 24 месеца и условностите по допълнителните пакети.
Или поне, за 24 месеца, да няма промени в структурата на пакета
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Днес случайно го видях този план в офис на А1,където си взех предплатена карта.Казаха,че ако се комбинира с телевизия ще струва плана по 28.99
-
- Регистриран: 25 мар 2021, 23:21
zaboraboy явно си неграмотен, и не можеш да четеш.
Както се казва... Каквото повикало, такова се обадило.
Как ли се чувстват тези, които преди седмица подписаха на Вива с ограничение 50мбт...и се хвалеха и смееха.
Цялостно плана на А1 е много по-добър.
Как ли се чувстват тези, които преди седмица подписаха на Вива с ограничение 50мбт...и се хвалеха и смееха.
Цялостно плана на А1 е много по-добър.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Мога само да ти пожелая успешни пазарлъци след 2 години. Нас не ни мисли. Ако ментелските политики ни устройваха, нямаше да им бием шута - неограничен план имаха и тогава, макар и под масата.
Освен това какво значи "Както се казва... Каквото повикало, такова се обадило."? Звучи като че ли не се радваш, че има конкуренция, а пишеш от позицията на злобен служител, който смята хода на Вива за удар под кръста.
Тези вместо да подобряват нещата, те ги влошават! По-висока цена, а по малко мегабайти при останалите планове! Тоест това, което преди се предлагаше за 26 лв., например, сега за 28 лв. се предлагат по-малко мегабайти и минути! Ще сменяме оператора скоро! Изобщо не говорим, че това с промоционалната такса от 35 лв. го има само тук, в статията, на сайта им изобщо няма такова нещо, а таксата за този план е 68 лв.!
Да, видях им промоцията, много смотано са го направили на сайта! Обаче сега за 20 лв. имам 1000 мб, което си е нищо и 500 минути, които нямам шанс да изговоря, за 22 лв. искат да ми дадат 1500 мб., които пак няма да ми стигат до никъде и 1000 минути, които изобщо не са ми нужни! Обаче...този план всъщност струва 28 лв., само промоционално е 22 лв.! Като си взимаш нов смартфон на изплащане и плана ти го хващат на реалните 28 лв., поне така е написано на сайта им, което е странно!
Какво ще правим след 2 години хах това ли измислихте.
След 2 години ще го подпиша същия за 29лв. Успех и бъдете смели!
Аз съм на 18 лв 16гб и това ми стига, но все пак ще помисля дали да не се метна на този.
След 2 години ще го подпиша същия за 29лв. Успех и бъдете смели!
Аз съм на 18 лв 16гб и това ми стига, но все пак ще помисля дали да не се метна на този.
Bibo,bibo какви невероятно включвания правите. Кристално ясно си е написано на сайта. Май тролчетата ви пуснаха да дерибействате.
Как да се чувствам...чувствам се перфектно. Запазих си таксата на 33лв и 50мбпс даунлоуд са абсолютно достатъчни за всичко което правя в ежедневието. Не се оплаквам. Пък и 100GB дневно са непосилни за мен, каквото и да правя.
Радвайте се, че има конкуренция, че ако не бяха Виваком отново да разръчкат жарта, щяхте да видите ънлимитед планове за 35-6лв на кукуво лято.
Samsung GALAXY S22 Ultra