За съжаление е точно така, за всяка услуга ще се заплаща това увеличение, т.е. ако имате да речем три услуги и трите ще са индексирани с реципрочен размер на самата сума на плана. Но най-точно ще разберем февруари 22г. Най-неприятното е че ни зарадваха с тази новина точно по Коледа, доста добър подарък получихме.ne4o написа: ↑29 дек 2021, 21:21Подозирам, че ще има изненади. Това “1 лв с ДДС за всяка услуга” звучи много неопределено. Ако беше формулирано “1 лв с ДДС за всеки абонат” в ясно. В договора на всеки абонат има включени доста услуги, като мобилна телевизия, музикална услуга, домашен интернет и много други. Дори роуминга се води отделна услуга. Дано не се окажа прав в съмненията си.
Корнелия Нинова иска да забрани на операторите да вдигнат цените
Re: Корнелия Нинова иска да забрани на операторите да вдигнат цените
Имам 3 такси - 2 мобилни плана и тв+нет. И трите ми такси са над 30 лв. Таксите над 20 лв. ще им се начисляват по 1 лв. за всяка. Таксите под 20 лв. ще им се начисляват 50 стотинки. Сиреч ще плащам 3 лв повече за трите такси които имам. Служител на вива ми го каза. Предвид скритите оферти които ползваме всички... Левче не е нищо, лично мнение. Просто трябваше да си го чукнат в новите договори, че сега много народ ще изреве, особено възрастните, които си броят стотинките. 75-те кинта от бустерната доза отидоа за мобилните сметки...
Мда, не ги е срам… Аз ще им давам по 1.5лв отгоре общо за двете карти. Ще се минава на ваЛчери…Вито написа: ↑31 дек 2021, 15:28Имам 3 такси - 2 мобилни плана и тв+нет. И трите ми такси са над 30 лв. Таксите над 20 лв. ще им се начисляват по 1 лв. за всяка. Таксите под 20 лв. ще им се начисляват 50 стотинки. Сиреч ще плащам 3 лв повече за трите такси които имам. Служител на вива ми го каза. Предвид скритите оферти които ползваме всички... Левче не е нищо, лично мнение. Просто трябваше да си го чукнат в новите договори, че сега много народ ще изреве, особено възрастните, които си броят стотинките. 75-те кинта от бустерната доза отидоа за мобилните сметки...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Направи сеир за пред публиката....
Последна промяна от vikram на 25 юли 2023, 17:55, променено общо 3 пъти.
Само,че ако прочетеш правилно другите 2 оператора искат същото увеличение в пари за 2 години, Вива вдига цените със същата сума,но с индексирана 1 година.ivanovbg написа: ↑29 дек 2021, 22:38Само, че ако си прочел внимателно Виваком използват инфлацията само за 2021 година докато другите два оператора се опитват да направят увеличение накуп за 2020 и 2021! Така, че забраната на г-жа Приватизация не важи за Виваком просто, защото те го правят по закон!stasi72 написа: ↑29 дек 2021, 20:56Да бе да затова одеве получих смс с послание от vivacom от 1 февруари всяка услуга 1 лев.
Уважаеми клиенти,
Във връзка с увеличението на цените на основните енергоносители, оборудване и услуги планираме промени на месечните абонаменти, като те ще бъдат минимални и няма да надвишават натрупаната инфлация за 2021 г. Увеличението на месечните абонаменти се извършва на основание на Общите условия на Vivacom за съответните услуги и ще бъде не повече от 1 лв. с ДДС за всяка услуга. Промяната ще се отрази във фактурите считано от м. февруари 2022 г.
По този начин продължаваме да следваме нашата стратегическа цел да предлагаме високо качество на оптимална цена.
Vivacom направи значителни инвестиции и предлага на своите клиенти изключително модерната ТВ платформа EON, осигуряваща невероятно клиентско изживяване. Ние инвестираме в изграждането на най-голямата 10-гигабитова мрежа, предоставяме 5G услуга с най-голямо покритие в България.
Ще продължим да следваме неотлъчно своята амбициозна инвестиционна програма и ще развиваме най-добрите фиксирани и мобилни мрежи.
Бахти математиката:
%инфл.2020+%инфл.2021 = %инфл.2021
P.S. Всичко е "мижи да те лажем", имат ни за глупаци.
За много години първоJohnniie написа: ↑01 яну 2022, 11:50Само,че ако прочетеш правилно другите 2 оператора искат същото увеличение в пари за 2 години, Вива вдига цените със същата сума,но с индексирана 1 година.ivanovbg написа: ↑29 дек 2021, 22:38Само, че ако си прочел внимателно Виваком използват инфлацията само за 2021 година докато другите два оператора се опитват да направят увеличение накуп за 2020 и 2021! Така, че забраната на г-жа Приватизация не важи за Виваком просто, защото те го правят по закон!stasi72 написа: ↑29 дек 2021, 20:56Да бе да затова одеве получих смс с послание от vivacom от 1 февруари всяка услуга 1 лев.
Уважаеми клиенти,
Във връзка с увеличението на цените на основните енергоносители, оборудване и услуги планираме промени на месечните абонаменти, като те ще бъдат минимални и няма да надвишават натрупаната инфлация за 2021 г. Увеличението на месечните абонаменти се извършва на основание на Общите условия на Vivacom за съответните услуги и ще бъде не повече от 1 лв. с ДДС за всяка услуга. Промяната ще се отрази във фактурите считано от м. февруари 2022 г.
По този начин продължаваме да следваме нашата стратегическа цел да предлагаме високо качество на оптимална цена.
Vivacom направи значителни инвестиции и предлага на своите клиенти изключително модерната ТВ платформа EON, осигуряваща невероятно клиентско изживяване. Ние инвестираме в изграждането на най-голямата 10-гигабитова мрежа, предоставяме 5G услуга с най-голямо покритие в България.
Ще продължим да следваме неотлъчно своята амбициозна инвестиционна програма и ще развиваме най-добрите фиксирани и мобилни мрежи.
Ами не точно няма да е със същата сума по-големи при Теленор 5,1% и А1 4,1%, но и двата оператора чакат НСИ за 2021. Поне при А1 ориентировъчно са обявили такса до 10лв - увеличение - 0.41лв за такса до 20лв - увеличение - 0.82 лв, за такса 30лв - увеличение- 1,23лв.