Е, чак пък почтен
И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Re: И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
Моята фактура ще излезе след 15.04. Ще споделя наблюдения...
kodena написа: ↑08 апр 2021, 23:55
Мерси за отговора. Ей тука вече този план за мен стана задължителен и днес им го поръчах утре би трябвало да пратят куриера. Аз като спра Максовете и Диемите от кабелният оператор, това са ми 15 лв. на месец. И понеже съм абонат и на spotify (не мога да карам колата без музика), ако се окаже че deezer e равностойна услуга още 10 лв. ми падат.
Накрая таксата би ми останала 10 лв. за unlimited voice+net+msg (EU included). Още ми се струва, че няма как да няма някоя шмекерия, все пак това са А1(Мтел), утре като дойде договора ще видим.
Днес дойде договора, изчетох го и не видях някакви уловки освен че след края на тия 24 м. цената става 68 лв., но това си написано навсякъде. Тази вечер разгледах много подробно портала А1 и открих, че има още една услуга която не е описана, но е има.
Така или иначе в плана има включена Xplore TV GO Mini - 30 канала, която служи за основа към, която да бъдат добавени Diema Xtra и Max Sport каналите (някой беше споменал по-назад в темата, че не се ползва платформата на Diema Xtra - да, така е) и като цяло няма нужда да се хаби една от четирите позиции за дигитални услуги да се активира и Xplore TV GO Standard - 60 канала - защото така или иначе дали са 30 или 60 канала всичките си ги имаш на кабелната вкъщи. Но ако все пак го активираш и него имаш 24 месеца абонамент за Voyo без да плащаш. Реално аз Voyo ползвам само есента когато е груповата фаза на ШЛ и там дават по 5 мача – които са по едно и също време, ако случайно искам да гледам не точно тази среща която са избрали по btv Action и Ring
Така друго, вече няколко часа си слушам в deezer. От към музика е същото като spotify – т.е. какво и да потърся го има. Дори на конзолата в колата на андроид ауто, като си кънектна телфона изглжда 1:1 със Spotify, явно от google в andorid auto са сложили един и същи teamplate на музикалните приложения . Работата и тука е ясна spotify горят с моите 4.99 EUR от следващият месец
Ще направя едно обобщение от моя гледана точка на включените в плана безплатни дигитални услуги за целият срок на договора:
- disk.bg – пестиш 3,00 лв. – Не. Аз лично си плащам onedrive и не бих си прекратил абонамента
- а1 wallet – пестиш 1,00 лв. – Не. Ползвам RaiPay,
- А1 Net Protect – пестиш 1,00 лв. – Също не.
- Diema Xtra – пестиш 8,99 лв. – Да ще ползвам, спирам пакета от кабелната. Качеството през китайски tvbox на големия телевизор е ОК
- Max Sport – пестиш 5,99 лв. – Да ще ползвам, спирам пакета от кабелната. Качеството през китайски tvbox на големия телевизор е ОК
- Deezer Premium – пестиш 9,75 лв. – Да, спирам Spotify
- HBO GO – пестиш 6,99 лв. – Не, не гледам филми и сериали.
- Капитал – пестиш 9,50 лв. – Не, само като кажа Прокопиев и не желая да продължавам.
- Voyo – пестиш 5,50 лв. – Да. Качеството през китайски tvbox на големия телевизор е ОК. Спирам го старият абонамент. Макар че някъде лятото ми изтича платеният вече.
- Xplore TV GO Standard – 60 канала – През tvbox може да се гледат основните канали, качеството е ОК, но едва ли някой ще си спре кабелната заради този пакет.
Обобщение: При мен срещу такса от 35 лв. се получи спиране на пакети за 30 лв. т.е остават 5 лв. за unlimited voice+mob.net+msg. Обаче много хубаво, не е на хубаво - няма начин да не ме изгърбят - предполагам на края на договора ще измислят нещо.
-
- Регистриран: 25 мар 2021, 23:21
Много си подозрителен, споко нищо няма да променят
Всичко ще си остане същото, поне за 2те години. Уловката е да си отваряме очите и да не забравим да преподпишем след 2 години защото сметни когато таксата стане 68 лева, но и ще начаткат всички активирани услуги с цените им. В моя случай цената ми ще стане около 101 лева за абонаментния план.
Малко вероятно е да забравите, защото имат практиката да те питат дали би искал специална оферта 1-2 месеца преди края на договора.
По темата: активен ми е от днес тарифният план и си активирах допълнителните услуги успешно. Пише следващо фактуриране: 2023. Това добре. Активирах и HBO GO. Но за дийзър и капитал не ми изпраща активационен код. Някой друг имал ли е този проблем?
По темата: активен ми е от днес тарифният план и си активирах допълнителните услуги успешно. Пише следващо фактуриране: 2023. Това добре. Активирах и HBO GO. Но за дийзър и капитал не ми изпраща активационен код. Някой друг имал ли е този проблем?
Deezer също се активира с телефонния номер, не пращат код.
Капитал се влиза от браузъра и има бутон вход с А1
Откъде намери Voyo? Аз не мога да го намеря.kodena написа: ↑10 апр 2021, 01:04Но ако все пак го активираш и него имаш 24 месеца абонамент за Voyo без да плащаш. Реално аз Voyo ползвам само есента когато е груповата фаза на ШЛ и там дават по 5 мача – които са по едно и също време, ако случайно искам да гледам не точно тази среща която са избрали по btv Action и Ring
Освен това няма опция да си махна асоциацията с акаунта, който направих на главния ми имейл, когато пробвах за ден към домашната ни телевизия на друго име в безплатния период от 1 месец... Влизам и ми казва да плащам 6,99 лв и няма друга опция... Направих си нов акаунт...