Чакай малко сега, ти забрави ли какво писа, че HBO има в 4k ако имаш HBO max?board написа: ↑01 юли 2022, 15:49HBO МАX e интерактивана стрийм услуга и няма абсолтно нищо общо с оператора ти, така че стига да имаш достъп, ще си я ползваш с максимално качество. Сваляш си приложението и се логваш.
За това вместо да се разправяш с хората, които ти показват, че на сайта на bulsat има банер на HBO MAX, вземи им се обади и попитай как можеш да се възползваш.
Ако си забравил, да те подсетя:
Хайде не ми казвай с кой да споря и с кой не, защото очевидно си един от тях. Даже снимка съм качил от сайта им, в която се вижда, че не предлагат HBO max като пакет, ама кой да види, то само като се види, че мнението е от мен и веднага трябва да се пеним.
Абсолютно по същия наичн миналата година тук ми се обясняваше, че нямам 5G на Ноута, защото проблема бил в моя телефон и нямало начин да нямам 5G на Теленор, пък се оказа, че просто не е пуснат.
Сега пак ми се дава акъл, че нещо в мен ще да е проблема и това било услуга. Колко пъти да напиша, че няма HBO в 4k на Булсатком и не излиза услуга? Има 3 канала HBO и те са във FHD резолюция и това не е заради скоростта на нета ми или Глобалното затопляне!
Ако някой абонат на Булсат го е направил, нека сподели. Ако ли не, няма нужда от такива смехотворни акъли, защото самите Булсатком предлагат ограничен брой 4k канали - 8 ако трябва да сме точни!
И за да не бъда голословен, ето пакетът за HBO:
Ето сега каква е резолюцията на едното HBO:
Ето и другия, който си е 4к: