Очаквано е чудесна батерията на айфона, но защо така с лошо? Няма боклуци в този тест, все са чудесни телефончета, всеки с плюсовете и минусите си.
И вие догодина много ще се радвате като ви махнат ноча, като ви сложат перископна камера и т.н.
Очаквано е чудесна батерията на айфона, но защо така с лошо? Няма боклуци в този тест, все са чудесни телефончета, всеки с плюсовете и минусите си.
Така звучи идеално,ама когато е от двете страни! А не да мълчиш,и да търпиш провокациите на някого,докато в даден момент ти писне,и отвърнеш подобаващо след което ти тряснат един БАН,а на тези които са започнали нищо!
@board, недей така. Сега ще кажат че ги провокираш, ще те напсуват или наредят с обидни квалификации, а после ще се чудят, защо получават бан…И вие догодина много ще се радвате като ви махнат ноча, като ви сложат перископна камера и т.н.
Ти лично колко пъти се замисли че проблема понякога е в теб,и си го призна поне един път! Аз ще ти кажа-нито един път!!! В интерес на истината ти също си обиждал,но аз не съм видял ти лично един път да си бил банннат,и това е малко странно не мислиш ли? Форумите които цитираш най-вероятно също отдавна биха те изхвърлили(ако и там се държиш така както тук понякога). Виж,че тук е доста “либерално” си напълно прав! Смея да кажа дори на моменти си е чиста “анархия”!!! Още помня от вчера интимните ви закачки с kanar,и кой на кого щял да го “набие”…Spikul написа: ↑02 окт 2021, 13:34Много са ми интересни някои хора, че вместо да се замислят и разберат как проблемът е в тях, те са готови да продължават да обвиняват сега модераторите.
Когато започнеш да сипеш личностни обиди и нападки пръв, съвсем нормално е да ти наложат БАН. Модераторите за това са ук, за да преценят кой е виновен и да вземат мерки. Това, че някой не може да осъзнае грешката си и продължава да си мисли и спори с модераторите, че не е започнал пръв да обижда, показва колко далеч е от реалността.
На който не му изнася, може да напусне форумът. По автомобилните форуми трият директно мненията, ако има и най-малък спам, а за обиди направо изхвърчаш завинаги оттам. Та тук дори е доста либерално, обаче трябва да се спазва добрия тон!
Иване,когато темите които вълнуват умните хора са пълни с реплики на разни образи от сорта на “колко си тъп че имаш айфон,или как всички потребители на айфон са тъпаци” и прочие подобни глупости,е малко дразнещо не мислиш ли? Да не говорим че като всеки път се включват такива провокатори,човек колкото и да е умен,и да се старае да не обръща внимание и да си свирка в един момент губи търпение и избухва! Мисля че работата на модераторите е да отстраняват тези хора(независимо от предпочитанията им)точно за да не се стига до такива ситуации,и след това да си играете да триете мнения или да заключвате теми!Ванката написа: ↑02 окт 2021, 12:30@board, недей така. Сега ще кажат че ги провокираш, ще те напсуват или наредят с обидни квалификации, а после ще се чудят, защо получават бан…И вие догодина много ще се радвате като ви махнат ноча, като ви сложат перископна камера и т.н.
@pretorianec, модераторите не са слепи! Провокатори има и от двете страни, а умните хора пропускат провокациите и обсъждат темите които ги вълнуват. Няма нищо лошо в един спор подкрепен от доказателства, или пък просто личното мнение на всеки един от нас стига, да не се прекрачва границата на добрия тон.
Ето, че продължаваш. Как не разбра, че си получил БАН, именно защото ти си започнал пръв да обиждаш???pretorianec написа: ↑02 окт 2021, 14:17Ти лично колко пъти се замисли че проблема понякога е в теб,и си го призна поне един път! Аз ще ти кажа-нито един път!!! В интерес на истината ти също си обиждал,но аз не съм видял ти лично един път да си бил банннат,и това е малко странно не мислиш ли? Форумите които цитираш най-вероятно също отдавна биха те изхвърлили(ако и там се държиш така както тук понякога). Виж,че тук е доста “либерално” си напълно прав! Смея да кажа дори на моменти си е чиста “анархия”!!! Още помня от вчера интимните ви закачки с kanar,и кой на кого щял да го “набие”…Spikul написа: ↑02 окт 2021, 13:34Много са ми интересни някои хора, че вместо да се замислят и разберат как проблемът е в тях, те са готови да продължават да обвиняват сега модераторите.
Когато започнеш да сипеш личностни обиди и нападки пръв, съвсем нормално е да ти наложат БАН. Модераторите за това са ук, за да преценят кой е виновен и да вземат мерки. Това, че някой не може да осъзнае грешката си и продължава да си мисли и спори с модераторите, че не е започнал пръв да обижда, показва колко далеч е от реалността.
На който не му изнася, може да напусне форумът. По автомобилните форуми трият директно мненията, ако има и най-малък спам, а за обиди направо изхвърчаш завинаги оттам. Та тук дори е доста либерално, обаче трябва да се спазва добрия тон!
Нали си даваш сметка че за това нещо във форумите за които говориш и двамата щяхте да сте с изтрихте профили вече?!?
Така че хайде без лицемерие,и преди да коментираме другите да погледнем първо себе си,и своето поведение,признавайки и собствените си грешки! А това кой-какво му изнася и къде ще напуска,си е негова работа!
Мен си ме обиждал неведнъж и то винаги първи. Първи и единствен. Аз просто не се връзвах на невъзпитаното ти държание. Наистина не е лошо е да се погледнеш честно.Spikul написа: ↑02 окт 2021, 16:30Ето, че продължаваш. Как не разбра, че си получил БАН, именно защото ти си започнал пръв да обиждаш???pretorianec написа: ↑02 окт 2021, 14:17Ти лично колко пъти се замисли че проблема понякога е в теб,и си го призна поне един път! Аз ще ти кажа-нито един път!!! В интерес на истината ти също си обиждал,но аз не съм видял ти лично един път да си бил банннат,и това е малко странно не мислиш ли? Форумите които цитираш най-вероятно също отдавна биха те изхвърлили(ако и там се държиш така както тук понякога). Виж,че тук е доста “либерално” си напълно прав! Смея да кажа дори на моменти си е чиста “анархия”!!! Още помня от вчера интимните ви закачки с kanar,и кой на кого щял да го “набие”…Spikul написа: ↑02 окт 2021, 13:34Много са ми интересни някои хора, че вместо да се замислят и разберат как проблемът е в тях, те са готови да продължават да обвиняват сега модераторите.
Нали си даваш сметка че за това нещо във форумите за които говориш и двамата щяхте да сте с изтрихте профили вече?!?
Така че хайде без лицемерие,и преди да коментираме другите да погледнем първо себе си,и своето поведение,признавайки и собствените си грешки! А това кой-какво му изнася и къде ще напуска,си е негова работа!
Как не разбра, че аз никога не съм тръгвал пръв да обиждам? Когато обиждам или псувам е след като съм бил обиждан или псуван - не е зле да го проумееш.
И след като не го приемаш, приеми мнението на модераторите поне, защото те виждат кой започва пръв с личностните нападки!
Пък аз си пиша по автомобилните форуми и нямам проблеми там, защото никой не си позволява подобно отношение там!