Зависи от оператора, примерно на NetWorx има пътечка EN Dolby Digital (5.1).
От днес HBO Max заменя HBO GO в България
Re: От днес HBO Max заменя HBO GO в България
На цената на бутилка олио, толкова
Мда, вярно си е. Всъщност не знам колко струва олиото.
Чудно ми е дали с един US vpn ще се появява американския контент, понеже се различават както при всички стрийминг сървиси с поддръжка на държави повече от USA.
То на мен преди 2 години с пуснат VPN hbo go изобщо не ми тръгваше...
Го, е нормално да не е тръгвало, понеже е локално за европа, те си имаха в САЩ Go и Now и после пуснаха Маx и спряха другите 2. Но тук вече Маx е разширение на US стрийминг сървис, а Го беше локалния вариант за Европа.
Пробвах през US впн и да има достъп до филми които са с права за разпространение по техните канали, доста нови филми, докато филмите в нашия Мах от българските каналите са други и не много големи продукции като от в Сащ.
Но забравих да спомена че ако се гледа през US сървър, субтитрите са най много на английски испански или португалски, така де за бг субтитри ще трябва да си се гледа бг варианта но с оскъден каталог и дори и да качват и още и още, никога няма да се доближат до US каталога като качество на продукциите, иначе стрийминга е 4k HDR/Dolby Vision, Atmos и в двата варианта на услугата.
Пробвах през US впн и да има достъп до филми които са с права за разпространение по техните канали, доста нови филми, докато филмите в нашия Мах от българските каналите са други и не много големи продукции като от в Сащ.
Но забравих да спомена че ако се гледа през US сървър, субтитрите са най много на английски испански или португалски, така де за бг субтитри ще трябва да си се гледа бг варианта но с оскъден каталог и дори и да качват и още и още, никога няма да се доближат до US каталога като качество на продукциите, иначе стрийминга е 4k HDR/Dolby Vision, Atmos и в двата варианта на услугата.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Там ако не се лъжа услугата струва $15, така че е разбираемо да има и повече заглавия, макар че вероятно и тук скоро ще ги завъртят.
Иначе то точно БГ субтитрите са му уникалното на HBO-то, английски стрийм услуги има колкото искаш.
Нетфликс е единствената достъпна официално в България неподдържаща бг субс. Ако искаш стрийминг услуга с бг субс да ще е уникална за България ако сравним двете, но ще трябва да знаеш, че като официален потребител от източна европа, няма да получиш филмите които US потребителите като англоговорящи получават. И не е до цената само която се плаща, причините са комплексни. Някои филми никога няма да дойдат в нашия HBO Max.
Извода е най-добре да знаем английски и да не се ограничаваме до бг границата и език само
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Вито иди в магазина, и щевидиш колко струва олиото
Субтитри още нямам на компютъра... Що за простотия. Тъкмо почнах пак сопрано. Не мога на лаптопа да го гледам. Тъпото е, че няма поне и английски субтитри. Не знам на кво се дължи това. На таблета, телефона и телевизора има бг субтитри, на компютър няма.
Олио имам от миналото лято една бутилка. Ще изкарам още 1-2 години.
Олио имам от миналото лято една бутилка. Ще изкарам още 1-2 години.