Apple към доставчиците: Търсенето на серията iPhone 13 е намаляло
-
- Регистриран: 20 юни 2013, 16:20
Apple към доставчиците: Търсенето на серията iPhone 13 е намаляло
Тука само някакви фенове коментират. Ако търсенето е рекордно дали ще намалят производството, май теорията ви издиша ...
Re: Apple към доставчиците: Търсенето на серията iPhone 13 е намаляло
Може и да е намаляло търсенето,но риселърите на Apple в БГ не го знаят. Искам да купя две 13-ки, но нямат нужните ми модели. Няма ги и новите MacBook Pro. Реалността у нас, тотално противоречи на въпросната новина.
А ти въобще прочете ли статията?nikito_blend написа: ↑03 дек 2021, 13:41Тука само някакви фенове коментират. Ако търсенето е рекордно дали ще намалят производството, май теорията ви издиша ...
Apple вече е намалила производствените цели за iPhone 13 през тази година с 10 милиона броя до около 80 милиона заради липсата на компоненти.
Виждам ,че някои "фенове" са започнали да използват и другите си никове във форума за да оплюят "любимата" си марка телефон.....
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Ти явно живееш в Пакистан защото аз пътувам постоянно и виждам само айфони
Много ме кефи когато коментирате как, едните мразите Айфоните, другите мразите Андроидите и такива едни простотии, а чисто и просто всичко се опира до това, кой с колко парички разполага!
Сега ме ми казвайте, че Айфон-хейтърите г-н Петров и г-жа Иванова с 350 -400 левов Андроид, не биха се “обзавели” с Айфон 12 или 13, стига да им е подарък , без пари, или за същите пари които са дали за техните Андроиди.
Не се сърдете, но това се отнася и за другата страна Самсунг, ЛГ и други Андроиди, а именно единият Андроид е 400-500 лева, а Флагмана е от 1000 и нагоре.
Айфона е един, Андроидите са бол!
Друго важно е, че вашите мобилни оператори, не правят достатъчно по този въпрос.
Може и да не съм прав в това отношение, но нямам представа как ви “зарибяват”, но не мисля че има някой който да предлага Айфон 13 про макс за 400-500 лева, или както е в моят случай 400$ за 13 Про макс/ за 30 месеца/
Почти всички мои познати и колеги около мен, а и не само ползват предимно Айфон, малко са тези които ползват Самсунг поне от това което виждам. Само да вметна, че домашната ми телефонна линия е с апарат Самсунг А32 5G подарък от мобилният ми оператор. Съотношението е 4 към 1 в моето семейство в полза на Айфон.
Сега ме ми казвайте, че Айфон-хейтърите г-н Петров и г-жа Иванова с 350 -400 левов Андроид, не биха се “обзавели” с Айфон 12 или 13, стига да им е подарък , без пари, или за същите пари които са дали за техните Андроиди.
Не се сърдете, но това се отнася и за другата страна Самсунг, ЛГ и други Андроиди, а именно единият Андроид е 400-500 лева, а Флагмана е от 1000 и нагоре.
Друго важно е, че вашите мобилни оператори, не правят достатъчно по този въпрос.
Може и да не съм прав в това отношение, но нямам представа как ви “зарибяват”, но не мисля че има някой който да предлага Айфон 13 про макс за 400-500 лева, или както е в моят случай 400$ за 13 Про макс/ за 30 месеца/
Почти всички мои познати и колеги около мен, а и не само ползват предимно Айфон, малко са тези които ползват Самсунг поне от това което виждам. Само да вметна, че домашната ми телефонна линия е с апарат Самсунг А32 5G подарък от мобилният ми оператор. Съотношението е 4 към 1 в моето семейство в полза на Айфон.
Iphone 15 Pro Max
Въобще, поне за мен, не опира до парите! Харесвам си Роботчето и ползвам само флагмани, които на цени са близки до Ябълката! Не всичко опира до парите! В случая описаният проблем е световен, а именно липсата на процесори!
mrazko написа: ↑04 дек 2021, 07:03Много ме кефи когато коментирате как, едните мразите Айфоните, другите мразите Андроидите и такива едни простотии, а чисто и просто всичко се опира до това, кой с колко парички разполага!
[/https://www.counterpointresearch.com/ap ... ober-2021/
Поредният безсмислен спор! Сега всеки, ако започне да изтъква съотношението в семейството си на Андроид срещу Ябълката, докъде ще я докараме?
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Още една мацка с айфон
От 10%, което е дела в световен мащаб
От 10%, което е дела в световен мащаб