Значи те много поевтиняли тези телефони бре :
От 79 на 650.
Значи от 800 трябва 8000.
МНОГО ПОЕВТИНЯЛИ БРЕ!!!
Трябва да се корегират. Много се набутват.
moto g100 - 5G и топ хардуер за всеки джоб
Re: moto g100 - 5G и топ хардуер за всеки джоб
Умножаваш, не добавяш, а?
Ми хляба от 50 стотинки трябваще да е 5 лева тогава..
Направо ще падна, когато всеки започне да говори врели некипели ей тъй, колкото да има нещо
Ми хляба от 50 стотинки трябваще да е 5 лева тогава..
Направо ще падна, когато всеки започне да говори врели некипели ей тъй, колкото да има нещо
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Образованието в България не е на необходимото ниво, както е в Западна Европа, например. Там се преподава и финансова грамотност на децата, най-малкото да знаят да си менажират семейния бюджет, да знаят защо плащат данъци и такси и срещу тях да изискват качествени услуги и инфраструктура в замяна.
Относно парите и заплатите: номиналните стойности почти не означават нищо, а по-скоро покупателната стойност на парите.
Например 1000 GBP може да са много пари в България, но във Великобритания можеш само да съществуваш с тях.
Относно парите и заплатите: номиналните стойности почти не означават нищо, а по-скоро покупателната стойност на парите.
Например 1000 GBP може да са много пари в България, но във Великобритания можеш само да съществуваш с тях.
Браво, златни думи - и аз постоянно го твърдя. За съжаление малко българи го разбират това, общо взето сме прост чалгарски народ, гласуваме за мутри, тикви, чалгари и копелдаци бесепари.monster789 написа: ↑18 юни 2021, 18:40Относно парите и заплатите: номиналните стойности почти не означават нищо, а по-скоро покупателната стойност на парите.
Покупателната стойност, това е