И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
Не знам дали сте обърнали внимание, но въпреки милионите за рекламама със "най-добрата" " истинската" и какви ли не още мега, гига супер епитети - в условията на сайта за неограничените на А1 пише " вкл. минути не важат за 0700 и *хххх направления. Въпреки че едните- към кратките номера за разговори А1:А1 а за 0700 им струват 2-3ст. те слагат х20 надценка. Има и решение на КРС но те не го прилагат ...... мега измекяри са и 3-те оператора, плачат за КЗП и съд....
https://crc.bg/files/TABLIZA%20OO-Naredba1-05.2019.pdf
https://crc.bg/bg/novini/1330/informaci ... q-kym-0700
Последна промяна от Artista10 на 06 апр 2021, 11:57, променено общо 1 път.
А1 имат традиция да "рестартират" договора на същите условия, така че мен това не ме притеснява. Смешно е сега да не се възползваме от тази уникална промоция! Ако след 2 години откажат да подновят, веднага ще им бия шута и ще се пренеса към Виваком или ще мина на предплатена карта. Те губят- хубав приход от 33 лв. на месец, който дори и по европейските стандарти и цени е много добър!!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И ако е последното, ще си доволен на 1-3-4ГБ нет ли? Виждал ли си непромоционалните условия на по-евтините планове този месец...?nmnikolov написа: ↑06 апр 2021, 11:51Абсолютно съгласен съм, че при подписването на договор за 24 месеца трябва да се гледат само условията за тези 24 месеца. След тези 24 месеца вече ще се мисли дали може да се остане на същите условия, дали ще има по-изгодни оферти или ще се минава на по-ниска такса.
Пусни си сигнал през сайта на КЗП!Artista10 написа: ↑06 апр 2021, 11:54Не знам дали сте обърнали внимание, но въпреки милионите за рекламама със "най-добрата" " истинската" и какви ли не още мега, гига супер епитети - в условията на сайта за неограничените на А1 пише " вкл. минути не важат за 0700 и *хххх направления. Въпреки че едните- към кратките номера за разговори А1:А1 а за 0700 им струват 2-3ст. те слагат х20 надценка. Има и решение на КРС но те не го прилагат ...... мега измекяри са и 3-те оператора, плачат за КЗП и съд....
След 2 години я камилата я камиларят, но в а1 продължавам или подписвам на същите условия от поне 10 години така че това е аргумент без никаква тежест.defierofodds написа: ↑06 апр 2021, 11:58И ако е последното, ще си доволен на 1-3-4ГБ нет ли? Виждал ли си непромоционалните условия на по-евтините планове този месец...?nmnikolov написа: ↑06 апр 2021, 11:51Абсолютно съгласен съм, че при подписването на договор за 24 месеца трябва да се гледат само условията за тези 24 месеца. След тези 24 месеца вече ще се мисли дали може да се остане на същите условия, дали ще има по-изгодни оферти или ще се минава на по-ниска такса.
Казах ти, ти си фенче на вивата и каквото и да предлагат другите значение за твоето мнение няма да има.
Първо тези 1-3-4GB нет скоро ще са минало или поне няма да ги има при планове над 20 лв. Новите планове все по-видимо стават с неограничени разговори, смс-и и много или дори неограничен интернет. В бъдещите планове просто ще се променят на база допълнителните услуги, които ще са включени към тях. Аз досега от както излезна боб и минах на 15лв. таксата им досега все на по-добри планове съм подписвал, а станаха бая години вече... В момента съм на такса 26лв., но тогава плана на боб беше пълно дърво в сравнение със сегашния ми план. А и инфлацията за тези години също трябва да се отчете.defierofodds написа: ↑06 апр 2021, 11:58И ако е последното, ще си доволен на 1-3-4ГБ нет ли? Виждал ли си непромоционалните условия на по-евтините планове този месец...?nmnikolov написа: ↑06 апр 2021, 11:51Абсолютно съгласен съм, че при подписването на договор за 24 месеца трябва да се гледат само условията за тези 24 месеца. След тези 24 месеца вече ще се мисли дали може да се остане на същите условия, дали ще има по-изгодни оферти или ще се минава на по-ниска такса.
Ти ако щеш плащай за неизгодни условия само защото след 24 месеца ЕВЕНТУАЛНО няма да има на какво да подпишеш и видиш ли щял си да си прецакан. Аз както казах заради този план A1 Unlimited, на който прехвърлих жената, ще спестя по 9лв. на месец.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Ами дано си прав, лично мен допълнителните услуги не ме вълнуват и ме устройват дори по-малко от 50mb/s, така че след изтичането на договора веднага бих подписал на 20+-левов план с неограничен нет към Вива или А1.nmnikolov написа: ↑06 апр 2021, 12:13Първо тези 1-3-4GB нет скоро ще са минало или поне няма да ги има при планове над 20 лв. Новите планове все по-видимо стават с неограничени разговори, смс-и и много или дори неограничен интернет. В бъдещите планове просто ще се променят на база допълнителните услуги, които ще са включени към тях. Аз досега от както излезна боб и минах на 15лв. таксата им досега все на по-добри планове съм подписвал, а станаха бая години вече... В момента съм на такса 26лв., но тогава плана на боб беше пълно дърво в сравнение със сегашния ми план. А и инфлацията за тези години също трябва да се отчете.defierofodds написа: ↑06 апр 2021, 11:58И ако е последното, ще си доволен на 1-3-4ГБ нет ли? Виждал ли си непромоционалните условия на по-евтините планове този месец...?nmnikolov написа: ↑06 апр 2021, 11:51Абсолютно съгласен съм, че при подписването на договор за 24 месеца трябва да се гледат само условията за тези 24 месеца. След тези 24 месеца вече ще се мисли дали може да се остане на същите условия, дали ще има по-изгодни оферти или ще се минава на по-ниска такса.
Ти ако щеш плащай за неизгодни условия само защото след 24 месеца ЕВЕНТУАЛНО няма да има на какво да подпишеш и видиш ли щял си да си прецакан. Аз както казах заради този план A1 Unlimited, на който прехвърлих жената, ще спестя по 9лв. на месец.
Някой може ли да каже как е А1 с покритието, последно преди 4 години като бях при тях беше пълна трагедия
Добре де няма ли да престанеш вече да го дъвчиш това. След 2 години операторите може да не съществуват. Значи направо да подпиша на 68лв отсега та да не ме е яд след 2 години. Говорите ги едни ей така просто.defierofodds написа: ↑06 апр 2021, 11:21Трябва да се повторя за пореден път, но това да разчиташ, че след 2 години операторът все още ще ти позволява анексиране на договора (То и сега не при всички става), не е въобще мислене в перспектива и е горе-долу същото като да разчиташ, че ще предлага добри планове тогава Единственото мислене в перспектива е подписването на условия, оставащи достатъчно добри след изтичането.Mr2faces написа: ↑06 апр 2021, 11:14Потреблението в роуминг е неограничено, докато не се задейства клаузата за неправомерно ползване:
https://www.a1.bg/eu
Но това си е съвсем нормално... за почивки в Гърция или където и да е в ЕС няма да имате никакви проблеми.
На този етап A1 предлагат изненадващо добро 5G покритие и скорости, както и много добър пакет от включени допълнителни услуги.... надявам се Виваком да се задействат отново. Конкуренцията винаги води до ниски цени за крайните потребители.
Подобно надцакване имаше преди 3-4 години, след което... затишие... до сега... и вероятно сценария ще е същия. Хубаво е да се помисли в перспектива, защото след изтичането на тези договори, най-вероятно няма да има нищо смислено на пазара 1-2 години, а веднъж свикнал човек с тези условия, много трудно ще се откаже от тях Т.е. при кои от операторите е възможно анексирането на договора и запазване на условията и при кои не.
Лошото е, че този път Теленор са в много неизгодна позиция и реално конкуренцията е само между 2 оператора.
Аз А1 ги ползвам от 14 години и у нас виваком са трагедията!
Много зависи къде си. Виж на картата, тествай с приятели/роднини на А1 на местата, където ти трябва преди да смениш. Аз бих пробвал с предплатена преди да сменя. Извън града са приемливи, ако не пътуваш толкова много. Разговори почти навсякъде работят и то с HD voice.
Последна промяна от ivobel721 на 06 апр 2021, 12:59, променено общо 1 път.