И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

Потребителски аватар
Mapuok
Регистриран: 30 юни 2016, 12:09

Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

Мнение от Mapuok » 05 апр 2021, 01:02

NSWDG написа:
04 апр 2021, 22:51
Да мога да се защитя. Имам го в договора, имам го и в приложението. Скролнете по-нагоре и ще прочетете всичко. Да не повтарям и потретвам постове и скрийншотове и да затлачвам темата.
Никой не казва нищо за скрийншота. Говорим за снимка на условията в договора, ти казваш "има го", но не качваш снимка, а казваш "вижте шота от приложението". Това не върши работа.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 05 апр 2021, 01:16

Аз като писах тук в петък, че говорих с A1 през live chata дали жена ми може да мине на този абонамент ми отговориха положително. Питах ги в определен офис дали имат наличен определен телефон и също ми отговориха положително. Отивам след работа с жената в офиса им в The Mall и там ни казаха, пе системата им не давала, защото сегашната и такса е по-висока. Викам им, че ако изключим дигиталнуте услуги на стойност 4 лева вече ще е по-ниска, но ми отговориха, че първо трябва да го направя и като излезне новата фактура едва след това може да отидем пак в офиса. Питах ги защо тогава операторката ми каза, че може да мине ми отговориха, че онлайн може и да може, ама при тях в офиса не им давала системата.

Като се прибрах вкъщи избрах плана и апарат с него и избрах да се поднови плана за съществуващ номер и стана. Явно в офисите са доста ограничени и каквото им позволи системата това е. Аз исках в офис, за да може аз да прочета внинателно договора, че иначе с куриер няма да съм вкъщи а и ако спи бебока тя няма да може да слезне. Ама кво да се прави...

timoj
Регистриран: 07 апр 2020, 21:23

Мнение от timoj » 05 апр 2021, 02:26

Щом е онлайн поръчан може да го откажеш до 14 дни ако нещо не ти хареса в договора.. И аз май ще пусна поръчка, с тези екстри излиза без пари направо..

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 05 апр 2021, 06:42

nmnikolov написа:
05 апр 2021, 01:16
Аз като писах тук в петък, че говорих с A1 през live chata дали жена ми може да мине на този абонамент ми отговориха положително. Питах ги в определен офис дали имат наличен определен телефон и също ми отговориха положително. Отивам след работа с жената в офиса им в The Mall и там ни казаха, пе системата им не давала, защото сегашната и такса е по-висока. Викам им, че ако изключим дигиталнуте услуги на стойност 4 лева вече ще е по-ниска, но ми отговориха, че първо трябва да го направя и като излезне новата фактура едва след това може да отидем пак в офиса. Питах ги защо тогава операторката ми каза, че може да мине ми отговориха, че онлайн може и да може, ама при тях в офиса не им давала системата.

Като се прибрах вкъщи избрах плана и апарат с него и избрах да се поднови плана за съществуващ номер и стана. Явно в офисите са доста ограничени и каквото им позволи системата това е. Аз исках в офис, за да може аз да прочета внинателно договора, че иначе с куриер няма да съм вкъщи а и ако спи бебока тя няма да може да слезне. Ама кво да се прави...
Няма гаранция, че е станало, може да ти канцелират поръчката, при мен се е случвало като съм опитвал да си поръчам план, без да отговарям на условията.

veskobravo
Регистриран: 09 дек 2006, 13:22

Мнение от veskobravo » 05 апр 2021, 08:07

Screenshot_20210405-080748_Gallery.jpg
А1 Unlimited- Г. Оряховица
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

lpn
Регистриран: 07 апр 2020, 14:18

Мнение от lpn » 05 апр 2021, 08:33

nmnikolov написа:
...

Не знам дали все още го има като опция, но преди можеше договора да се прати до офис на Speedy. Така човек може да отиде да го вземе когато му е удобно и да има повече време да го прочете.

Потребителски аватар
radko89
Регистриран: 30 авг 2008, 21:42

Мнение от radko89 » 05 апр 2021, 08:34

lpn написа:
05 апр 2021, 08:33
nmnikolov написа:
...

Не знам дали все още го има като опция, но преди можеше договора да се прати до офис на Speedy. Така човек може да отиде да го вземе когато му е удобно и да има повече време да го прочете.
Има вариант и по евротръст - директно го получаваш на телефона и си го прочиташ преди подписване.

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 05 апр 2021, 09:27

defierofodds написа:
05 апр 2021, 06:42
nmnikolov написа:

Няма гаранция, че е станало, може да ти канцелират поръчката, при мен се е случвало като съм опитвал да си поръчам план, без да отговарям на условията.
Възможно е, макар че аз вече преведох и парите за един S21 на жената. Ама те лесно може да не ги дръпнат. За по-сигурно обаче вчера и деактивиривах от Моят А1 дигиталните услуги, които са 4 лв. защото сметката и се занулява на 8-мо чисто и тогава със сигурност фактурата, която ще излезне след около седмица ще е на по-ниска сума от този новия план и ще може да премине на него.

Иначе за мен този новия план избива рибата. То така и така аз плащам всички сметки вкъщи. Та още след подписването сметката на жената ще падне с 3 лв. Отделно аз имам с Теленор HBO Go, което обаче след 1-вата година от договора се плаща около 6лв. Та след няколко месеца и от това ще спестя пари. Та 9лв. спестени заради този план на А1 не са никак зле.

Edit: А1 са пратили договора и телефона по куриер, така че всичко е точно.

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 05 апр 2021, 17:20

За тези, които се интересуват - моя приятелка днес отиде и си пренесе номера от теленор към А1 с новия план. Понеже ползва А1 домашен интернет+телевизия и комбинира, също така ще плаща онлайн, цената само на мобилната услуга и е паднала на 27лв
==================
MPXV3RX/A

Johnniie
Регистриран: 20 апр 2013, 16:35

Мнение от Johnniie » 05 апр 2021, 18:10

В събота пренесох едната карта от Теленор и утре трябва да стане самият пренос. Тази събота вероятно ще пренеса и другия на съпругата ми макар,че за него ще трябва да набия три такси на Теленор.

Отговори