Disney +

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Disney +

Мнение от Spikul » 01 юли 2022, 17:29

board написа:
01 юли 2022, 15:49
Spikul написа:
01 юли 2022, 11:01
kanar написа:
01 юли 2022, 09:57
4K се адаптира според интернет скороста ти, не зависи от оператора който го предлага.
Няма такова нещо. Булсатком предлагат определени канали с 4k резолюция. За сега има само един от чуждите канали в 4k, който е преведен на български - love nature.
И нека уточня, че става въпрос за b-box, защото само на него е възможна тази услуга.
HBO МАX e интерактивана стрийм услуга и няма абсолтно нищо общо с оператора ти, така че стига да имаш достъп, ще си я ползваш с максимално качество. Сваляш си приложението и се логваш.
За това вместо да се разправяш с хората, които ти показват, че на сайта на bulsat има банер на HBO MAX, вземи им се обади и попитай как можеш да се възползваш.
Чакай малко сега, ти забрави ли какво писа, че HBO има в 4k ако имаш HBO max?
Ако си забравил, да те подсетя:
board написа:
29 юни 2022, 14:28

Що бе, HBO си има 4к филми.
Хайде не ми казвай с кой да споря и с кой не, защото очевидно си един от тях. Даже снимка съм качил от сайта им, в която се вижда, че не предлагат HBO max като пакет, ама кой да види, то само като се види, че мнението е от мен и веднага трябва да се пеним.
Абсолютно по същия наичн миналата година тук ми се обясняваше, че нямам 5G на Ноута, защото проблема бил в моя телефон и нямало начин да нямам 5G на Теленор, пък се оказа, че просто не е пуснат.
Сега пак ми се дава акъл, че нещо в мен ще да е проблема и това било услуга. Колко пъти да напиша, че няма HBO в 4k на Булсатком и не излиза услуга? Има 3 канала HBO и те са във FHD резолюция и това не е заради скоростта на нета ми или Глобалното затопляне!
Ако някой абонат на Булсат го е направил, нека сподели. Ако ли не, няма нужда от такива смехотворни акъли, защото самите Булсатком предлагат ограничен брой 4k канали - 8 ако трябва да сме точни!
И за да не бъда голословен, ето пакетът за HBO:
Изображение
Ето сега каква е резолюцията на едното HBO:
Изображение
Ето и другия, който си е 4к:
Изображение

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 юли 2022, 18:05

В интерес на истината с едно бързо отваряне на сайта на Булсатком, не видях да предлагат HBO Max. Не ползвам техни услуги, но пак според техния сайт в най-скъпия пакет Max има 8 4К канала, но не видях кои точно. HBO Max не фигурира никъде.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Kiril69
Регистриран: 06 апр 2021, 08:41

Мнение от Kiril69 » 01 юли 2022, 18:46

На главната страница на Булсатком има огромна реклама на HBO Max. Като трябва да се отбележи, че това е услуга за гледане онлайн, а не тв канал. Така че е напълно възможно да нямат 4К ТВ канал на HBO, това е съвсем различно нещо.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 01 юли 2022, 19:11

Тоя спикул е тотал щета, какво му обяснявате. Оставате го да се оправя сам. Като гледам какви глупости пише и чака 4К канал на HBO, а хората му пишат, че HBO Max има съдържание в 4к и ми става лошо. Довиждане.

Spikul

Мнение от Spikul » 01 юли 2022, 20:45

wer_aac написа:
01 юли 2022, 19:11
Тоя спикул е тотал щета, какво му обяснявате. Оставате го да се оправя сам. Като гледам какви глупости пише и чака 4К канал на HBO, а хората му пишат, че HBO Max има съдържание в 4к и ми става лошо. Довиждане.
Тотална щета, нали :lol:
Ще ти го напиша за бавноразвиващ, защото явно не може да прочетеш повече от 2 реда:
1. Борда ме пита дали бих си платил за Дисни и аз му казах, че и сега плащам за HBO, но няма 4k на Булсатком.
2. Той ми каза, че имало 4k на HBO, но на HBO max.
3. Написах ясно, че Булсатком не предлага това и показах сайта им - т.е. освен, че пише, че не предлагат към момента HBO mаx, не предлагат повече от 8 канала в 4k резолюция.
Та кое не разбра и кой пише глупости?
Апропо, все още чакам да ми кажеш ти абонат ли си на Булсатком, та се напъваш?
Ето да те подсетя какви простотии пишеш:
wer_aac написа:
30 юни 2022, 22:57

Булсатком предлага HBO MAX през пакетите си, както и ако заплатите само HBO пакета за 7.99 лв.

А ето какво пише в сайта им за тези заплатили за HBO:
Изображение
Да виждаш HBO max???

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 01 юли 2022, 22:12

Spikul написа:
01 юли 2022, 20:45
2. Той ми каза, че имало 4k на HBO, но на HBO max.
3. Написах ясно, че Булсатком не предлага това и показах сайта им - т.е. освен, че пише, че не предлагат към момента HBO mаx
Казаха ти, че трябва да се регистрираш в сайта на HBO Max, но ти не си направи труда да пробваш. Даже директен линк ще ти дам, че да не се мъчиш. https://www.hbomax.com/provider Кажи после какво е станало.
Ето снимка:
Изображение

Spikul

Мнение от Spikul » 01 юли 2022, 22:51

JKRL написа:
01 юли 2022, 22:12

Казаха ти, че трябва да се регистрираш в сайта на HBO Max, но ти не си направи труда да пробваш. Даже директен линк ще ти дам, че да не се мъчиш. https://www.hbomax.com/provider Кажи после какво е станало.
Регистрация имам още от Теленор, но и там имаше проблем в началото с този HBO max. Сега обаче приложението на телевизора се актуализира и успях да вляза с профила си през андроидското приложение на телевизора.
Благодаря, сега всичко върви идеално.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 01 юли 2022, 23:00

Влез с номер на договора, име и имейл и виж ще тръгне ли. Абонат съм на булсатком от 12 години, както и на А1. И не , не се напъвам. Исках да ти помогна, щом плащаш за hbo да ти дам инфо, че вече и hbo max е включено, ама ако искаш плащай и си гледай линейните канали само твой проблем.
P.s
Браво ето, че можело. Нали на сайта пише друго.

Spikul

Мнение от Spikul » 01 юли 2022, 23:09

wer_aac написа:
01 юли 2022, 23:00
Влез с номер на договора, име и имейл и виж ще тръгне ли. Абонат съм на булсатком от 12 години, както и на А1. И не , не се напъвам. Исках да ти помогна, щом плащаш за hbo да ти дам инфо, че вече и hbo max е включено, ама ако искаш плащай и си гледай линейните канали само твой проблем.
P.s
Браво ето, че можело. Нали на сайта пише друго.
Благодаря все пак, но аз приложението на телевизора го бях оставил, защото не вървеше и мислех, че Булсатком ще ги пуснат през тяхното приложение.
Може би проблема е бил в това, че на телевизора андроида е 9, а на b-box е 10, докато аз така или иначе плащам за HBO max на Йетел. Сега мога да спра да плащам за HBO на Булсат :lol:

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 02 юли 2022, 23:57

Spikul написа:
01 юли 2022, 17:29
...то само като се види, че мнението е от мен и веднага трябва да се пеним.
Сега като разбра за какво ти говорим, прочети отново последните една-две страници и виж дали хората ти се "пенят" или се опитват да ти помогнат да подкараш една по-добра услуга.

Отговори