A1 дава безплатен достъп до 5G за пет месеца на всички абонати
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Re: A1 дава безплатен достъп до 5G за пет месеца на всички абонати
nikitrz брей, че и ръка да ти целуват.Много на важен се правиш, да ти се кланят не искаш ли безсрамник.
A1 дава безплатен достъп до 5G за пет месеца на всички абонати
Kazanova88, човека ми разбра иронията и не се засегна.Ти къде се навря само не разбрах!?
Аз до момента не мога да активирам услугата, тъй като в приложението не ми излиза такава опция.
Аз до момента не мога да активирам услугата, тъй като в приложението не ми излиза такава опция.
Функцията за активиране на пакета е отново достъпна, активирах го, въпреки че съм на плана Ultra от април 2021. Смс за потвърждение на активацията се получи до 1 минута.
Здравейте, за номера Ви е добавен еднократен бонус пакет 500 000 MB с достъп до 5G ULTRA на максимална скорост. Валидността му е общо за 5 месеца. Приятно сърфиране в мрежата на А1!
Здравейте, за номера Ви е добавен еднократен бонус пакет 500 000 MB с достъп до 5G ULTRA на максимална скорост. Валидността му е общо за 5 месеца. Приятно сърфиране в мрежата на А1!
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
-
Да бе да му целуват ръка хаха,мисли се за много важен.Нахален тип.
И абонатите на боб пак са отрязани.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
А въпросният бонус може ли да се използва и през 4G мрежата или само важи през 5G?
-
Е авторе убеди ли се, че услугата съществува, хайде целувай ти на нас ръка сега.
Няма значение може и 4G, вече ми пуснаха 500 000 мб. Но за съжаление няма да ги използвам.monster789 написа: ↑02 мар 2022, 15:33А въпросният бонус може ли да се използва и през 4G мрежата или само важи през 5G?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.