Първите смартфони на Xiaomi с Leica май няма да излязат извън Китай

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Първите смартфони на Xiaomi с Leica май няма да излязат извън Китай

Мнение от Spikul » 06 юли 2022, 20:45

Колкото и да се точим, този телефон няма да дойде у нас. Пък ние нека си вярваме, че умират за нас, защото сме във великия ЕС :mrgreen:

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 06 юли 2022, 23:39

Не разбирам какво поражда негативният начин, по който се говори в подобни теми по адрес на ЕС.
Светът е голям и за щастие живеем в държава, с чиито паспорт по-голямата част от него ти е отворена. Вместо безсмислени подмятания можете свободно да отидете някъде, където мислите, че е по-добре..

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Първите смартфони на Xiaomi с Leica май няма да излязат извън Китай

Мнение от propov » 07 юли 2022, 00:35

А защо не стъпват в Европа и Сащ !? Защото телефонът е тъпкан с чужди технологии и патенти.

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 07 юли 2022, 01:18

arakchiev написа:
06 юли 2022, 12:11
Само че най-вероятно проблемите са логистични - блокиран Китай, проблеми по веригата на доставките или ограничен брой произведени компоненти, очакван огромен интерес от вътрешния пазар...
Това е, което мисля и аз.

Spikul

Мнение от Spikul » 07 юли 2022, 09:18

ka3anova написа:
06 юли 2022, 23:39
Не разбирам какво поражда негативният начин, по който се говори в подобни теми по адрес на ЕС.
Светът е голям и за щастие живеем в държава, с чиито паспорт по-голямата част от него ти е отворена. Вместо безсмислени подмятания можете свободно да отидете някъде, където мислите, че е по-добре..
Аз пък едно не мога да разбера - кой проведе референдум у нас за ЕС и НАТО, че сте тръгнали да пращате извън България хората, които не харесват диктатурата им?
Защото аз се сещам само за една държава, която проведе референдум по въпроса за членството в ЕС и хората гласуваха против. Пък да ти кажа, че не са зле - Великобритания се нарича.
Идеята за ЕС е чудесна, но изпълнението е някакво урудливо Германо-френско робство на останалите държави в ЕС.
Аз никъде няма да ходя, защото нито екскурзийите са ми мания, нито смятам, че е мъжкарско да се бяга без война от държавата си.

zoroaster1980
Регистриран: 20 окт 2013, 19:05

Мнение от zoroaster1980 » 07 юли 2022, 14:41

нито смятам, че е мъжкарско да се бяга без война от държавата си.
[/quote]

Разбрахме. Смяташ, че е мъжкарско да се бяга при война от държавата, а ако няма война не е мъжкарско. :-)

За излизането от ЕС - гласуваш за партия която го подкрепя и ако тази партия получи мнозинство, задейства процедура по излизането от ЕС и ние, които не ни харесва това, си заминаваме. Дотогава стоим в ЕС, а вие на които не им харесва може да си ходите ако искате.
ЕС и НАТО са съюзи, в които освен, че влизаш по желание, може и да излезеш по желание. За разлика от други съюзи, в които България е участвала и където нито влизането нито излизането става по желание на участващата страна.

Kiril69
Регистриран: 06 апр 2021, 08:41

Мнение от Kiril69 » 07 юли 2022, 15:22

zoroaster1980 написа:
07 юли 2022, 14:41

ЕС и НАТО са съюзи, в които освен, че влизаш по желание, може и да излезеш по желание.

За съжаление само си мислиш,, че е така. Защото ако искаме да направим нещо не по свирката на господарите, се задействат мощни сили- медийни манипулации, директно купени медии, които бълват пропаганда на килограм ( Дневник и други подобни, получаващи официално милиони от "Америка за България") и в краен случай- заплашват с неудобни факти за миналото- типичен пример Борисов как гласува за сваляне на ветото за Македония. Ние НЕ можем да държим вето 18 години, като Гърция, която им е..а майката на наглите макета и ги принуди да сменят Името на държавата си!!! и конституцията или да отстояваме националните си интереси вътре в ЕС- като една Унгария. Заради продажните и некадърни политически елити...

И тия новите, от Подмяната са едни от най-големите боклуци- вкараха ни в страхотна криза, най-високата инфлация в ЕС и сега- няма газ, а цената му скача с нови 32 % за юли месец. А хранилището в Чирен е празно... Глупаците по чужда (американска) команда гонят руски дипломати и спряха газта от Русия... Очаквам хляба да поскъпне с още 1-2 лв. минимум, парното в София вече е 50 % нагоре, а фирмите, работещи с газ ще бъдат първите, които ще затворят зимата и ще освободят армия от безработни... Насред свирепа международна икономическа криза...

Spikul

Мнение от Spikul » 07 юли 2022, 15:35

zoroaster1980 написа:
07 юли 2022, 14:41

Разбрахме. Смяташ, че е мъжкарско да се бяга при война от държавата, а ако няма война не е мъжкарско. :-)

За излизането от ЕС - гласуваш за партия която го подкрепя и ако тази партия получи мнозинство, задейства процедура по излизането от ЕС и ние, които не ни харесва това, си заминаваме. Дотогава стоим в ЕС, а вие на които не им харесва може да си ходите ако искате.
ЕС и НАТО са съюзи, в които освен, че влизаш по желание, може и да излезеш по желание. За разлика от други съюзи, в които България е участвала и където нито влизането нито излизането става по желание на участващата страна.
Аз какво смятам, в случая не е важно, защото поне съм ходил в казарма. Ти ходил ли си?
Всъщност го написах, защото най-големите ни революционери са били изгнаници, като Раковски например.
Иначе това с гласуването за партия, която ще внесе гласуване за напускане на ЕС и НАТО, беше уникална простотия, защото явно не правиш разлика между референдум и парламентарни избори.
Все си мисля, че първия референдум се прави преди да се членува в каквито и да е съюзи, не след това, защото така се изразява свободната воля.
Ама какво ли разбират швейцарците и англичаните от референдуми. Я да влязат тук у форума малко да се образоват.
И сигурно ще ни обясниш на нас непросветените как сме влезли в СИВ и Варшавския договор и каква е разликата сега с влизането в НАТО и ЕС?! Защото и тогава имаше избори и уж законно избрана власт, която пак така решаваше вместо хората.
Пък теб никой не те спира да ходиш да береш ягоди в цивилизована Франция например, като си такъв заклет евроатлантик и не може да живееш без да си слуга в ЕС и НАТО.

zoroaster1980
Регистриран: 20 окт 2013, 19:05

Мнение от zoroaster1980 » 07 юли 2022, 16:04

Spikul написа:
07 юли 2022, 15:35

Аз какво смятам, в случая не е важно, защото поне съм ходил в казарма.
Разбрах, че не е важно какво мислиш, защото си ходил в казарма :-) Ако не беше ходил в казарма щеше ли да е важно какво смяташ?

Spikul

Мнение от Spikul » 07 юли 2022, 16:10

zoroaster1980 написа:
07 юли 2022, 16:04
Spikul написа:
07 юли 2022, 15:35

Аз какво смятам, в случая не е важно, защото поне съм ходил в казарма.
Разбрах, че не е важно какво мислиш, защото си ходил в казарма :-) Ако не беше ходил в казарма щеше ли да е важно какво смяташ?
Ваденвто на думи и изречения от контекста, показва,че нямаш капацитета да осмислиш нещо написаното, защото е повече от два реда.
Ако за теб глаголите смятам и мисля са едно и също, то сега разбирам колко си зле и защо не правиш разлика между референдум и избори.
Така де, да не ти прекъсвам творческия процес на възхвала към слугинажа.
Достатъчно разводнихме пак темата, а телефонът така или иначе е супер, но няма да го има в ЕС - това са фактите.

Заключена