Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?
Новина от MobileBulgaria Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?
Не знам как вървят продажбите, също и на Айфон, но на фона на пандемията, след края й, трябваше да има шоково увеличение на търсенето, но...няма! Вероятно е заради войната и шоковото поскъпване на живота! Хората масово, не само у нас, вече мислят за стоки от първа необходимост, не толкова за техника и смартфони! Сигурен съм, че продажбите на смартхфони в световен мащаб, изключвайки Щатите може би, но и там ръста в цените на горивата ще се усети, та...продажбите на смартфони рязко ще се забавят през тази година!
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Спад на продажбите на серията Samsung Galaxy S22 заради скандала с GOS?
Едва ли това е причината.
С последния ъпдейт, се маха ограничението.
С последния ъпдейт, се маха ограничението.
Пълни глупости. Един оператор в България няма, който да има наличен s22 ultra. Аз познавам няколко които искат да купят с преподисване! Вината е у Самсунг, че няма доставки. Кой кви намаления направил няма никво значение като няма наличности. И никой оператор не знае кога ще има. И аз взех 22 ултра с 1000 лв намаление, че и слушалки, ама както се случва у нас с връзки... Пълна ебавка от страна на Самсунг. А хората купуващи note с писалка едва ли ги боли къв gos имат и кво се случва на игрите които никога няма да играят. Визирам себе си...
Съгласен съм с @Вито. Ще ги почакам още малко Вивакома, и ако не пуснат отново S-серията скоро, ще се насоча или към Motorola Edge 30 Pro, или S21 FE (от олх).
Samsung GALAXY S22 Ultra
Казваш от оlx , но ако попаднеш на лизингов и този,който го е взел от оператор, спре да плаща ,какво правим.(Не се заяждам просто питам)
Ами купуваш ако не е лизингов.
В a1 има телефони тази свдмица. Например:
https://www.a1.bg/ustroystva/smartfoni/ ... 56-gb.5509
https://www.a1.bg/ustroystva/smartfoni/ ... 56-gb.5509
iPhone 16 Pro Max & watch Ultra 2
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
И тея кви цени набиха... За 50 лв. повече купих 512гб телефон. За 1950 продават 256гб и то с по-скъп план от моя, за 2150 дават 512гб.. Абе А1 им кажи. Ама явно водят щото го имат, поне на картинка в сайта.
Не са само картинки. В сряда го поръчах, вчера по обяд беше при мен.
iPhone 16 Pro Max & watch Ultra 2