Още данни за очаквания нов Apple iPhone SE
Новина от MobileBulgaria Още данни за очаквания нов Apple iPhone SE
Ако излезе на 600 лв, направо ще убие средния клас андроид. В момента няма нищо за 600 лв, което да е с прилично качество на изработка и да работи бързо. Poco F3 горе-долу става, но с тая пластмасова рамка човек трябва да внимава да не седне върху него и да го огъне.
ipolit, никакъв шанс! Тук ще е минимум 1000 лв., още повече, че долара почти изравни еврото в момента! Отделно има мито на вноса, отделно надценкита за родните търговци и става една...! Между другото нищо не казвате за дизайна? Ако е като на 13-тата серия, ще е супер! Те вече гледам доста производители, включително и Сони залагат на подобен дизайн, с плоска странична рамка, вероятно защото се харесва, апарата се държи доста удобно в ръка при разговор, по-малко вероятно е да се изплъзне!
300 долара в щатите, щото могат. В Европа сложи 20% ДДС и още някоя и друга такса и цената става ок. 450€. Точно колкото и на сегашния SE. Но на мен нещо много не ми се върза концепцията. Премиум продукт пък евтин. Също така в малката кутийка на iphone 7, 8, SE не могат да вмъкнат повече батерия. А на SE 4G му е слабичка, в 5G мрежи ще умира още по обед. Имах и още имам Se2020 но не става за основен ежедневен телефон за модерен човек най общо казано.
Re: Още данни за очаквания нов Apple iPhone SE
Всеки си има бюджет и предпочитания към марка и цена!ipolit написа: ↑07 мар 2022, 11:06Ако излезе на 600 лв, направо ще убие средния клас андроид. В момента няма нищо за 600 лв, което да е с прилично качество на изработка и да работи бързо. Poco F3 горе-долу става, но с тая пластмасова рамка човек трябва да внимава да не седне върху него и да го огъне.
Аз знам, че на ябълката са много оптимизирани устройствата, но дори в рамките около 700-800 лв бих си взел топ модел, като параметри на Андроид, вместо топ-модел на ейпъл за поне 3-пъти повече пари.
Друго нещо е, че хората с много пари не им пука колко ще платят!
Разбира се, че няма нищо идеално, независимо колко плащаме и какво избираме - всяка техника си има + и -.